Suli mellett rugalmasan: szabadidőbarát diákmunkák

Sűrűsödik a félév, egyre több a tennivaló? A mindennapi feladatok mellett nem csoda, ha csak keveset érsz rá, és olyan diákmunkát keresel, amit rugalmasan, a tanulmányaiddal összeegyeztetve tudsz végezni. A mai blogbejegyzésünkben olyan tipikusan iskolaszövetkezeti állásokat gyűjtöttünk neked össze, amelyek nem igényelnek többet heti 20 óránál. Tarts velünk!

Könnyű, fizikai munkák

Imádsz szerelni és bütykölni, már kiskorodban is a LEGO volt a kedvenc játékod? Az egyik partnerünk olyan talpraesett, megbízható, önálló munkavégzésre is képes diákokat keres, akik nem riadnak vissza egy kis fizikai munkától. A feladatok terén ezekre számíthatsz: növénykamrák és alegységek összeszerelése, kisebb karbantartási feladatok ellátása, kábelek gyártása megfelelő dokumentációk alapján, egyszerűbb forrasztási feladatok ellátása, beérkezett alkatrészek ellenőrzése, valamint a raktárkészlet adminisztrációja. Most még egy kicsit kínaiul hangzik? Ne aggódj, neked csak a lelkesedésedet kell hoznod, a betanításodról a partnerünk gondoskodik! Nézd meg a diákmunkát itt!

pakolós munka rugalmasan

Ha nem gond a monotonitás, várjuk jelentkezésedet csomagoló munkáinkra is. Ha olyan helyet keresel, ami fix pozíciót biztosít neked (és akár a barátaidnak is) az év végéig, gyere, és csomagolj velünk karácsonyi ajándékokat! Hétfőtől szombatig dolgozhatsz rugalmasan, választható műszakban, hogy a sulis teendőidet egyszerűen be tudd osztani a munka mellett. Partnerünk céges buszt biztosít a felvett diákoknak, amivel könnyedén eljuthatsz Törökbálintra.

ajándékcsomagolás

Nagydumás állások rugalmasan

Te vagy az, aki még a sivatagban is eladja a homokkonzervet? Akkor promóteri állásunkat neked találták ki. Az egyik nagy műszaki áruház keres olyan talpraesett, nyitott, jó kommunikációs készséggel rendelkező, magabiztos fellépésű diákokat, akik a tévérészlegen tudnának neki besegíteni. Az már csak előny, ha ténylegesen érdeklődsz is a legmodernebb technikák és a legújabb fejlesztések iránt, de abszolút nem feltétel. Partnerünk mindenre megtanít, amire csak szükséged lehet, a felvételedben sokkal inkább a hozzáállásod és a személyiséged fog dönteni.

A sorozatokat mindig angolul nézed? Nemcsak értesz, hanem kiválóan beszélsz is angolul? Akkor a legjobb helyen jársz országosan működő diákszövetkezetünknél. Az egyik legnagyobb ételkiszállító cég igazi csapatjátékosokat keres felsőfokú angoltudással. Most senki sem fog rád szólni, ha munkaidőben chatelsz, hiszen épp ez lesz a feladatod: ügyfélszolgálati munkatársként neked kell kapcsolatot tartanod a vásárlókkal, kezelni a felmerülő problémákat és megválaszolni a kérdéseiket, nem máshol, mint chaten. A műszakodat rugalmasan, hétfőtől vasárnapig oszthatod be, annyi a lényeg, hogy minimum heti 20 órában számítanak a segítségedre.

ügyfélszolgálati állás rugalmasan

Vendégélmény menedzseri diákmunkánk egy igazán izgalmas pozíció olyan pörgős, meghízható és talpraesett jelentkezők számára, akik nem félnek nyitni az emberek felé, és mindig szívesen segítenek nekik. Egy 3. kerületi gyorsétteremben az lesz a feladatod, hogy kellemes vendéglátói élményt biztosíts a betérő vendégek számára. Hogy mit is jelent ez pontosan? Fogadod és elirányítod az érkezőket, megválaszolod a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseiket, felügyeled a vendégteret, és koordinálod a többi kollégád munkáját. Fontos, hogy az angoltudásodra itt is szükség lesz, úgyhogy akkor jelentkezz erre a diákmunkára Budapesten, ha magabiztosan tudsz beszélni legalább középfokon.

Ezek a pozícióink még mind nyitva állnak, gyere, és csapj le a legtesthezállóbb diákmunkára!

News