• ÉJSZAKAI LELTÁR BUDAPESTEN

  Budapest XVIII., Budapest I., Solymár, Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Csömör, Fót Kiszámítható munkaidőre vágysz, és nem riadsz meg az éjszakai munkavégzéstől? Leltározásra keresünk diákokat budapesti nagy áruházakba! Leltározás; az árukészlet számlálása;
  BÉREZÉS

  1300 Ft/óra - 1500 Ft/óra

  • Leltározás
 • LELTÁR ÉS CSOPORTVEZETŐ

  Budapest IX. A leltározó és betároló operációk koordinálása, vezetése és segítése; újak betanítása, kommunikáció az adott szektor vezetőjével és a megbízó központi irodájával.
  BÉREZÉS

  1400 Ft/óra

  • Leltározás
 • LELTÁROZÁS ÉS LELTÁRELŐKÉSZÍTŐ MUNKA

  Budapest IX. Sűrű az órarended,de szeretnél egy jól fizető lehetőséget? Szeretsz előre tervezni? Nincs más teendőd, csak jelentkezz! Leltár előkészítői és betárazó munkára keresünk lelkes,precíz munkavállalókat! Ha szereted az autókat, itt a helyed ugyanis alkatrészek leltára és betárazása lesz a feladatod. Partnerünk honorálja a kiemelkedő munkavégzésed, heti illetve havi bónuszokkal. Emellett rendszeresen vehetsz részt csapatépítőkön. :) Ugye nem rossz? Jelentkezz!!!
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra - 1500 Ft/óra

  • Leltározás
 • LELTÁROZÓ MUNKA DIÁKOKNAK

  Szeretnél havi 4-5 nappal jól keresni? Akkor ne várj a jelentkezéssel, ugyanis leltározási feladatokra keresünk diákokat. Előre egyeztetett időpontokban, akár egy hónapra előre megmondhatod, hogy mikor érsz rá, de ha csak egy héttel előtte tudod az sem gond!Vidéki helyszínekre a kijutást buszokkal biztosítjuk Budapestről. Feladatod pedig csak annyi lesz, hogy az üzlet termékeit leszámolod, és az adatokat rögzíted. Nappali és éjszakai munkavégzésre egyaránt van lehetőség.
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra - 1900 Ft/óra + adható bónusz

  • Leltározás
 • SZEPTEMBERBEN KEZDŐDŐ NAPPALI LELTÁR MAGAS BÉREZÉSSEL

  Budapest X. Laza lesz számodra az évkezdés? Nem okozna gondot, ha elköteleznéd magad rövidtávra egy szuper munkalehetőség mellett? Ha mindkét kérdésre igen a válasz, akkor ez a munka Neked való! Tárgyi eszközök (Magyarország egyik vezető elektronikai cégének a termékei) egyedi azonosító alapján történő beazonosítására, regisztrálására és újracímkézésére keresünk diákokat kis raktárakba szeptember elejétől várhatóan október közepéig.
  BÉREZÉS

  1295 Ft/óra - 1600 Ft/óra

  • Leltározás