Irodai diákmunka a sikeres karrierkezdésért!

Hasít az irodai diákmunka – ezért válaszd!

A téli hónapokban sokkal  kényelmesebb bekuckózni és kipihenni a vizsgaidőszak fáradalmait, mint elkezdeni tervezni a következő időszakot. Habár fontos a pihenés (és meg is érdemled 😉 ), érdemes nyitott szemmel járni az ajánlatok között. Egyrészt azért, mert ilyenkor tényleg mindenki hajlamosabb hátradőlni, szóval kevesebb jelentkezés érkezik egy-egy állásra, másrészt pedig érdemes ilyenkor belehúzni a melóba, hisz az egyetemeken csak február végén kezdődik a tanítás. Tökéletes időzítés egy irodai diákmunka lecsapására! Mutatjuk, miért érdemes ezt választani. 

Magasabb órabér

Habár a fizikai melóknál és a hostess poziknál is elcsíphetsz kiemelkedő órabéreket, mégis elmondható, hogy átlagosan az irodai melókkal lehet igazán jól keresni. 1700 Ft/óra körül is szakíthatsz, sőt, a 2000 Ft/óra környéki órabéreket sem lehetetlen kifogni.

Mivel szellemi munkákról van szó, a legtöbb partnerünk a bankszektorból, autóiparból, műszaki és mérnöki területekről érkezik, tehát olyan cégekről beszélünk, ahol financiálisan is megbecsülik az értékes munkaerőt. Persze nem kell megijedni: sokszor nem kifejezetten szakmai feladatokat takar az irodai diákmeló, inkább adminisztrációs pozíciókra szeretnének munkaerőt, így akár előtted is nyitva a lehetőség, hogy elmerülj a nagyobb vállalkozások világában!

Irodai diákmunka = leigazolt szakmai gyakorlat

Szakmai gyakorlati helyet keresel? Az irodai diákmunka egyenes út a leigazolt szakgyakhoz! Ha olyan egyetemi szakon tanulsz, aminek szakterülete egybevág a választott pozícióval, szinte biztos, hogy beszámoltathatod a tárgyteljesítésbe. A szakmai gyakorlat a karriered első lépcsőfoka: itt láthatod először azt, hogyan is néz ki jövendőbeli a munkád, annak minden szuper előnyével és nehézségével együtt.

Az irodai diákmunka igazi csapatot kovácsolhat

Üdv a céges világban!

Egy cég pontosan olyan, mint egy külön kis ország: megvannak a saját szabályrendszerei, hierarchiája és lehetőségei. Ha egyetemre jársz, valószínűleg ilyen területen fogsz elhelyezkedni, szóval érdemes minél hamarabb megismerkedni ezzel a szervezeti felismeréssel.

Az irodai diákmunka segítségével már nagyon korán beletanulhatsz a céges mindennapokba, így diploma után már rutinos csapattagként lavírozhatsz a nyakkendők világában. Céges mindennapok alatt egyébként a meetingeket, azok gyakoriságát, a belsős rendszerek és levelezők használatát, a kommunikáció módját értjük. Ezek a legtöbb helyen megegyeznek.

Az irodai diákmunka nem érződik melónak

Biztos te is hallottál arról, hogy az irodák egyre inkább próbálják otthonosabbá tenni a munkakörnyezetet a munkavállalóknak. Pontosan mit is jelent ez? Hogy akár fitness labdán ülve is dolgozhatsz, végtelen kávéhasználattal, céges csapatépítőkön való részvétellel, sőt, néhol még edzőterem is van, amihez te is hozzáférhetsz! Az sem ritka, hogy betanulás után home office-ben pörgetheted tovább a melót. A kényelem az irodai diákmunka egyik fő előnye, amire nehéz nemet mondani!

Az irodai diákmunka már fiatalabb korban is végezhető

Felkeltette érdeklődésed az irodai diákmunka? Nézz körül szakmai karrier programunk kínálatában, vagy válogass az irodai diákmunka pozíciók közül!

Egyéb