• BICIKLIS FUTÁR A NYÁRRA!

  Budapest ismeretlen kerület ☀️☀️A nyár legjobb melója!☀️☀️ Semmi nem kell hozzá csak Te, egy bicikli és napi 4 óra! Ételfutárokat keresünk egy belvárosi menzára, laza munkaidővel. A fizettetés is feladatod lesz, így nem árt egy kis matektudás sem, ne riadj vissza a pénz kezelésétől.
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • CSOMAGOLJ GYŐRBEN !

  Győr A nappalaid zsúfoltak a suli miatt, de délutántól szívesen dolgoznál -vagy éppen fordítva? Rugalmasan beosztható munkát keresel? Esetleg éjszakánként nem tudsz aludni és néha még éjszakai műszakot is vinnél a magasabb bérért? Akkor jelentkezz csomagoló munkánkra, ahol jó fej csapat vesz majd körül, és az órabér is elég szuper! Feladataid lesznek: Műanyag alkatrészek vizuális ellenőrzése és csomagolása. Éjszakai pótlék +30% és vasárnapi pótlék +50% az órabéren felül.
  BÉREZÉS

  1066 Ft/óra - 1295 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • FIZIKAI MUNKA AUGUSZTUSTÓL

  Budapest ismeretlen kerület Iratos dobozok pakolására keresünk diákokat, előreláthatóan egy éves időtartamra. Ha megfordult már a fejedben, hogy szeretnél egy kicsit formába jönni a tavalyi év után, itt az alkalom, hogy pénzt keresve tedd ezt meg! A munka helyszínére, Pátyra, és a műszak után vissza is, céges buszjárat Budapestről biztosított, így a kijutáson sem kell agyalnod! Bátran hozd a haverodat is, így a társaság is adott lesz! A cég kérése, minimum heti 2-3 napon számíthassanak rád, hétköznapi napokon.
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • FOGYASZTÁSMERŐ LEOLVASÓ

  Budapest ismeretlen kerület Lelked mélyén szabad vagy, mint egy madár, és olyan munkát keresel, ahol a négy fal közül kiszakadva töltheted a munkaidődet? Amennyiben az önálló és független munkavégzés, ami leginkább vonz akkor itt egy remek lehetőség! Dolgozz mérőóra leolvasóként! Munkaidő min. 3 nap amit magadnak osztasz be, maga a feladat pofon egyszerű (becsöngetsz, leolvasod, elköszönsz) és ehhez profi felszerelést is kapsz!
  BÉREZÉS

  1136 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • FUTÁRKODJ A WOLT-NÁL!

  Győr, Pécs, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szolnok, Budapest ismeretlen kerület, Szeged Jelentkezz étel futárnak! Csatlakozz a Wolt csapatához! RUGALMAS IDŐBEOSZTÁS!! Itt Te határozod meg, hogy mikor akarsz dolgozni, akkor is, ha csak napi egy-két órát érsz rá. Legyél saját magad főnöke! Jutalmazó bónuszrendszer és garantált minimum órabér biztosítja, hogy minden esetben jól járj. Fizetésednek csak az szab határt, hogy mennyit és mennyire gyorsan szállítasz egy nap. Jelentkezz, nehogy lemaradj!!!
  BÉREZÉS

  963 Ft/óra - 1764 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • KÖNNYŰ FIZIKAI MUNKA NYÁRRA

  Budapest XI. Könnyű fizikai munkát keresel a nyárra, szeretnél a barátaiddal együtt dolgozni, de nem tudtok hosszútávú munkát vállalni?? Szeretnétek fix helyre járni dolgozni, hogy biztos meglegyen a helyetek? Akkor ez a munka Nektek való!! Könnyű fizikai munkára keresünk diákokat raktári munkára, Budapestről (XI. kerületből) céges busz biztosított számotokra a munka helyszínére Törökbálintra, és ez az út is fizetett. Hétfőtől péntekig többféle műszak közül tudtok választani, annyit kérünk csak, hogy hetente minimum 4 műszakot vállaljatok el.
  BÉREZÉS

  1176 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • PAKOLÓS FIZIKAI MUNKA, KIEMELT ÓRADÍJJAL - AKÁR HOSSZÚ TÁVON !

  Budapest XVIII. Ha úgy érzed a szuperhősők ereje lakozik benned, de még nem találtál igazán testhezálló munkát, akkor most fellélegezhetsz mert mutatok egyet! Ez a munka könnyű és nehéz egyben. Könnyű megcsinálni de nehéz fizikai. Ami az adott szuperhősjelölt feladata lesz : ruhazsákok szétszedése és pakolása
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • RAKTÁRI MUNKA KŐBÁNYÁN

  Budapest X. Segítsd te Magyarország egyik vezető online bevásárlással foglalkozó cégének munkáját ! Raktári feladatok ellátására keresünk diákokat X. kerületi lokációba. A főbb feladatok : leltárazás, betárazás ; rendelések előkészítése ; pakolós munka. A munkaidő hétköznapokon ; 15:30-22:00 között, szombaton pedig 7:00-15:30 ; 15:30-22:00.
  BÉREZÉS

  1100 Ft/óra - 1250 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • SZÁLLÍTMÁNYKEZELÉS BUDAÖRSÖN (CÉGES BUSZ BIZTOSÍTOTT BUDAPESTRŐL)

  Budaörs Légy Magyarország egyik legnagyobb csomagküldő csapatának tagja! Ha nem ijeszt meg a pakolás, és valami rugalmasat keresel, jelentkezz! Az utazás céges busszal biztosított oda és vissza is, mely Budapest nagyobb csomópntjain áll meg. Feladatok a következők: csomagok kézi feldolgozása; csomagmozgatás; PDA kezelése és a csomagok gépkocsikba történő bepakolása.
  BÉREZÉS

  1412 Ft/óra - 1624 Ft/óra

  • Fizikai munka