Szilveszter otthon a barátokkal.

Szilveszter otthon? Életed bulija lesz!

Ha az élet most úgy hozta, hogy otthon kell töltened a szilveszter estét, egy cseppet se bánd! A szilveszter nem csak akkor lehet jó és emlékezetes, ha féktelen bulizással töltöd. Rengeteg szuper program közül választhatsz akkor is, ha most kivételesen nem mozdulsz ki a négy fal közül. Tarts velünk!

Lehet, hogy nem gondoltál még bele, de számos előnye van annak, ha otthon búcsúztatod az óévet. Az első és legfontosabb a költséghatékonyság. Jelentős összegeket spórolhatsz meg, hiszen nem kell egy zsúfolt étteremben csilliárdnyit fizetni egy ételért, vagy nem kell egy fél vagyont otthagyni egy szórakozóhelyen italokért. Ehhez kapcsolódik, hogy nem kötelező kiöltöznöd (hacsak nem akarsz), és nem kell magassarkúval kínozni a lábad egy egész éjszakán át. Az időjárás sem valami barátságos már ilyenkor, sokkal kellemesebb a meleg radiátor mellől szemlélni a kinti, ködös időt, mint a saját bőrünkön megtapasztalni azt. Na de mihez kezdj otthon?

Főzős szilveszter otthon

Ha van kedved (és a járványügyi intézkedések is lehetővé teszik), hívd át a haverokat, és tartsatok tematikus estét! Szuper kikapcsolódás lehet megismerkedni különböző nemzetek konyháival és az ottani ételkülönlegességekkel. Ha a hétköznapi rohanásban hajlamos vagy csupán néhány megszokott íznél és ételnél leragadni, most itt az idő kilépni a komfortzónádból, és valami egészen újat kipróbálni! Olvass utána a fűszereknek, az ételek helyes elkészítésének, és lepd meg a többieket valami egészen váratlannal! Ha szeretnél megtartani néhányat a klasszikus szilveszteri-újévi alapanyagokból, választhatod például az indiai konyha különlegességeit, amelyek nem nélkülözik a lencsét.

Főzős szilveszter este otthon.

Nagy társasjáték-háború

Ugye te sem gondoltad, hogy a társasjátékok csak gyerekeknek valók? A társasjátékozás igazi közösségi élmény, ami erősíti a társas kapcsolatokat, és képes összekötni családon, baráti közösségen belül a különböző generációkat. Szabálykövetésre és előre tervezésre tanít, emellett fejleszti a kreativitást – ezek mind-mind olyan képességek, amelyeknek a mindennapi életben is nagy hasznát veszed. 😉 Ha szeretnél igazán kikapcsolni, és csak a játékra koncentrálni, erre az időre tedd félre a telefonodat! Miközben életre-halálra menő csatákat vívnak egymással a bábuitok, lehetőségetek van beszélgetni, és tényleg minőségi időt tölthettek együtt.

Néhány társasjáték, amit érdemes kipróbálnotok:

  • Dixit
  • Csótány Póker
  • Dobble
  • Ego
  • Fedőnevek
  • Relativity
  • Imagine
Szilveszter otthon társasjátékokkal.

Karaoke szilveszter otthon

A szilveszter otthon sem múlhat el zene és tánc nélkül – légy te a bulik sztárja! Természetesen nem kell karaoke szettbe beruháznod, a jó öreg YouTube most is a segítségedre lesz. Állítsatok össze egy lejátszási listát a haverokkal olyan számokból, amelyeket mindannyian ismertek! Válasszátok a karaoke verziókat, tehát azokat, ahol a zene mellett a szöveget is tudjátok olvasni! Annak érdekében, hogy könnyebben olvasható legyen a szöveg, és mindenki láthassa azt, kössétek össze a laptopot, tabletet, telefont a tévével egy HDMI-kábel segítségével! Ha van kedvetek, itt is összehozhattok egy tematikus estét, ahol a zenekorszakoknak megfelelő szettekbe bújtok. Diszkókirálynő? A Spice Girls hatodik tagja? Netán Backstreet Boys háttérénekes? A döntés csak rajtad áll!

Karaoke buli.

Boldog új évet kíván az Y Generáció csapata! Reméljük, jövőre is Iskolaszövetkezetünk tagjai közt üdvözölhetünk téged, és segíthetünk neked megtalálni az álommunkád!

News