Csapj le időben a nyári diákmelókra!

Elugranál a tengerhez egy kis lazításra vagy süttetnéd a hasad a Balaton partján? Már csak a pénz a probléma? Akkor böngészd át az Y Diák jól fizető diákmunkáit! Tervezd meg már most, mikor, hogyan, mennyi és milyen nyári munkát fogsz vállalni! És ne feledd: 25 év alattiként a bruttó béred lesz a nettód!

Azt gondolod, hogy még ráérsz gondolkodni a nyári munkán? Nagyobbat nem is tévedhetnél, mert a szezon hamar megkezdődik, a legjobb állásokat pedig mindenki szeretné magának megszerezni. Épp ezért nagyon fontos, hogy időben lépj, és már most böngészd át diákszövetkezetünk munkáit!

Hogyan készülj a nyárra? 

1. Készíts naptárt a munkanapokhoz!

Rakd össze a fejedben már most, hogy szeretnéd tölteni a nyarat, és mennyi időt fogsz majd diákmunkára szánni ahhoz, hogy megvalósíthasd a céljaidat! Vedd figyelembe, ha vannak más kötelezettségeid is, mert egy nyelvvizsgára való készülés a több munka mellett nehézkes lehet. Tűzz ki reális, megvalósítható célokat, és az időn kívül vedd figyelembe azt is, hogy mennyi munkát vagy képes egy héten vagy egy hónapban elvégezni!

2. Körvonalazd magadban, milyen diákmunka illik hozzád!

Szereted a pörgést? Bírod a monotonitást? Csapatban vagy egyénileg dolgoznál szívesebben? Gondban vagy a korán keléssel és inkább éjszakai műszakot vállalnál? Mindegyikre van megoldás az Y Diák segítségével! A lényeg, hogy tarts egy önismereti napot, amikor eldöntöd, milyen típusú melók jöhetnek szóba számodra, esetleg melyik készségeidet szeretnéd fejleszteni.

Tipp! Sőt, még szakmai karrier programot is vállalhatsz, ahol nem csupán pénzt, de rengeteg tapasztalatot, kapcsolatot is szerezhetsz azon a területen, ahol később el szeretnél helyezkedni!

3. Csekkold le a legjobb nyári diákmunkákat már előre!

Már hónapokkal a nyár előtt érdemes szörföznöd a neten, hogy felkutasd a jobbnál jobb nyári diákmunkákat az Y Diák kínálatában. Az állandóan elérhető melók mellett pedig figyeld a „Nyári diákmunkák” és a „Hamarosan elérhető” kategóriát is, hogy ne szalaszd el a szuper lehetőségeidet! 

4. Hogyan tudsz majd jelentkezni a munkára?

Amire szükséged lesz a munkavállaláshoz az az érvényes nappali tagozatos diákigazolvány vagy az ideiglenes diákigazolvány. Egy gyors regisztrációt követően pedig már ki is választhatod, hogy milyen munkát vállalnál szívesen. Ha szeretnél még többet megtudni a munkavállalás folyamatáról és az egyéb feltételek teljesítéséről, akkor olvass többet ITT

Ne szalaszd el a legjobb nyári diákmunkákat, amiket az Y Diák kínálatában találsz!
Ha pedig hamarosan neked is véget ér a diákmunka korszak, akkor kattints ide és böngészd át az aktuális állás ajánlatokat.

Egyéb