Randi - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Ötletek a tökéletes első randihoz

Az első randin sok múlhat. Ilyenkor kiderül, hogy mennyire passzol egymáshoz a személyiségetek, mennyire tudtok felszabadultan beszélgetni egymással, van-e olyan közös téma, ami mindkettőtöket foglalkoztatja. Ezért nagyon fontos olyan helyszínt és programot választanotok, ahol könnyen fel tudtok oldódni és minden lehetőségetek adott, hogy jobban megismerjétek egymást. Iskolaszövetkezetünk ad néhány tippet, milyen programok és miért lehetnek szuperek egy első randi alkalmával!

Kertmozi

Ha szeretitek a jó filmeket, az igazi klasszikusokat vagy a nagy durranásokat, az első randin is mehettek moziba! Így biztosan nem kell aggódnotok, hogy lesz-e elég közös téma, ráadásul egyáltalán nem mainstream, ha egy kertmozit választotok.

Kertmozi - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Budapesten számos lehetőség van erre, amik közül nem egy ingyenes. A KOBUCI kert, a Római-parton a Fellini Római Kultúrbisztró (Partmozi), a margitszigeti Hippie Island mind ingyenes vetítésekkel vár. Ha van nyári munkátok, és így nem okoz gondot a fizetős belépés sem, a Várkert mozit vagy az idén a Mamut II. tetején üzemelő Budapest Rooftop Cinemát ajánljuk.

Hajókázás

A hűs szellő a Duna felett, a város megunhatatlan panorámája, és Ti – ugye milyen jól hangzik? A jó hír az, hogy ha van BKK bérletetek, akkor hétköznap ez a program is ingyenes, de ha nincs, a fejenként 750 forintos jegy egyszer talán belefér. 😉

Hajókázás - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Ha még elegánsabban, még romantikusabban szeretnétek megoldani a közös hajókázást, akkor a kicsit zsúfolt BKK hajó helyett sétahajózást is választhattok, akár a városon belül, akár a Dunakanyar vagy csak Szentendre felé. Gyakran van ezekre kuponakció, úgyhogy érdemes egy kicsit körülnézni előtte. Horgonyt fel!

Kirándulás

Ha szeretitek a természetet, a kellemesebb nyári napokon egy könnyed kirándulás is simán szóba jöhet. Kezdetnek a klasszikus Normafa + Libegő kombó szuper lehetőség lehet, hogy egy kicsit kimozduljatok a komfortzónátokból, miközben még jobban megismeritek egymást.

Kirándulás - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Ha több időtök van, vagy csak nem akaródzik hamar elköszönni, a jános-hegyi Erzsébet-kilátó vagy a Tündér-szikla felé is tehettek egy kis kitérőt – a mesés panoráma garantáltan még közelebb hoz benneteket egymáshoz! 😉 Ha ezt az utat már sokszor bejártátok, a Hármashatár-hegy sem fog csalódást okozni. Ha ezt választjátok, az Árpád-kilátó semmikép se maradjon ki a programból!

Piknik

Ha a randi alatt csak egymásra szeretnétek koncentrálni, és mindketten szeretnétek egy könnyed, romantikus emléket szerezni, akkor a piknik lesz a legjobb választás. Készíts finom mártogatósokat, vágj csíkokra sok-sok zöldséget, darabolj sajtot, felvágottat, és készülj felkarikázott bagettel is. A csomagolásnál ne feledkezz meg az evőeszközökről, tányérokról, szalvétáról és persze egy nagy plédről sem! Hogy könnyedén feloldódjatok, készíts be egy jól behűtött üveg bort vagy más italt is, amit szerettek, és hozzá 2 poharat!

Piknik - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Budapesten számos gyönyörű park várja, hogy ott szerezzétek meg az első közös emlékeiteket: a Városliget, a Filozófusok kertje, a Nehru-part vagy éppen a Margit-sziget is tökéletes díszlete lehet a tökéletes első randinak.

Strand

A bátrabbak akár már az első találkozón is elkezdhetik begyűjteni az első közös kalandokat a strandon. Ha a medencés helyszíneket kedvelitek, akkor nézzetek szét Budapest fürdői között, vagy válasszatok egy aquaparkot a környéken. Ha inkább tóban fürdenétek, akkor is rengeteg lehetőség áll nyitva előttetek: a vízicsúszdái miatt kedvelt Rukkel-tó, a menő Lupa Beach, vagy éppen a már megszokott Velencei-tó is 1-2 óra utazással elérhető a városból.

Strand - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Az út alatt végig, laza körülmények között beszélgethettek egymással, a vízben a közös játék pedig tuti segít levetni a gátlásokat. 😉

Hogy a pénz ne állhasson a közös élmények útjába, keresd fel iskolaszövetkezetünket!

Kattints, és nézz szét az aktuális diákmunkáink között!

News