• BOLTI ELADÓ SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ÜZLETBEN

  Budapest II. Ha valaha próbáltad BIOS-ban húzni a procid óraszámát, neon csövet kötni egy 200W-os tápra, hogy alig fusson a gép de világítson, esetleg kivetted a RAMod valaha, hogy megfújva visszarakd a helyére van egy szuper hírem! Ezekkel a tapasztalatokkal most még pénzt is kereshetsz! Számítástechnikai szaküzlet keres eladót rugalmas időbeosztással, ami suli mellé is bőven beilleszthető.
  BÉREZÉS

  1265 Ft/óra

  • IT munkakör
 • IT KARBANTARTÓ A LISZT FERENC NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉREN

  Budapest XVIII. Érdekel minden, ami számítógép és telefon? Szeretnél egy nemzetközileg elismert környezetben a szenvedélyednek hódolni? Hosszú távon gondolkozol és heti 15-20 órában tudnál dolgozni? Akkor nincs más teendő, jelentkezz! Feladataid lesznek: IT kliens eszközök mozgatása (leszerelés, mozgatása, szakszerű összekötése) – irodai költözések, mobiltelefon készülékekre kijelzővédő fólia felhelyezés, Android és iPhone mobilkészülékekre adatok átvitele (névjegy, üzenetek, fotók, stb), alkalmazások telepítése, éves monitorok cserék munkavállalóknál.
  BÉREZÉS

  1356 Ft/óra

  • IT munkakör
 • IT POBLÉMAMEGOLDÓ ÉS REGISZTRÁLÓ

  Budapest XIII. Ha IT területen szeretnél elhelyezkedni de nincs elegendő szakmai tapasztalatod itt egy szuper támogató környezetben fejlesztheted szakmai tudásod és szerezhetsz kiemelkedő szakmai gyakorlatot. Feladataid során kamatoztathatod minden tudásod, amit az IT területén megtanultál, miközben folyamatosan fejlesztheted is azokat és minden elméleti tudást át ültethetsz gyakorlatba. Mindennapi feladataid közé tartozik majd a felhasználó támogatás; munkaállomások karbantartása, telepítése, hibajavítása (hardveres, szoftveres); ismétlődő szerver adminisztrációs feladatok (leírások alapján); microsoft ActiveDirectory alapú irodai infrastruktúra adminisztrálása(ActiveDirectory; Fájlszerver, Exchange levelező szerver); Szerver és munkaállomás menedzsment, életciklus követés (WSUS, SCCM); Incidensek és problémák kezelése.
  BÉREZÉS

  1100 Ft/óra - 1300 Ft/óra

  • IT munkakör