• DOLGOZZ TE IS PÉNZTÁROSKÉNT MAGYARORSZÁG EGYIK LEGNAGYOBB KERESKEDELMI ÜZLETLÁNCÁNÁL

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII. Országos bolthálózattal rendelkező kereskedelmi üzletláncba keresünk diákokat pénztáros és árufeltöltői pozícióra rövid és hosszútávra Budapestre és agglomerációba. Nem szeretnéd az összes szabadidőd munkával tölteni és suli mellett ráérsz? Dolgozz velünk !
  BÉREZÉS

  1100 Ft/óra - 1800 Ft/óra

  • Pénztáros
 • ÉLMÉNYFÜRDŐ KASSZÁS

  Budapest IV. Szeretnél Budapest egyik legnagyszerűbb élményfürdőjében dolgozni? Ha a válaszod igen, akkor a feladatod a jegyek értékesítése és a vendégek teljeskörű kiszolgálása lesz az általad választott rugalmas munkaidőben. Be és kiléptetési rendszer kezelése is a munkaköröd része.
  BÉREZÉS

  1177 Ft/óra - 1235 Ft/óra + adható bónusz

  • Pénztáros
 • KASSZÁZZ JÁTSZVA - LEGYÉL TE A PÉNZTÁROS MÁGUS

  Budakalász, Budaörs, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Törökbálint, Budapest VIII., Budapest XI., Budapest XIII., Budapest XV., Budapest XIX., Budapest XXIII. Még nem nőtted ki a játékok iránti imádatod, de nem mered bevallani? Nyugi, mi megtartjuk a titkod és még pénzt is kereshetsz vele, főként a Karácsony előtti időszakban. Feladatod a kasszázás lesz, Magyarország egyik vezető játékokat forgalmazó üzletében, rugalmas beosztásban!
  BÉREZÉS

  1242 Ft/óra

  • Pénztáros