A Valentin nap egyedül nem is olyan rémes.

Valentin-nap egyedül? Sose bánd!

Ha nem egy barlangban élsz, valószínűleg a te figyelmedet sem kerülték el az üzletek habos-babos, rózsaszín és piros szívecskékkel teleszórt kirakatai, amelyek a Valentin-nap vészjósló közelségére hívják fel a szerelemmámorban úszó párok figyelmét. A probléma ott kezdődik, hogy nemcsak a szerelmesek gyönyörködhetnek a romantikusnak szánt látványban, hanem a szinglik is, akikben sokszor frusztráló érzéseket kelt a Szent Bálintról elnevezett, angolszász eredetű ünnep. Ha úgy esett, hogy a Valentin-napot most egyedül töltöd, akkor sincs okod szomorkodni: tarts velünk túlélő szinglitippekért!

Olyan rossz az az egyedüllét?

Lehetséges, hogy most nem vagy fülig szerelmes, de egyáltalán nem kell az orrodat lógatnod, amiért nincs párod február 14-én. Gondolj csak bele: nem jobb szinglinek lenni, mint egy rossz kapcsolatban megragadni, amellyel igazából az egyik fél sem elégedett? Dehogynem! Búslakodás helyett ünnepeld a szabadságodat és azt, hogy te egyedül vagy egy kerek egész, ergo nincs szükséged egy „másik félre” ahhoz, hogy szebb, boldogabb és erősebb legyél! Egy párkapcsolat vitathatatlanul fontos az ember életében, de sose felejtsd el, hogy nem a kapcsolati státuszod határoz meg téged és a boldogságodat!

Örülj annak, hogy nem kell fejvesztve rónod a boltokat egy újabb giccses porfogó után, és idén végre a szerelmes receptek is kimaradhatnak a repertoárból. Szóljon az idei Valentin-nap arról, hogy NEKED mi okoz igazán örömet!

Valentin nap egyedül, de nem magányosan.

Valentin-nap egyedül, de nem magányosan

Egyáltalán nem muszáj, hogy a Valentin-nap egyedül teljen el feletted, itt az idő összeterelni a sorstársakat, így egyikőtök sem érzi majd magát mellőzöttnek a jeles napon. A járványügyi előírások betartásával rendezz pizsamapartit, ahol közösen főztök, filmeztek, társasjátékoztok! Arra figyelj, hogy messziről kerüljétek el a romantikus filmeket, hiszen egyikőtöknek sincs most szüksége idealizált szerelmi szálakhoz 1,5-2 órában. Ha csajos estéről van szó, gondolkodás nélkül ajánljuk a Szex és New York sorozatot, na meg a filmeket! 😉 Fiúknak jöhet egy hosszú PlayStation este.

Csajos Valentin nap.

Lepd meg magad!

Miért várnál arra, hogy valaki megajándékozzon, ha te is megteheted ugyanezt? Nem szégyen egy kis búfelejtő shoppingra menni, bár jelen esetben inkább az online verziót javasoljuk. Van egy ruha, amivel már régóta szemeztél a webshopban? Már-már egészségtelen mértéket ölt a sóvárgás egy huszonkettedik táska után? Úgy érzed, igazán jól mutatna a szobádban egy rózsacsokor? Ne tépelődj, vedd meg! Mindannyiunknak szüksége van egy kis önjutalmazásra, amikor „csakazértis” alapon megleped magad a vágyad tárgyával. Mert megérdemled!

Valentin nap egyedül, énidővel.

Épülj, szépülj, készülj fel!

Ha mégis úgy döntenél, hogy most kevésbé vágysz társaságra, tarts egy szépségnapot! Jöhet mindenféle kétes külsejű, de annál hatékonyabb arcpakolás, pedikűr és manikűr! Vegyél egy forró fürdőt egy nyugtató illatgyertya, egy könyv, na meg egy jó kis „independent woman”-lejátszási lista társaságában (az Y Generáció Spotify fiókját itt találod meg)! Ha azonban inkább profikra bíznád a külsőd karbantartását, időzítheted úgy is az időpontjaidat, hogy azok mindannyian Valentin-napra essenek: így két legyet ütsz egy csapásra, hiszen maximálisan feltöltődsz, és az egyik helyről a másikra szaladgálás garantáltan eltereli majd a figyelmed a szerelem ünnepéről.

Valentin napi feltöltődés.

Miért szóljon minden a szerelemről?

Ez itt a nagy kérdés. Felfoghatod úgyis, hogy a Valentin-nap nem csupán a szerelmesek, hanem a szeretet ünnepe is egyben. Párod híján a szeretteidet és a barátaidat is meglepheted egy aprósággal február 14-én, és biztos lehetsz benne, hogy mindannyiuk arcára mosolyt csal majd, hogy gondoltál rájuk. Így már nem is olyan vészes a Valentin-nap egyedül, nem igaz?

Valentin nap barátokkal.

Ha nagy terveket dédelgetsz február 14-re, kattints, és nézz szét aktuális diákmunka ajánlataink között, hogy mi is megtámogathassuk a jeles napot!

News