Előnyös diákmunka? Szakmai karrier program!

Hogyan lesz a munkából hobbi? A titok az, hogy azt csináld, amit szeretsz! Ha azt tanulod, ami érdekel, amiben jó vagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy később sikerek koronázzák az utadat. Alapozd meg mindezt már diákként, mert az Y Diák szakmai karrier programja segít ebben! Szerezz tapasztalatot azon a területen, amit tanulsz, tanultál! Bónuszként pedig még jól is kereshetsz!

Folyamatban lévő vagy befejezett szakirányú tanulmányokat folytatsz és szeretnél szert tenni egy kis mellékesre? Akkor ideje átpörgetned az Y Diák szuper diákmunkáit amik szakmai karrier programmal rendelkeznek! A szakmai karrier programon való részvételnek számtalan előnye van, melyeket könnyedén kiaknázhatsz − a pénzkeresés mellett. 

Élesben tesztelheted a hivatásod

Még tanulsz, de már most szeretnél megbizonyosodni róla, hogy neked való-e az adott terület, amin elindultál? Erre kiváló megoldást kínálnak az Y Diák szakmai karrier programjában szereplő melók. A munka során belekóstolhatsz a választott hivatásod nehézségeibe, szépségeibe, így könnyebben eldöntheted, hogy hosszú távon el tudod-e magad képzelni a munkakörben. 

Gyakorlati tapasztalatra tehetsz szert

Gépészként, rendszergazdaként, mérnökként vagy akár laboránsként is elhelyezkedsz az Y Diák munkáltatóinál, ahol rengeteg hasznos tapasztalattal lehetsz gazdagabb. Megtanulsz csapatban dolgozni, megküzdesz az új szituációkkal, miközben az idősebb kollégák sok tanáccsal, szakmai ismerettel látnak majd el. Fejleszd a problémamegoldó képességed, a kommunikációd és sajátítsd el az idő-, valamint a projektmenedzsment csínját-bínját!

Tudtad? A szakmai karrier program egyik legjobb része az, hogy később sokkal könnyebb lesz majd elhelyezkedned, mert a gyakorlati tapasztalatot minden munkáltató nagyra értékeli. Szerezz versenyelőnyt magadnak!

Okosan építhetsz kapcsolatokat

A munka során sok emberrel fogsz majd találkozni, így már korán elkezdheted építeni a kapcsolati hálódat. Ebből aztán később tőkét is kovácsolhatsz. Ha ügyesen és szorgalmasan dolgozol, akkor lehet, hogy hosszú távon is számolnak majd veled. A szakmaiságon túl ráadásul néhány kollégából új barát is válhat.

Önállóságot és növekvő önbizalmat nyerhetsz

A saját munkával megteremtheted magadnak azokat a dolgokat, amikre szükséged van, anélkül, hogy kérned kellene. A nagyobb önállóság, a szakmai sikerek pedig növelni fogják az önbizalmad. A szakmai karrier programok munkái során számos pozitív visszajelzést kapsz majd, ami arra sarkall, hogy folytasd a haladást a megkezdett úton. Meglátod: megéri!

Kiemelkedő fizetést zsebelhetsz be

A szakmai karrier program ajánlatai között rengeteg jól fizető állást is találsz, hiszen ne felejtsd el: ha még nem töltötted be a 25. életévedet, akkor a bruttód lényegében véve a nettód lesz! 

Lapozd át az Y Diák többi szuper munkáját is! Ha pedig végzősként vagy pályakezdőként keresel munkát, akkor kattints ide nézz körül a Worknow álláslehetőségei között is.

Egyéb