• DOLGOZZ TE IS BUDAPEST LEGFELKAPOTTABB SZÓRAKOZÓHELYEIN!

  Budapest összes kerülete Ha suli mellett csak az éjszakai munka fér bele, ha csak heti egy-két alkalom fér bele, nincs heti/havi minimum óraszám. Bírod a pörgést, és az éjszakát, élvezed a fergeteges bulikat? Ismerd meg a szórakozóhelyek izgalmas világát! Pozíciók: - poharas (feladata: tálcával a poharak összeszedése) - mosogató (feladata: poharak géppel történő elmosása) - hostess (feladata: vendégek fogadása, irányítása) - ügyelő (feladata: tánctér, mosdó, dohányzó ügyelése) - takarító (feladata: dohányzó, mosdó tisztán tartása) Minden pozíció esetén feladat a buli előtti és utáni pakolás! Gyere akár haveroddal, páros helyek is elérhetők!
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra - 2352 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • LÉGY FAGYIÁRUS A BAZILIKÁNÁL!

  Budapest összes kerülete Ha imádod a fagyit és szeretnél Budapest szívében dolgozni, akkor ez a munka neked szól! A Bazilikához keresnünk diákokat fagyiárus pozícióba! Feladatod lesz: a napi feladatok ellátása, kasszázás, vendégek kiszolgálása, valamint a fagyipult tisztán tartása. A munka a nyár végéig tart, így már most bebiztosíthatod a nyári munkádat egy szuper helyen!
  BÉREZÉS

  1800 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • PULTOS-FELSZOLGÁLÓ MUNKA BUDA EGYIK LEGSZEBB, CSALÁDIAS ÉS SZÍNVONALAS ÉTTERMÉBEN

  Budapest összes kerülete Buda egyik legszebb-legigényesebb részére keresünk, modern fiatalos étterembe, minimális tapasztalattal rendelkező felszolgáló, pultos és runner kollégákat. Ha szeretnél, egy olyan munkahelyet, ahol elismerik a munkádat és számít a terepen szerzett tapasztalatod, jelentkezz!!! Feladat klasszikus felszolgálás-pultozás. Itt a bérezés bruttó 1800 ft/óra, heti 4 munkanap kedd és vasárnap között. Runnerként bruttó 1700 ft/óra a fizetés, elsőkörben hétvégi munkavégzésre keressük a diákokat.
  BÉREZÉS

  1700 Ft/óra - 1800 Ft/óra

  • Vendéglátás