• ADMINISZTRATÍV MUNKA A WOLT-NÁL - RETAIL INTERN

  Budapest VIII. Ha szívesen csatlakoznál egy nemzetközi cég Retail csapatához, ahol irodai tapasztalatot szerezhetsz, itt a helyed! A Wolt ételfutár cég keres diákokat adminisztratív feladatok ellátáshoz – angol nyelven is! Betanulás után home office-ban is végezhető! Feladataid lesznek: a céghez csatlakozó kiskereskedelmi partnerek telefonos megkeresése, adatlapjának feldolgozása, frissítése és egyéb adminisztratív teendők elvégzése.
  BÉREZÉS

  1412 Ft/óra

  • Wolt-os munkák
 • FUTÁRKODJ A WOLT-NÁL!

  Kaposvár, Eger, Nyíregyháza, Szombathely, Veszprém, Budapest összes kerülete, Békéscsaba Kusza az órarended, ezért olyan munkát keresel, amit tényleg BÁRMIKOR végezhetsz? Jelentkezz a Wolt futárok csapatához és dolgozz a saját beosztásod szerint! Futárként ételek kiszállításával kereshetsz pénzt, a keresetedet pedig applikáción keresztül nyomon tudod követni, így mindig pontosan tudni fogod, hogy mennyi pénzzel számolhatsz. Dolgozhatsz ebéd vagy vacsoraidőben, hétköznap vagy akár hétvégén, amikor csak szeretnél - ez rajtad múlik, mindössze a jelentkezésedre van szükség és egy saját járműre ami lehet bicikli, motor vagy autó is akár. Kattints a jelentkezés gombra és tudj meg többet a részletekről!
  BÉREZÉS

  963 Ft/óra - 1764 Ft/óra + adható bónusz

  • Wolt-os munkák
 • LÉGY A WOLT-NÁL ONBOARDING CHAT ASSOCIATE!

  Budapest VIII. Ha megbízható vagy, jó problémamegoldóképességgel rendelkezel és kiemelkedően jól kommunikálsz, ráadásul nem csak magyarul, hanem angolul is, akkor Téged keresünk! A Wolt ételfutár cég magyarországi operációs csapatába keresünk diákot Onboarding Chat Associate néven futó pozícióra, hosszútávra. A feladatod a felvételi folyamat utolsó fázisaiban lévő futár jelentkezők telefonos felkeresése, a munkakezdés gördülékeny, problémamentes előrehaladásának biztosítása, a felmerülő kérések-kérdések-problémák gyors és hatékony megválaszolása – magyar és angol nyelven egyaránt – valamint ehhez tartozó adminisztrációs feladatok. Betanulás megkezdése: kiválasztást követően azonnali! Ha magadra ismertél, jelentkezz!
  BÉREZÉS

  1495 Ft/óra - 2000 Ft/óra

  • Wolt-os munkák
 • WOLT CHAT ÜGYFÉLSZOLGÁLAT MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

  Budapest VIII. Hosszútávú munkalehetőség egy finn startup legmenőbb ügyfélszolgálatán, ahol éhes vásárlók napját teheted szebbé kedvenc GIF-jeiddel. Vidám csapatuk epedve várja legújabb tagját, aki szereti a pörgést, a multitasking mestere és egyszerűen nem ismer lehetetlent.
  BÉREZÉS

  1435 Ft/óra - 2152 Ft/óra + adható bónusz

  • Wolt-os munkák
 • WOLT KREATÍV ASSZISZTENS

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Budapest összes kerülete Ha lelkes, ambiciózus és kreatív vagy, akkor ezt a munkát neked találták ki. Ha szeretnél a WOLT-nál dolgozni, szeretsz emberekkel kommunikálni és szívesen készítenél szebbnél szebb képeket különböző éttermekben, akkor ne habozz jelentkezni. Feladataid közé fog tartozni az éttermi partnerekkel való egyeztetés a termékfotózásokat illetően valamint a fotó eszközök üzemeltetése. Fotós tapasztalat nem szükséges hiszen az eszköz végtelenül felhasználóbarát.
  BÉREZÉS

  1738 Ft/óra

  • Wolt-os munkák
 • WOLT MARKET- DOLGOZZ TE IS A WOLT LEGÚJABB PROJEKTJÉN!

  Budapest III., Budapest XI., Budapest XIII. Szereted a dinamikus, gyorsan fejlődő munkakörnyezetet? Szeretsz jófej emberekkel dolgozni és mindened a tökéletes vásárlói élmény? Ha igen, akkor olvass tovább!
  BÉREZÉS

  1435 Ft/óra - 1722 Ft/óra

  • Wolt-os munkák