• BOLTI ELADÓ MUNKA LUXUS ÜZLETBEN

  Budapest VI., Budapest VIII., Budapest XI. Mindened a divat? Rajongsz a divatos és minőségi kiegészítőkért, cipőkért, táskákért? A zsebpénzed is mindig a nagy márkáknál költöd el, arról ábrándozol, hogy milyen jó is lehet egy neves üzletben dolgozni? Az álmod velünk valóra válhat! Bolti kisegítőket keresünk Budapest egyik legfelkapottabb márkaboltjában. Feladataid közé fog tartozni a vásárlók udvarias köszöntése és segítése. Légy részese egy közvetlen, elegáns csapatnak és keress jól!
  BÉREZÉS

  1295 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • DOLGOZZ VILÁGHÍRŰ SPORTMÁRKÁK VILÁGÁBAN!

  Székesfehérvár, Budapest VII., Budapest VIII., Budapest XIII. Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, és jól mutat az önéletrajzodban!
  BÉREZÉS

  1000 Ft/óra - 1176 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • LEGYÉL A JÁTÉKOK BIRODALMÁNAK KIRÁLYA/KIRÁLYNŐJE

  Miskolc, Székesfehérvár, Budapest II., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XXI. Ha mindig is szerettél játszani, játékok között lenni és ha továbbra is szeretnéd ezt a varázslatos légkört élvezni amit a játékok nyújtanak, akkor most van egy jó hírem számodra ! Különböző helyszíneken lévő játékboltokba keresünk bolti eladókat. Ha úgy érzed belevágnál akkor a főbb feladataid közé: árupakolás és vásárlóknak való segítségnyújtás fog tartozni.
  BÉREZÉS

  1177 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • RUGALMAS DIÁKMUNKA, KÖZEL AZ OTTHONODHOZ!

  Budapest XVIII., Biatorbágy, Budaörs, Budapest I., Érd, Solymár, Szentendre, Telki, Törökbálint, Zsámbék, Budapest II., Budapest III., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Vác, Dabas, Taksony, Vecsés, Verőce Szeretnél dolgozni, de minden diákmunka messze van a lakhelyedtől? Velünk megtalálhatod azt a munkát, ami biztosan közel lesz a lakhelyedhez és alkalmazkodik az órarendedhez! Akár baráttal is dolgozhatsz, hisz úgy gyorsabban szalad az idő! Feladatod: árufeltöltés és polcszervíz vagy kasszázás Magyarország egyik kiskereskedelmi üzletláncában
  BÉREZÉS

  1000 Ft/óra - 1650 Ft/óra

  • Bolti eladó