• ÉJSZAKAI SALES AGENT A LISZT FERENC REPTÉREN

  Budapest XVIII. Reptéri transzferszolgáltatással foglalkozó partnerünkhöz keresünk éjszaki sales agent pozícióba diákot. Ha mindig is érdekelt a repterek különleges világa, akkor ez a te lehetőséged. Feladataid lesznek: transzferjegyek értékesítése a repülőtérről Budapestre, pénzkezelés, sofőrök érkeztetése a terminálon.
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • ÉRTÉKESÍTŐ GYÓGYFÜRDŐBEN

  Budapest XIV. Hosszútávú munkára vágysz, amit könnyen össze tudsz egyeztetni a tanulmányaiddal? Szívesen dolgoznál Budapest egyik legnevesebb gyógyfürdőjében, ahol teljes mértékben kihasználhatod angol nyelvtudásod? Akkor jelentkezz értékesítői munkánkra! A feladatod lesz többek között a termál részleg szolgáltatásának ismertetése, és értékesítése a fürdő látogatói számára, masszázsidőpontok egyeztetése, a vendégek átadása a hostoknak, vagy hostesseknek.
  BÉREZÉS

  1295 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • KIEMELT BÉREZÉSŰ NAPILAPTERJESZTÉS DÉLUTÁN

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXI. Dolgoznál, de csak délutánonként érsz rá suli után? Ha szeretnél pénzt keresni akár barátokkal úgy, hogy közben járjátok a várost akkor itt a remek lehetőség! Egyetlen feladatod lesz az pedig a napilapok szétszórása a városban különböző lokációkban. Mivel rengeteg Budapesti helyszíni lehetőségünk van, így biztos lehetsz benne, hogy megtaláljuk a neked legmegfelelőbbet! Mire vársz még? JELENTKEZZ!
  BÉREZÉS

  1666 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • KÓSTOLTATÁS VIDÉKI NAGYVÁROSOKBAN

  Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Sopron, Székesfehérvár, Tiszaújváros, Debercsény, Pápa Vidéki áruházakba keresünk egészségügyi kiskönyvvel rendelkező nappali tagozatos diákokat! Városok: Tiszaújváros, Debrecen, Nyíregyháza, Pécs, Keszthely, Győr. Feladatok: Az áruház saját márkás termékeinek kóstoltatása, egyéb promóciós feladatok ellátása.
  BÉREZÉS

  916 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • PASSZÍV VAGYOK

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII. Most egy időre dobod a sulit? Az uncsi csoporttársakat inkább jó fej kollégákra cseréled? Ha elég volt a neon fény, a zh és a vizsgaidőszak és szeptembertől PASSZÍV FÉLÉVEN folytatod tovább a sulit, számos lehetőséggel várunk. Legyen ez irodai, szakmai, könnyű fizikai akár host/hostess munka, vagy amit csak szeretnél.
  BÉREZÉS

  1000 Ft/óra - 1500 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • PATIKAI SZÓRÓLAPOZÁS

  Budapest VI., Budapest XIII. Szeretnél dolgozni, de naponta csak 4 órát tudnál munkára áldozni ? Nem szereted a bezártságot, inkább a szabadban szeretsz lenni? Tudsz és szeretsz kedvesen mosolyogni ? Akkor irány szórólapozni Budapest jól frekventált helyszíneire ! A feladatod nem más mint a patika szórólapját átadni a járókelőknek.
  BÉREZÉS

  1295 Ft/óra

  • Host/Hostess munka
 • PROMÓTER MUNKA A BELVÁROSBAN

  Budapest V. Segíts, hogy a külföldieknek igazi élmény legyen Budapest! Ezzel nem csak városunk hírnevét öregbíted, hanem még jól is kereshetsz! Nincs más dolgod, mint az érdeklődőknek a szolgáltatás bemutatása valamint szórólapok osztása. E mellett az angolodat is fejlesztheted, amivel szintén csak jól járhatsz! Reméljük ez már meggyőzött, de ha megtudod, hogy szabadon oszthatod be idődet és kiváló órabérrel leszel jelen, már kattintani is fogsz a „jelentkezem” gombra!
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • REPTÉRI HOST/HOSTESS

  Budapest XVIII. Mindig is érdekelt a reptéri pörgés, hogy milyen lehet ott dolgozni? Ha beszédről van szó mindig Te vagy a középpontban, ráadásul angol nyelven is jól pörög a nyelved? Akkor itt a lehetőség, hogy kipróbáld magad egy király csapatban, ahol díjazzák a kitartásod és talpraesettséged! Főbb feladatod, a cég transzfer szolgáltatását felkínálni az érkező utasok számára, és egyéb host/hostess feladatok ellátása. FIGYELEM! Ha kitartó vagy és kiemelkedően végzed a munkád nem akármilyen elismerést kaphatsz, lehetőséget adnak az előre lépésnek.
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra - 1500 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • SALES AGENT A LISZT FERENC REPTÉREN

  Budapest XVIII. Te vagy a jó arc a csapatban és ezt várod el a kollégáidtól is? Bírod a pörgést? Tudsz és szeretsz is emberekkel szót érteni? Ezt a munkát neked találtuk ki! Reptéri fiatalos csapat keresi leendő csapattagját. Feladataid lesznek: transzferjegyek értékesítése a repülőtérről Budapestre, pénzkezelés, sofőrök érkeztetése a terminálon.
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • UTASBIZTONSÁGI SORMENEDZSER

  Budapest XVIII. Érdekelne hosszútávon egy nemzetközi és teljesen egyedi munkakörnyezetben végezhető pörgős munka? Jól beszélsz angolul, és szívesen használnád a nyelvtudásod? Nemzetközi repteret üzemeltető partnercégünkhöz keresünk utasbiztonsági sormenedzsereket. Feladatait közé tartozik majd: A személy és kézipoggyász átvizsgálás előkészítése az utasbiztonsági ellenőrzésre, illetve az utasok tájékoztatása a vizsgálat menetéről. Kommunikációs illetve tájékoztató anyagok osztása, átadása az utasok részére. ( ezekről még részletesebben a személyes megbeszéléskor tudunk beszélni ) Egy lendületes csapatat tagja lehetsz, ahol első az ügyfél-központúság, precizitás, és a fejlődés. A munkát egy kötelező 4 napos ( egymást követő napok) fizetett betanulás előzi meg rugalmas időbeosztásban.
  BÉREZÉS

  1356 Ft/óra + adható bónusz

  • Host/Hostess munka
 • VENDÉGFOGADÓ HOSTESS NEMZETKÖZI KÖRNYEZETBEN

  Budapest XVIII. Lételemed a pörgés? Szeretsz és tudsz is kommunikálni az emberekkel, akár angol nyelven is? Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltál, akkor ne keress tovább! Hostesseket keresünk a reptéri éttermek zavartalan működéséhez, nemzetközi környezetbe. Feladataid lesznek: vendégek fogadása, asztalhoz kísérése; széleskörű tájékoztatás a kínálattal kapcsolatban; ételek-italok ajánlása, asztalok megterítése és leszedése; kellemes, vendégbarát hangulat megteremtése.
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Host/Hostess munka