Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a WorkNow Hungary Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Olvass Tovább

Személyiséghez illő diákmunkák

Bizony, nem könnyű megtalálni a személyiségünkhöz tökéletesen passzoló munkát, de akinek sikerül, az nem csak bevételi forrást nyer, hanem lehetőséget is új készségek elsajátítására. Diákként pedig még fontosabb, hogy a választott munkahely összhangban álljon a tanulmányaiddal, életviteleddel és jövőbeli céljaiddal. Íme, néhány javaslat, hogy milyen típusú munka illik hozzád a személyiséged alapján.

Olvass Tovább

Ismerd meg a diákmunka előnyeit!

Egy versenyorientált világban minden arról szól, hogy gyorsabbak, jobbak legyünk, mint a többiek. Fiatalként épp ezért egyre fontosabbá válik, hogy már korán elkezdj tapasztalatokat szerezni. A diákmunka nemcsak egy kiváló lehetőség a pénzkeresetre, hanem egy befektetés is a jövőbe. Legújabb cikkünkben bemutatjuk, hogyan nyújthat előnyt a korai munkavállalás a karrierépítés során.

Olvass Tovább

wolt futár stresszkezelés