Mikor érdemes diákmunkában gondolkodni?

 

Mikor érdemes diákmunkában gondolkodni?

  • Amennyiben csökkenteni akarja a munkaerő gazdálkodás költségeit és mindezt a legegyszerűbben szeretné tenni
  • Azonnal megoldást vár munkaerő igényére, emberi erőforrás kezeléshez kapcsolódó adminisztráció nélkül
  • Változó volumeneket kell kezelni garanciák mellett

Gyors és rugalmas megoldást kínálunk egy költségszámlával az elszámolásban.

Díjaink az iskolaszövetkezetekre vonatkozó foglalkoztatási kedvezmények miatt igen kedvezőek.


 

Magunkról

Az Y Diák Iskolaszövetkezet diákmunkaerőt kínáló vállalkozásunk, melyet egyetemisták és főiskolások részvételével alapítottunk.

Cégünk szakmai vezetői több mint egy évtizede vannak jelen a diákmunka szervezés területén. Hozzáértésünk és piaci ismeretünk hozzájárulhat Partnereink sikereihez.

 

Feladatunk

Feladatunk, a Z Generáció diákjai és a Munkaadók közötti kapcsolatfelvétel kialakítása. Szeretnénk diákjainkat megfelelő szakmai fejlődéshez, a Munkaadókat pedig minőségi pályakezdő munkaerőhöz juttatni.

 

Céljaink

A Z Generáció diákja a mi diákunk, hiszen elképzeléseinkben olyan célokat fogalmazunk meg, melyek a munka világában a jövő nemzedék érdekeit szolgálják.

 

Tevékenységünk

Tevékenységünk minden szakaszát dokumentált előírások alapján végezzük. Gondoskodunk arról, hogy az ajánlatadás, a szerződéskötés, a teljesítés és a visszacsatolás folyamataiban a minőségre vonatkozó követelmények egyértelműen meghatározásra kerüljenek, továbbá megrendelőink igényeit helyesen értelmezve azokat maradéktalanul teljesítsük.

Átfogóbb képet szeretne kapni a fiatal munkavállalókról, többgenerációs munkahely az Öné? Iratkozzon fel hírlevelünkre, ismerje meg azokat a hatékony eszközöket, melyekkel kiaknázhatja a generációk közti különbségeket!

Üzleti kérdésekben

Forduljon kollégánkhoz bizalommal +36 30 518 3933 telefonszámon.