• BANKI TELEFONOS ÜGYINTÉZŐ

  Budapest IX. Magyarország és a környező országok egyik legnagyobb kereskedelmi bankja keres diák munkatársat telefonos ügyintézői munkakörbe. CSATLAKOZZ A JELENLEG 45 FŐS CSAPATHOZ NINCS HIDEGHÍVÁS, NINCS LISTÁZÁS, NINCS MACERA VAGY KVÓTA, HA HÍVNAK FEL KELL VENNI ÉS VÁLASZOLNI A LEGINKÁBB SABLON KÉRDÉS/KÉRÉSEKRE Főbb feladataid a következők lesznek: -Bankkártya elfogadással kapcsolatos problémák megoldása (kártyabirtokosok és elfogadóhelyek hívásainak kezelése) Ezeket előre betanult sémák alapján kell megoldani, nyugodt és segítőkész vendégörrel. Amiért megéri erre a munkára jelentkezned -Hétfőtől vasárnapig végezhető 6-24 óra között -Kiemelkedő partner, és nagyon jól mutat a CV-ben -Felnőtt, de fiatalos légkör -Kiszámítható beosztás, az általad leadott igények alapján -Maximum 8 óra munkavégzés -Pótlékok és egyéb juttatások -Támogató és megértő felettesek KÖVETKEZŐ BETANULÁS IDŐPONTJAI: Január
  BÉREZÉS

  1000 Ft/óra - 1294 Ft/óra

  • Telefonos munka
 • CALL CENTERI MUNKA

  Budapest XI. Telefonon nyelvi tanfolyamok ajánlása, nyereményjátékon jelentkezett potenciális ügyfelek felkeresése. Nagyon fontos, hogy NEM hideg hívás!! A munkát fizetett betanulás előzi meg!
  BÉREZÉS

  1059 Ft/óra - 1294 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka
 • KÁRESEMÉNY ÜGYINTÉZŐ OPERÁTOR HOSSZÚ TÁVON

  Budapest XIII. Ha szociálisan érzékeny vagy és szeretsz másokon segíteni, úgy érzed, hogy megfelelően asszertív a kommunikációd és jó problémamegoldó is vagy, ez a munka a számodra tökéletes lehetőség. Segíts te is gondmentessé és széppé tenni egy - egy várva várt családi vakációt vagy épp egy üzleti utat. Mind ezt egy rendkívül rugalmasan végezhető munka keretein belül. Téli bónusszal is megjutalmaz a cég, ha magasabb óraszámban kiemelkedő teljesítményt nyújtasz. Feladataid lesznek: Segítségnyújtás ügyfeleink számára, problémájuk megoldása; felmerülő káreseményeinek felvétele; káreseménnyel együtt járó adminisztráció elvégzése. Fizetett betanítás biztosított.
  BÉREZÉS

  1150 Ft/óra - 1588 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka
 • TELEFONOS KÉRDEZŐBIZTOS

  Budapest V. Szeretnél Te is irodai munkát? Viszont a személyes kontakt annyira nem jön be, de kíváncsi Fáncsinak tartod magad és minden érdekel? Hazai piac- , média és vélemény kutató cégéhez keresünk telefonos kérdező biztosokat. Itt csak telefonálni kell és adatokat rögzíteni. Heti két nap munka, irodai nyitva tartásban és jó kereseti lehetőség.
  BÉREZÉS

  1471 Ft/óra

  • Telefonos munka
 • TELEFONOS OPERÁTOR EGÉSZSÉGÜGYI TANULMÁNYOKKAL

  Debrecen, Budapest XIII. Ha szociálisan érzékeny vagy és szeretsz másokon segíteni, úgy érzed, hogy megfelelően asszertív a kommunikációd és jó problémamegoldó is vagy, ez a munka a számodra tökéletes lehetőség. Mind ezt egy rendkívül rugalmasan végezhető munka keretein belül. A betanítás fizetett, téli és nyári bónusz is vár rád és csak rajtad áll, hogy mikor tudsz kezdeni "élesben" dolgozni. Minden körülmény adott, hogy a legmegfelelőbb környezetben fejlődhess és haladj előre! Előny: egészségügyi tanulmányok
  BÉREZÉS

  1150 Ft/óra - 1250 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka