Jól fizető diákmunkák

Sok pénzt keresnél? Nézd meg a legjobban fizető diákmunkákat az Y Diák kínálatában!

Jól fizető diákmunka után kutatsz, amiből végre telik a tanulás melletti életre is? Megtaláltad! Az Y Diákkal ugyanis most nagyot szakíthatsz. Böngészd át aktuális állásajánlatainkat, melyekben kiemelkedő kereseti lehetőségekre is bukkanhatsz! Párat mutatunk is belőle…

Keress sok pénzt fizikai munkával!

Általában nem olyan népszerűek, hiszen a kondíció elengedhetetlen ezekhez a melókhoz – azonban annál jobban fizetnek. Beugrós fizikai munkásként például akár 2.450 Ft/óra is lehet a kereseted. Nagy előnye, hogy Te választhatod meg, mikor szeretnél dolgozni, és még konditeremre sem kell pluszban költened.

Ülj be a kocsiba sofőrként!

Egyre népszerűbb az online vásárlás, így egyre több személyi bevásárlóra van szükség Budapesten és a vidéki nagyvárosokban is. Ha szeretsz állandóan mozgásba lenni, pörögni és pontos, precíz, önálló vagy, akkor jelentkezz az állásra! A fizetés csábító, hiszen akár 3.973 Ft/óra bér is ütheti a markod! Ezeket a melókat 6 vagy 12 órás műszakban is lenyomhatod. Ráadásul az sem jelent akadályt, ha nem rendelkezel saját autóval

Szerezz tapasztalatot és több pénzt a szakmai karrier programmal!

Szeretnéd egyengetni a szakmai utadat és bónuszként jól is keresnél? Amennyiben folyamatban lévő szakirányú tanulmányokat folytatsz, már befejezted ezeket vagy rendelkezel tapasztalattal az adott munkakörben, akkor próbáld ki a szakmai karrier programjainkat! Német nyelvtudással rendelkező marketing asszisztensként például 2.353 Ft/óra díjazásban részesülhetsz már heti 20-25 óra mellett.

Válassz jól fizető Wolt-os diákmunkáink közül!

Rugalmas munkaidő és kiemelkedő kereseti lehetőség társul a Wolt-futárkodáshoz, ahol munka közben értékes tapasztalatot gyűjthetsz, megtanulhatsz csapatban dolgozni és még a kommunikációdat is fejlesztheted. Heti kifizetéssel, Wolt futárként akár 3.300 Ft is lehet az órabéred, így biztosan jutni fog mindenre ebből a keresetből a hétvégi bulitól a legújabb sneakerig.

Ismerd meg az Y Diák iskolaszövetkezet legjobban fizető diákmunkáit, és járj egy olyan úton, amivel nemcsak pénzt kereshetsz, de értékes tapasztalatokat is szerezhetsz! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget – találd meg álmaid diákmunkáját még ma!

Nem diákmunkát keresel? Kattints IDE!

Egyéb