• CSÚSZDAŐR/CSÚSZDA KEZELŐ

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Élvezd a nyarat, legyél a szabadban, vagy ha nem vagy oda a napsütésért akkor a benti zárt területen, mégis vízközelben! Itt a lehetőség, hogy életed egyik legjobb feladatában részt vehess, és szerezz egy plusz oklevelet, ami a későbbiekben még jól jöhet. Gyere és csatlakozz a Csúszdaőri csapatunkhoz! Az oktatást és vizsgát mi biztosítjuk, Neked csak rá kell szánnod egy fél napod a vizsgára, és gazdagodtál a papírral, amivel helyett foglalhatsz Nyárra a strandok, vagy fürdők egyikébe!
  BÉREZÉS

  1342 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka
 • DOLGOZZ BUDAPEST VILÁGHÍRŰ FÜRDŐIBEN!

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Itt a legfeklapottabb munkánk! Imádod a nyarat, folyton csak süttetnéd a hasad a víz mellett? Szeretnél Budapest nevezetességeinek számító Gyógyfürdőiben dolgozni? Több pozícióba is kipróbálhatod magad: Host/hostessként feladatod lesz a külföldi vendégek fogadása/eligazítása és tájékoztatása; Fürdősegédként feladataid: öltöző kabinok rendben tartása; öltöző szekrények átadása és őrzése; takarítás; betegirányítás. Kertészként a strandok növényeinek gondozása lesz feladatod és házirend felügyelőként a fürdők házirendjének betartása. A legjobb a munkádban, hogy rengeteg másik diákkal dolgozhatsz együtt, nagyon rugalmas munkaidőben (6-8 órás műszakokban), jó bérért, könnyen elvégezhető munkakörben!
  BÉREZÉS

  1211 Ft/óra - 1225 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka
 • DOLGOZZ TE IS JEGYPÉNZTÁROSKÉNT BUDAPEST GYÓGYFÜRDŐIBEN!

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Iskolaidő mellett egy rugalmas munkára vágysz, amivel jól tudsz keresni és könnyen megközelíthető? Dolgozz Budapest legismertebb fürdőiben jegypénztáros pozícióban, változatos beosztásban. Többféle helyszín közül is választhatsz, így biztosan megtaláljuk az otthonodhoz legközelebb esőt. A következők lesznek a feladataid: belépő jegyek árusítása, vendégek fogadása, eligazítása. Ne aggódj, a betanulást biztosítjuk számodra!
  BÉREZÉS

  1342 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka
 • DOLGOZZ ÚSZÓMESTERKÉNT EGÉSZ ÉVBEN!

  Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XXII. Imádod a vizet, a strandot, a bikiniket, a fürdőzést? El tudnád magad képzelni egy medence mellett nyáron, egy strandon vagy akár egész évben jól meglennél akár egy beltéri medence mellett is, wellness, vagy uszoda részen? Szereted a Gyógyfürdők, Strandok világát? Ha tudsz úszni, szeretnél egy plusz nemzetközileg is elismert szakmát, jelentkezz következő úszómesteri képzésünkre, aminek a költségét Mi álljuk! A következő képzés időpontja 2020. március 16-22-ig, a képzésről egy teljes napot, vagy két fél napot tudsz hiányozni! Gyere és szerezd meg már most a biztos helyed nyárra a strandokra! ;)
  BÉREZÉS

  1400 Ft/óra

  • Strand/Fürdő munka