Diákmunkát szeretnék kapni, mit tegyek?

Regisztrálhatsz honlapunkon. Amennyiben többet szeretnél megtudni rólunk, a munkákról, vagy a munkavállalásról, fáradj be irodánkba!

Mire van szükségem a munkavállaláshoz?

Részletesen tájékozódhatsz, ha a menüben rákattintasz a “Hogyan működik” fülre.

Ki lehet tagja az Y Generáció Iskolaszövetkezetnek?

Minden 16. életévét betöltött nappali tagozatos diák (ez vonatkozik a Magyarországon tanuló külföldi diákokra is), iskolai szünetekben minden 15. életévét betöltött nappali tagozatos diák, írásos szülői engedéllyel.

Hogyan ismerhetem meg a munkavállalásomra vonatkozó jogszabályokat?

Nyitvatartási időben a rendelkezésedre állunk. Kérjük fáradj be irodánkba, ahol felvilágosítást adunk a munkavállalás sajátosságairól, jogaidról és kötelezettségeidről, illetve válaszolunk kérdéseidre is!

Mi az a nettó és a bruttó bér?

A bruttó munkabér a tagsági megállapodásban meghatározott összeg, mely tartalmazza azokat a tételeket is, melyeket a munkaadónak be kell fizetni a költségvetési szervek felé.

A nettó munkabér diákmunka esetében a személyi jövedelemadóval csökkentett bruttó munkabér összege.

Mi a regisztráció és a tagság között a különbség?

A regisztrációval a munkavállalási szándékod jelzed honlapunkon keresztül. Itt tudsz minket tájékoztatni, hogy milyen jellegű munkát szeretnél végezni, mikor érsz rá stb.

Amennyiben a szövetkezetünk tagja vagy:

– tagsági jogviszonyt

létesítünk tagsági megállapodás és belépési nyilatkozat aláírásával. Ezt viszont csak személyesen, irodánkban teheted meg.

Szeretnél köztünk dolgozni?

Amennyiben rátermettnek érzed magad és érdekel a tevékenységünk, keress meg minket e-mailben és csatolj be egy önéletrajzot!

A regisztrációnál megadott adatokat kik láthatják?

Iskolaszövetkezetünk adatvédelmi irányelvei megfogalmazzák, hogyan kezeljük adataid, melyet a Jogi információknál megtalálsz.

Amennyiben, olyan kérdés merül fel, melyre itt nem kaptál választ, keress minket bátran elérhetőségeinken!