Hogyan működik?

Röviden bemutatjuk

Regisztrálás

Első lépésként regisztrálnod kell nálunk itt a honlapunkon. A munkába álláshoz szükséges papírok aláírásához azonban már nem kell befáradnod hozzánk, ugyanis a szerződéskötést online is megtudod tenni. Ha mégis a személyes részvételt részesíted előnyben akkor természetesen opcionálisan továbbra is megteheted, irodánk Budapest XIII. kerületében található. irodánk Budapest XIII. kerületében található.

Amire szükséged lesz a munkavállaláshoz

Az első és legfontosabb, hogy diáknak kell lenned, amit érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal, vagy iskolalátogatási igazolással szükséges alátámasztani. Ezen felül a személyi irataidnak – személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya, TAJ kártya – is Nálad kell lenniük. Hogy hozzájuthass a fizetéshez, szükséged lesz egy névre szóló bankszámlára. A diákmunka vállalásához ki kell váltanod továbbá szövetkezetünk részjegyét, melynek költsége 1000 forint. Ez a kilépés során visszajár.

Diákmunkára történő jelentkezés

Ezt követően kiválasztható a Neked tetsző munka, amelyre az oldalon online is lehetőséged van jelentkezni.
Ezt követi a kiválasztás, mely során többek között megvizsgáljuk, hogy rendelkezel-e a munkához szükséges készségekkel és attitűddel.