nyári munka az Y Generációval

Helló nyári munka! – Avagy zsebpénz és tapasztalat 2 hónap alatt

Sikerült kipihenned a suli fáradalmait? Minden Netflixes lemaradást bepótoltál már? Van egy jó ötletünk, mivel maxolhatnád ki igazán a nyarat: vállalj nálunk diákmunkát! A nyári munka az egyik legjobb befektetés, amit a jövődért tehetsz: gyűjts értékes tapasztalatot, ugyanakkor találd meg, miben vagy igazán tehetséges! Indulhat a hasznosan eltöltött nyár!

Kinek való a nyári munka?

Mindenkinek, aki nem rest egy kicsit feláldozni a szabadidejéből a karrierje – valamint pénztárcája vastagsága – oltárán. Az Y Generációnál szeretettel várunk minden szülői engedéllyel rendelkező 16 év feletti nappali tagozatos diákot, de ha még csak a 15 éves kort taposod, akkor is tudsz jönni a nyári szünetben dolgozni. Fontos, hogy hiába vagy éjszakai bagoly, 18 éves kor alatt még tilos az éjszakai munkavégzés. Mi reggel 6-tól este 10 óráig tudunk foglalkoztatni téged. Ahhoz, hogy munkát vállalj, nem kell mást tenned, csak regisztrálni a weboldalunkon, bejönni az irodánkba az ügyintézés véglegesítéséért, valamint a dokumentumok aláírásáért, és már jöhet is a böngészés! Iskolaszövetkezetünk működéséről, és a regisztráció pontos menetéről itt olvashatsz többet. 😊

Miért éri ez meg neked?

Piszkos anyagiak

Az Y Generációnál arra törekszünk, hogy céges partnereinket a legkiválóbb munkaerőhöz, a diákokat pedig a legtutibb és jól fizető diákmunkához juttassunk. Nálunk változatos állásajánlatokat találhatsz, amelyekkel megtömheted a malacperselyedet. Legyen szó akár könnyű fizikai munkákról, irodai munkákról, szezonális pozíciókról vagy céges gyakornoki programokról, csak pár kattintás választ el attól, hogy bezsebeld az értékes tapasztalatot, na meg a vele járó pénzt. Ne feledd, hogy diákok esetében is érvényes a bérminimumra megállapított jogszabály, így legalább 963 Ft-os órabérrel mindenképpen számolhatsz.

nyári munka vállalás

Nyári munka: szabadidő vs. tapasztalat

Mindig azt hangsúlyozzuk, hogy akkor kísérletezz különféle munkaterületeken, amikor még van rá időd. Nem baj és nem is várja el tőled senki, hogy már 15-16 évesen tudd, mivel akarsz foglalkozni a tanulmányaid befejezése után, de pont erre való a diákmunka! Lehet, hogy most még úgy érzed, hogy a szabadidődből vesz el az, ha dolgozni mész, de egy nyári munka sokkal többet ad neked, mint gondolnád! Az iskola kapujából kilépve sokan küzdenek azzal a problémával, hogy nem tudják, mit írjanak az önéletrajzukba. Ha te előre tervezel és már suli alatt kipróbálod magad néhány pozícióban, olyan értékes tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek által sokkal vonzóbb leszel a későbbi munkaadók szemében! Van még érv a láblógatás mellett? 😉

nyári munka tapasztalat

Tanulni az iskolán kívül

A legtöbb szakiskola és szakközépiskola, valamint felsőoktatási intézmény előír kötelező szakmai gyakorlatot, ami nem véletlenül van így. A suli szuper alapokat és lexikális tudást ad, de minden ismeret akkor rögzül igazán, ha gyakorlati feladatokkal is kiegészíted őket. A nyári munka a legjobb tapasztalatszerzési lehetőség, amit csak el tudsz képzelni. Megtanulhatsz felelősséget vállalni a saját munkádért, csapatban dolgozni, fejlesztheted a problémamegoldó és a kommunikációs készségedet, és sok-sok olyan soft skillt felsorolhatnánk még, amire az iskola nem vagy csak kevésbé, ellenben a diákmunka kiválóan megtanít.

munkavállalás

Hogy mit jelent a diákmunka? Azt, hogy biztonságos környezetben, minden sietség nélkül építgetheted a karrieredet úgy, hogy közben nemcsak pénzre, tudásra, hanem remek kapcsolatokra is szert teszel!

Tedd meg az első lépést a jövőd felé! Kattints, és nézz szét aktuális diákmunka-ajánlataink között!

News