szja-mentesseg-munkaltatokent

SZJA-mentesség – munkáltatói nyereség

2022. január elsejétől a 25 év alatti fiatalok mentesülnek az SZJA fizetése alól bruttó 433700 Ft-os jövedelemig. A személyi jövedelemadó-mentesség hatalmas könnyebbség a fiatal munkavállalóknak – beleértve a diákmunkásokat is. A diákmunkaerő-közvetítés sosem volt még ilyen kifizetődő partnereink számára. Íme néhány ok, amiért a diákmunkaerő a legjobb választás az SZJA-mentesség időszakában (is)!

SZJA-mentesség, nagyobb munkakedv

Social media felületeinken megkérdeztük diák munkavállalóinkat, hogy mennyire hozta meg munkakedvüket az SZJA-mentesség. A válaszaik alapján a személyi jövedelemadó kiesése fellelkesítette őket, és megfontolják a munkakeresést. A kedvező diákmunka adózás tehát jelentős fellendülést okoz a diák munkaerő-piacon, ami a vállalatok számára egyet jelent a munkaerőhiány leküzdésével.

Munkáltatóként az SZJA-mentesség igazán előnyös.

Rugalmasság és adómentesség – nyerő kombó!

Diákjainknak fontos szempont a rugalmas munkaidő, így ha flexibilis vagy, az jelentős munkaerő-növekedéshez vezethet vállalatodnál. A diákok nem csak többet keresnek az SZJA-mentességnek köszönhetően, de a rugalmas munkaidőnek hála többet is dolgoznak. Ez egy abszolút nyerő kombináció!

Optimalizáld a munkafolyamatokat SZJA-mentesen!

Eddig talán nem is tudtad, hogy szükséged van plusz diák munkaerőre! Számos olyan operatív részfeladat vagy adminisztráció van a cégednél, amely leköti az alkalmazottaid kapacitását? Szervezd ki diákoknak! Az SZJA-mentességnek köszönhetően felrobban a diákmunka-közvetítés piaca, így az adminisztratív, operatív munkakörökre is pillanatok alatt akadhat jelentkező. Hidd el, hosszú távon igazán kifizetődő átszervezni a feladatokat!

Az SZJA-mentesség nem okoz fejfájást!

A munkáltatónak nem okoz komoly gondokat a 25 év alatti személyi jövedelemadó-mentesség menedzselése. Mivel nem jár megterhelő plusz munkával, így partnerként csupán az SZJA-mentesség miatt megnövekvő munkaerő lesz észrevehető.

Az SZJA-mentesség a gyakornokokat is motiválja.

Szuper gyakornokok a diákszövetkezeteknél

Az egyetemisták utolsó éveikben már serényen keresik szakmai gyakorlati helyeket. Az SZJA-mentesség miatt sokan választják a diákmunka szövetkezeteket munkakereséshez. Nem hiába, hisz a január előtti bruttó bérüket kapják meg nettóként. Így partnerünkként garantált, hogy gyakornoki pozíciódra pillanatok alatt számos jelentkező érkezik a személyi jövedelemadó-mentesség miatt. 

Diák munkaerőt alkalmazni sosem volt még ilyen kifizetődő. Ha megbízható, tettre kész munkaerőt keresel,

vedd fel velünk a kapcsolatot, és kezdjük el a közös munkát!

Egyéb