ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest III., Budapest VIII., Budapest XI.

FELADAT

Szereted a dinamikus, gyorsan fejlődő munkakörnyezetet? Szeretsz jó fej emberekkel dolgozni és mindened a tökéletes vásárlói élmény? Ha igen, akkor olvass tovább! A Wolt Market a WOLT saját élelmiszerbolt-hálózata, ami soha nem látott kényelmet és gyorsaságot, valamint világszínvonalú vásárlói élményt hoz a bevásárlásba. A vásárlóik online intézhetik el a bevásárlásukat és ők villámgyors kiszállítással az ajtajukig viszik a termékeket! Ebben a pozícióban te leszel a szíve a bolt napi működésének. Feladataid lesznek: Rendelések elfogadása az alkalmazásukon keresztül, megrendelt termékek összekészítése, csomagolása és átadása a futároknak, vagy a vásárlóknak, a belső rendszerük naprakészen tartása a termékek adataival, a bolt rendjének és tisztaságának fenntartása, részvétel a bolt működésének folyamatos fejlesztésében.

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; EÜ kiskönyv (elkészítésében segítünk); Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Kreativitás; Megbízhatóság; Pontosság; Precizitás; Proaktivitás; Rugalmasság; Pörgős csapatjátékos személyiség; multitasking; Magyar nyelvtudás

MUNKAIDŐ

Hétfő és vasárnap között, 7.30 és éjfél közt, legalább heti minimum 20 óra, 8-10 órás műszakokban megbeszélés szerint, délutános és hétvégi beosztás vállalása is kötelező!

BÉREZÉS (bruttó)

1435 Ft/óra - 1722 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Varga Flóra kollégánkat a + 36 30 248 8850 telefonszámon, vagy e-mailben a komaromi-varga.flora@ydiak.hu címen.

A Helyszínről: Budapest III., Budapest VIII., Budapest XI.

1435 Ft/óra - 1722 Ft/óra