Negatív gondolatok

Vizsgaidőszak, leadási határidők, karácsonyi készülődés – mind-mind olyan alkalmak, amikor nem csoda, ha benned is a megszokottnál nagyobb a feszültség. Engedd el a negatív gondolatokat sportpszichológusunk segítségével!
Tarts velünk!
.
.

Megnézem

Lelki egyensúly

Hogyan fordíthatod előnyödre a stresszhelyzetet? Milyen mentális folyamatok zajlanak le benned, ha negatív inger ér? Szakértőnktől, Nádasi-Csáki Dorottya sportpszichológustól a gyakorlati megküzdési technikákon túl ezt is megtanulhatod.
Tarts velünk!
.
.

Megnézem

Önsismeret

Gondolkodtál már azon, hogyan viszonyulj barátaid, kollégáid, vagy akár a főnököd viselkedéséhez? Extrovertált-introvertált-feladatorientált-kapcsolatorientált: videónkban tisztázzuk a 4 fő személyiségtípusra jellemző tulajdonságokat és viselkedési mintákat.
Tarts velünk!

Megnézem

Kognitív stresszkezelés

Idős vagy fiatal? A stressz senkit sem kímél. Bár a jelenlétét nem tudod kiiktatni az életedből, meg tudsz tanulni a mentális egészséged sérülése nélkül együtt élni vele. Tőlünk megtudhatod, hogyan regenerálódhatsz egy-egy stresszhelyzet után, és milyen megküzdési stratégiával kell felfegyverkezdned magad a mindennapok kihívásai ellen.
Tarts velünk!

Megnézem

Érdekérvényesítés

Együttműködni vagy önérvényesíteni? Nem kell választanod. Megmutatjuk, hogyan kommunikáld saját céljaidat, és hogyan dolgozz együtt másokkal olyan módon, hogy mindketten profitáljatok a szituációból.
Tarts velünk!
.

Megnézem

Mentális egészség

A leghatékonyabb, ha már a gondolatok szintjén beavakozol és a belső feszültség kialakulása előtt kezeled a stresszhelyzetet. Nádasi-Csáki Dorottya sportpszichológus elárulja, hogyan állj neki fejben 100 %-os erőbedobással, hogyan befolyásold vagy engedd el teljes mértékben a problémát!
Tarts velünk!

Megnézem

Koncentráció

Közeledik a ZH-időszak, nyakadban a sok beadandó, ráadásul a határidős munka terhe is a válladat nyomja. Ez az a helyzet, ahol nincs idő a halogatásra: megmutatjuk, hogyan határozd el magad, hogyan összpontosíts és állj neki a feladataidnak maximális hatékonysággal!
Tarts velünk!

Megnézem

Konfliktuskezeles

Beelőzött valaki a büfében, ráléptek az új cipődre a villamoson, a buszsofőr az orrod előtt csukta be az ajtót. Számtalan helyzetben szembesülhetsz konfliktussal, melynek alapját a saját érdekeid és a másik fél érdekeinek összeütközése adja. Ne mérgelődj, kerekedj felül a problémákon a segítségünkkel! Tarts velünk!

Megnézem