• BANKI TELEFONOS ÜGYINTÉZŐ

  Budapest IX. Magyarország és a környező országok egyik legnagyobb kereskedelmi bankja keres diák munkatársat telefonos ügyintézői munkakörbe. Ami a legfőbb feladataid lesznek: -Bankkártya elfogadással kapcsolatos problémák megoldása (kártyabirtokosok és elfogadóhelyek hívásainak kezelése). A munkát 1 hetes fizetett betanítás előzi meg, ami a munka feltétele (ebből 3 napon kell részt venni). Ami mindenképpen várni fog rád: -Felnőtt, de fiatalos légkör -Kiszámítható beosztás, az általad leadott igények alapján -Maximum 8 óra munkavégzés -Pótlékok és egyéb juttatások -Támogató és megértő felettesek
  BÉREZÉS

  1000 Ft/óra - 1294 Ft/óra

  • Telefonos munka
 • CALL CENTERI MUNKA

  Budapest XI. Telefonon nyelvi tanfolyamok ajánlása, nyereményjátékon jelentkezett potenciális ügyfelek felkeresése. Nagyon fontos, hogy NEM hideg hívás!! A munkát fizetett betanulás előzi meg!
  BÉREZÉS

  1059 Ft/óra - 1294 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka
 • KÁRESEMÉNY ÜGYINTÉZŐ OPERÁTOR HOSSZÚ TÁVON

  Budapest XIII. Ha szociálisan érzékeny vagy és szeretsz másokon segíteni, úgy érzed, hogy megfelelően asszertív a kommunikációd és jó problémamegoldó is vagy, ez a munka a számodra tökéletes lehetőség. Segíts te is gondmentessé és széppé tenni egy - egy várva várt családi vakációt vagy épp egy üzleti utat. Mind ezt egy rendkívül rugalmasan végezhető munka keretein belül. Feladataid lesznek: Segítségnyújtás ügyfeleink számára, problémájuk megoldása; felmerülő káreseményeinek felvétele; káreseménnyel együtt járó adminisztráció elvégzése. Fizetett betanítás biztosított.
  BÉREZÉS

  1150 Ft/óra - 1588 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka
 • TELEFONOS OPERÁTOR EGÉSZSÉGÜGYI TANULMÁNYOKKAL

  Debrecen, Budapest XIII. Ha szociálisan érzékeny vagy és szeretsz másokon segíteni, úgy érzed, hogy megfelelően asszertív a kommunikációd és jó problémamegoldó is vagy, ez a munka a számodra tökéletes lehetőség. Segíts te is gondmentessé és széppé tenni egy-egy várva várt családi vakációt vagy épp egy üzleti utat. Mind ezt egy rendkívül rugalmasan végezhető munka keretein belül. Feladataid lesznek: segítségnyújtás ügyfeleink számára, problémájuk megoldása; felmerülő káreseményeinek felvétele; káreseménnyel együtt járó adminisztráció elvégzése. Fizetett betanítás biztosított.
  BÉREZÉS

  1150 Ft/óra - 1250 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka