Hogyan működik az Y Diák Iskolaszövetkezet, mi a szerződéskötés menete?

Jelentkeznél diákmunkára, de nem tudod hogyan?

Jelentkeznél hozzánk diákmunkára, de nem tudod, hogyan működik a szerződéskötés? Nálunk ezt személyesen és online is el tudod végezni. Első lépésként regisztrálnod kell az Y Diák Iskolaszövetkezet honlapján. A szerződéskötéshez töltsd ki a profilodat, mert ha csak egy kis részlet is kimarad, nem tudod folytatni.

Az online szerződéskötés menete

Töltsd fel az érvényes, matricával ellátott diákigazolványodat mindkét oldaláról lefotózva. Regisztrálj online könnyedén, az előbbi teljesítése után írj e-mailt az ugyfelszolgalat@ydiak.hu e-mail címre, és kérj online belépési csomagot. A válasz e-mail tartalmazza majd ezt, amit a telefonodon vagy a számítógépeden alá is tudsz írni. A jóváhagyásod után a rendszer visszaküldi nekünk, és indulhat is a böngészés a munkák között! Online regisztráció esetén – ahogy a személyes szerződéskötés esetén is – 18 év alatt elengedhetetlen a szülői beleegyező nyilatkozat, ami ugyanúgy kitölthető online a gondviselő által.

A személyes szerződéskötés menete

Amennyiben személyesen szeretnél regisztrálni hozzánk, úgy természetesen erre is van lehetőség, irodánk Budapest XIII. kerületében található. Hozd magaddal a következőket:

  • Diákigazolvány
  • Adóazonosító kártya
  • TAJ kártya
  • A munkától függően egészségügyi kiskönyv vagy bármilyen üzemorvosi alkalmassági papír, amennyiben van
  • 18 éves kor alatt szülői hozzájárulási nyilatkozat

A honlapunkon mindig értesülhetsz az újabb ajánlatainkról, de a Facebook és Linkedin oldalainkon, illetve az Y Diákmunka Facebook csoportban is változatos pozíciókra bukkanhatsz!

A szerződéskötéssel kapcsolatos további információkért fordulj az ügyfélszolgálatunkhoz az ugyfelszolgalat@ydiak.hu e-mail címen, a munkákkal kapcsolatos kérdéseiddel pedig keresd koordinátor kollégáinkat!

Egyéb