• BANKI TELEFONOS ÜGYINTÉZŐ, RUGALMAS BEOSZTÁSSAL

  Budapest IX. Ha szeretnél irodai környezetben dolgozni, ráadásul Magyarország egyik vezető bankjánál, akkor itt a lehetőség. Itt nem hátrány, ha még nincs irodai munkában tapasztalatod, egy hetes fizetett betanítás segíti majd az utadat. A betanítást követően az alábbi feladatokat kell ellátni: tájékoztatás és hívások előszűrése visszahívásra vagy átkapcsolásra terelése. Kompetenciák: tiszta és érthető beszéd, ügyfélközpontú szemléletmód, empátia, megbízhatóság.
  BÉREZÉS

  1176 Ft/óra - 1294 Ft/óra + adható bónusz

  • Irodai munka
 • ONBOARDING COORDINATOR

  Budapest XI. Szeretsz emberekkel foglalkozni? Magabiztosan és folyékonyan kommunikálsz angolul? Segíts egy nemzetközi cégnek! Onborading coordinátorként segítségére lehetsz az új dolgozók könnyű beintegrálódásának. Főbb feladataid lesznek többek között; kapcsolattartás a HR részleggel, és jelöltekkel, valamint riportok készítése.
  BÉREZÉS

  1300 Ft/óra

  • Irodai munka
 • RAKTÁRI ADMINISZTRÁCIÓS GYAKORNOK NEMZETKÖZI CÉGNÉL

  Budapest XVIII. Te is vásároltál már online? Bosszankodtál, hogy miért kell olyan hosszú időt várni egy csomagra? Itt a lehetőség, hogy kezedbe vedd az irányítást! Nemzetközi partnerünkhöz keresünk adminisztratív munkára diákokat. Ha úgy érzed, hogy megállnád a helyed a világ egyik legnagyobb logisztikai óriásánál, akkor ez a te munkád. Feladataid lesznek export küldemények dokumentációja és rögzítése.
  BÉREZÉS

  1250 Ft/óra

  • Irodai munka
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLATOS MUNKA A WOLTNÁL

  Budapest V. A Wolt egy ételrendelő alkalmazást működtető és hozzá futárszolgáltatást biztosító nemzetközi startup. A finn gyökerű vállalkozás már számos Európai országban jelen van és 2018-ban Magyarországon is megkezdte működését. Az ügyfélszolgálat a cég lelke. Fő feladata a vásárlókkal való kommunikáció: felmerülő kérdések megválaszolása és problémák gyors megoldása. Továbbá a partneréttermekkel való egyeztetés és a futárok munkájának segítése. A megbízó 3-4 hetes fizetett betanulást biztosít.
  BÉREZÉS

  1412 Ft/óra

  • Irodai munka