ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest XVIII.

FELADAT

Ha mindig is vonzott a repterek egyedi világa, akkor itt a lehetőség, hogy testközelből is megismerd milyen lehet egy pörgős terminálon dolgozni! Transzferszolgáltatással foglalkozó reptéri cég keresi új tagjait host, illetve hostess pozícióba. Keresd meg a fesztiválbérleted árát! Ha havi 80 ledolgozott órával rendelkezel, akkor automatikusan átkerülsz a magasabb bérsávba! NYÁRI TELJESÍTMÉNYBÓNUSZ: Hozd ki magadból a maximumot - szeretjük, ha lelkes vagy és pörögsz, így a nyári időszakban a jegyeladások számát is díjazzuk! Ha minimum 8 műszakot dolgozol az adott hónapban, akkor havi átlag 60 eladott jegy/műszak után fix 25.000 Ft; havi átlag 80 eladott jegy/műszak után fix 40.000 Ft bónusz jár! Ha szeretnél egy olyan hosszútávú munkát, ahol a nyelvtudásod is kamatoztathatod, illetve úgy érzed, hogy közvetlen és nagy dumás vagy, akkor éppen Rád van szükségünk! Legyél Te az egyik új tagja bővülő csapatunknak és hozd a haverokat is! Feladataid közé tartozna a cég transzfer szolgáltatását felkínálni az érkező utasok számára, információ átadása a szolgáltatásról, utasok eligazítása az értékesítési pont és bizonyos esetekben a minibuszok felé. Előnyt jelent hasonló területen szerzett tapasztalat, nyitott és kommunikatív személyiség.

FELTÉTELEK

18 év felett; Angol nyelvtudás (középfok); Jó kommunikációs készség; Kreativitás; Önállóság; Pontosság; Monotóniatűrés; Értékesítői tapasztalat; Rugalmasság

MUNKAIDŐ

H-V között heti min. 3 műszak vállalása; műszakok: 10:00-18:00 / CS, P 18:00-01:00

BÉREZÉS (bruttó)

1647 Ft/óra - 1882 Ft/óra + adható bónusz

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebb információért a munkával kapcsolatban keresd Palócz Attila kollégánkat, a palocz.attila@ydiak.hu e-mail címen vagy a +36 30 819 0203-as telefonszámon!

A Helyszínről: Budapest XVIII.

1647 Ft/óra - 1882 Ft/óra + adható bónusz