• DOLGOZZ A BESTIÁBAN RUNNERKÉNT!

  Budapest V. Ha szeretnél Budapest egyik legmenőbb éttermében dolgozni, most itt a remek alkalom.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • DOLGOZZ A PIZZAME-BEN PULTOSKÉNT!

  Budapest összes kerülete A frissen sült pizza illata téged is boldogsággal tölt el? Szeretnél rugalmas műszakokban, belvárosi helyszíneken dolgozni kiemelt béren? Jelentkezz a PizzaMe-hez pultosnak! Feladataid közé fog tartozni a vendégek kedves és udvarias kiszolgálása, a pult és vendégtér tisztán és esztétikusan tartása, közös munka a csapattagokkal, nyitás-zárási feladatok, kasszakezelés. Előny, ha beszélsz angolul, de nem feltétel.
  BÉREZÉS

  1648 Ft/óra - 2118 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • DOLGOZZ HUMMUS BÁROKBAN!

  Budapest VI., Budapest VII. Rugalmas munkát keresel a nyárra és imádod a vendéglátást? Lételemed az egészséges és különleges ételek fogyasztása és szeretnéd, ha a munkahelyed is ezt a filozófiát követné? Akkor itt a remek lehetőség! Budapest egyik modern ételbárja keresi diákjait felszolgáló pozícióra. Ha nyitott, pörgős, kommunikatív, angolul is, rugalmas személy vagy, akkor ne habozz jelentkezni! Tegyél hasznos tapasztalatra szert egy jó fej csapatban, egy szuper ételbárban, ahol mindenbe beleláthatsz, ami a vendéglátást illeti. Akár azonnal tudsz kezdeni!
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • DOLGOZZ OTT, AHOL MINDEN GÖRDÜLÉKENY – FELSZOLGÁLÓ POZI BOWLING KLUBBAN!

  Budapest XIV. Vesd bele magad a pörgésbe és dolgozz egy fiatalos, full-cool környezetben!
  BÉREZÉS

  1882 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • DOLGOZZ TE IS BUDAPEST LEGFELKAPOTTABB SZÓRAKOZÓHELYEIN

  Budapest V., Budapest VII. Bírod a pörgést, és az éjszakát, élvezed a fergeteges bulikat? Ismerd meg a szórakozóhelyek izgalmas világát! Pozíciók: - poharas (feladata: tálcával a poharak összeszedése) - mosogató (feladata: poharak géppel történő elmosása) - hostess (feladata: vendégek fogadása, irányítása) - ügyelő (feladata: tánctér, mosdó, dohányzó ügyelése) - takarító (feladata: dohányzó, mosdó tisztán tartása) Minden pozíció esetén feladat a buli előtti és utáni pakolás! Gyere akár haveroddal, páros helyek is elérhetők!
  BÉREZÉS

  1176 Ft/óra - 1529 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • DOLGOZZ TE IS HUMMUSZOSKÉNT ÉS LÉGY OTT A LEGMENŐBB KONCERTEKEN A SZEZONBAN!

  Budapest IX., Budapest XI. Gyere és legyél pultos a hummus streetfoodos kis helyén a Budapest Parkban! Így akár a nyár legmenőbb koncerjeit is végig tudod hallgatni munka közben elég jó kis béren. Rugalmas munkát keresel suli mellé és imádod a vendéglátást? Lételemed az egészséges és különleges ételek fogyasztása és szeretnéd, ha a munkahelyed is ezt a filozófiát követné? Akkor itt a remek lehetőség! Budapest egyik modern ételbárja keresi diákjait éttermi dolgozó pozícióra, szezonálisan kitelepült standjukba a Budapest Parkban. Ha nyitott, pörgős, kommunikatív, rugalmas személy vagy, akkor ne habozz jelentkezni! Tegyél hasznos tapasztalatra szert egy jó fej csapatban, egy szuper ételbárban, ahol mindenbe beleláthatsz, ami a vendéglátást illeti. Biztosítják a betanítást, ami a Bartók Béla úton levő üzletben történik, utána lehet menni a Parkba! Akár azonnal tudsz kezdeni!
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra - 2000 Ft/óra + adható bónusz

  • Vendéglátás
 • MAJOMHOZ- BUDA TITKOS KERTJE! KERESSÜK BARBACK DIÁKJAINKAT!

  Budapest XII. Buda titkos kertje Egy beülős laza hely, szuper hangulattal: A Majomhoz Keresi munkájára igényes, kedves, nyitott, kommunikálni jól tudó kollégáit, akik végig pörögnék a nyarat ezen a mini fesztiválon. Barback, aki leszedi az asztalokat, poharakat, tölti a pultokat, ki-be pakolja a mosogatót, elpakolja az árut, foglalásoknak megfelelően átrendezi a csodaudvart, rendezi az asztalokat. Ide jó munkabíró képességgel, némi erővel várják a jelentkezőket. Betanítás biztosított. Br. 1647 ft/óra Minden dolgozónak műszakonként jár egy étkezés. A diákokat kedd és szombat között 14/15:00-től éjfél vagy hajnali 2ig tartó műszakokra várják.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • MUNKA AZ UTOLSÓ NYÁRI NAPSUGARAKKAL SEPTEMBER FEST-EN

  Budapest XVIII. Feladataid körébe tartozna az italok elkészítése, illetve kiadása (leginkább limonádé és sör), pult belső rendjének fenntartása, munkatársaid munkájának a segítése. (Koktélismeret nem szükséges.)
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • SEGÉDFELSZOLGÁLÓ ÉS KONYHAI KISEGÍTŐ POZÍCIÓ EGY BELVÁROSI ÉTTEREMBEN

  Budapest VII. Segédfelszolgálókat és konyhai kisegítőket keresünk egy menő belvárosi, pörgős étterembe. Ha szereted a nyüzsgést, kommunikatív, megbízható és élettel teli személy vagy, akit érdekel a vendéglátás világa, és szeretné annak minden fortélyát elsajátítani, akkor ne habozz jelentkezni! Legyél részese, egy szuper csapatnak, ahol rugalmasan suli mellett is dolgozhatsz és hasznos tapasztalatra tehetsz szert. Előny ha olyan tanulmányokat folytatsz, amely kapcsolódik a vendéglátáshoz. Feladataid lesznek: •Segédfelszolágló: ételek, italok szervírozása az asztalra, asztalok rendben tartása, minimális takarítása feladatok • Konyhai kisegítő: alapanyagok előkészítése, ételek elkészítéseben, tálalásában való segédkezés, konyha rendben tartása.
  BÉREZÉS

  1530 Ft/óra - 1647 Ft/óra

  • Vendéglátás