• IT FEJLESZTŐ GYAKORNOK

  Budapest XVIII. Elismert, autómárka kereskedő cég keresi IT fejlesztő gyakornokát a nyárra. Amennyiben nincs még melód a nyárra, IT területen tanulsz és szeretnél egy jól fizető gyakornoki melót, akkor itt a lehetőség ! Főbb feladatok : autóipari ügyviteli rendszer fejlesztése PHP nyelven ( PDO,JavaScript, SQL ismeret szükséges ). Az ideális jelentkező mérnökinformatika vagy gazdaságinformatikus , esetleg programtervező informatikus szakon tanul.
  BÉREZÉS

  2117 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • KÖLTSÉGELEMZŐ GYAKORNOK NEMZETKÖZI CÉGNÉL

  Budapest XIII. Nemzetközi energia gazdálkodási területen tevékenykedő partnerünk részére keresünk Energy Cost Forecasting Intern pozícióba diák munkatársat. Ha érdekel egy vállalat elemzőinek munkája, hogy is néz ki a mindennapjuk, szeretnél fejlődni tanulmányaidban és tapasztalatot szerezni itt a helyed!
  BÉREZÉS

  1300 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • KÖNYVELŐ ASSZISZTENS

  Budapest V. Gyakorlatias irodai pozíciót keresel, melyet heti minimum 20 órában végezhetnél? Szuper lenne, ha a diplomata után már megfelelő referenciával rendelkeznél? Olyan céget keresel akik megadnák a megfelelő támogatást? Könyvelő asszisztens diákot keresünk, azonnali kezdéssel, hosszútávra!
  BÉREZÉS

  2353 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • KÖNYVELŐ GYAKORNOK

  Budapest XIII. Érdekel a könyvelés és jó lenne végre pénzügyi területen szakmai tapasztalat szerezni? Csatlakozz egy nagy nemzetközi asszisztansz szolgáltató cég pénzügyes csapatához, ahol rengeteget tanulhatsz a területről és az önéletrajzodban is jól mutat majd!
  BÉREZÉS

  1260 Ft/óra + adható bónusz

  • Szakmai karrier program
 • MARKETING KOMMUNIKÁCIÓS GYAKORNOK NEMZETKÖZI CÉGNÉL

  Budapest XIII. A feladataid közé tartozik majd a Schneider Electric saját weboldalának tartalmi szerkesztése, illetve a marketing kampányokban való aktív részvétel. Szintén számítani fogunk rád a digitális platformokon való tartalomgyártásban (Google, közösségi média, szakmai és lakossági felületek), ahol nemcsak a termékek promóciójában, hanem az employer branding folyamatokban is részt vehetnél.
  BÉREZÉS

  1360 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • MŰSZAKI TÉMÁJÚ TARTALOMGYÁRTÁS NEMZETKÖZI CÉGNÉL

  Budapest XIII. Különleges munkaköröd lesz nálunk, ahol nem csak a műszaki ismereteidet, de a marketing és kommunikációs vénádat is kamatoztathatod! A Schneider Electric legfőbb prioritása ügyfeleink és partnereink elvárásának teljesítése, melyet magas színvonalú online szakmai jelenlétünkkel is biztosítjuk. A járványhelyzet kezdete óta mindez fontosabb, mint valaha: segítesz nekünk még magasabbra tenni a lécet? A feladataid közé tartozik majd a Schneider Electric saját internetes platformjára, a Seamless Portal-ra történő szakmai tartalomgyártás, illetve a portálon található információk ellenőrzése és frissen tartása. Szintén számítani fogunk rád a Schneider „Exchange” platformjának és szakmai fórumának menedzselésében, illetve az EDMS (Electronic Document Management System) kezelésében.
  BÉREZÉS

  1360 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • PÉNZÜGYI GYAKORNOK

  Budapest XII. Részmunkaidős, hosszútávú lehetőséget keresel? Magabiztosan kommunikálsz angolul és magas szinten kezeled az Excelt is? Autóbérléssel és flottakezeléssel foglalkozó cégcsoport keresi új csapattagját! Szuper munkakörnyezet és rugalmas beosztás vár rád! Feladataid lesznek: pénzügyi osztály munkájának segítése; hitelellenőrzések előkészítése; szerződések előkészítése és kezelése; adatok kezelése és adminisztráció; szerződések archiválása
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • RECEPCIÓS ÉS BETEGIRÁNYÍTÓ, EGÉSZSÉGÜGYI TANULMÁNYOKKAL

  Dunakeszi Magánorvosi rendelő számára keresünk diákokat recepciós, betegirányító munkakörbe. Ha folyamatban lévő egészségügyi tanulmányaid mellé éppen munkát keresel erre az évre, ez a hirdetés Neked szól! Feladataid lesznek többek között a bejövő hívások kezelése, időpont foglalások felvétele, a rendelőbe érkező betegek segítése, és az ezzel járó adminisztrációs teendők lebonyolítása.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • REFINANSZÍROZÁSI GYAKORNOK

  Budapest V. Magyar viszonylatban vezető pénzintézet keresi gyakornokát Refinanszírozási osztályára.Milyen feladataid lennének? ; részvétel a Bank refinanszírozási tevékenységében ; ügyfelekhez, refinanszírozási hitel ügyletekhez kapcsolódó adminisztráció és informatikai rendszerek naprakészen tartása ; menedzserek munkájának segítése. Az ideális jelentkező pénzügy-számvitel, gazdálkodás és menedzsment vagy alkalmazott közgazdaságtan szakos hallgató!
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Szakmai karrier program