• DOLGOZZ TE IS BUDAPEST LEGFELKAPOTTABB SZÓRAKOZÓHELYEIN!

  Budapest V., Budapest VII. Ha suli mellett csak az éjszakai munka fér bele, ha csak heti egy-két alkalom fér bele, nincs heti/havi minimum óraszám. Bírod a pörgést, és az éjszakát, élvezed a fergeteges bulikat? Ismerd meg a szórakozóhelyek izgalmas világát! Pozíciók: - poharas (feladata: tálcával a poharak összeszedése) - mosogató (feladata: poharak géppel történő elmosása) - hostess (feladata: vendégek fogadása, irányítása) - ügyelő (feladata: tánctér, mosdó, dohányzó ügyelése) - takarító (feladata: dohányzó, mosdó tisztán tartása) Minden pozíció esetén feladat a buli előtti és utáni pakolás! Gyere akár haveroddal, páros helyek is elérhetők!
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra - 2352 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • FELSZOLGÁLÓ DUNA-PARTI ÉTTEREMBEN

  Budapest XXII. Duna-parti étterem keresi felszolgáló diákját! Feladatod mindössze az asztalok terítése és azok leszedése lenne. Ha csak hétvégente érsz rá a nyáron és szeretnél egy hangulatos étterem csapatának tagja lenni, jelentkezz!
  BÉREZÉS

  2000 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • REGGELIZTETŐ FELSZOLGÁLÓ EGY BELVÁROSI HOTELBEN

  Budapest V. Turizmus vendéglátás szakon tanulók, következő szuper lehetőség! Andrássy úton, Budapest egyik legmenőbb hotele keresi reggeliztető felszolgálóját. Feladataid lesznek: svédsztal töltése, italok szervírozása, evőeszközök, tányérok rendben tartása. Tanulj a legjobbaktól, szerezz tapasztalatot kimagasló szinten. Mindezt heti 2-3 nap, 6-8 órás reggeli műszakokban. Fontos a magabiztos angol nyelvtudás.
  BÉREZÉS

  1700 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • REGGELIZTETŐ SZAKÁCS EGY BELVÁROSI HOTELBEN

  Budapest V. Turizmus vendéglátás szakon tanulók, következő szuper lehetőség! Andrássy úton, Budapest egyik legmenőbb hotele keresi reggeliztető szakácsát. Feladataid lesznek: sonka, sajttálak készítése, zöldségek szeletelés, tojásételek készítése, virsli főzés, kolbász sütés, lecsó, zabkása stb készítés, konyha rendben tartása. Tanulj a legjobbaktól, szerezz tapasztalatot kimagasló szinten.
  BÉREZÉS

  2200 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • SEGÉDFELSZOLGÁLÓ ÉS FOOD RUNNER EGY MENŐ OLASZ ÉTTEREMBEN A BELVÁROS SZÍVÉBEN

  Budapest V. HA A BELVÁROS SZÍVÉBEN KERESEL MUNKÁT AKKOR EZ NEKD SZÓL! Ezzel a munkával nem lőhetsz mellé! Nappal és este is csodás panoráma van biztosítva a remek hangulatú csapat mellé. Akik mind ezek mellett a kedves vendégek számára finomabbnál, finomabb ételekkel és italokkal megjelenítik Olaszországot. Az ember úgy érezheti itt magát, mint aki a szűk olasz utcákról betévedne az étterembe és egy ebéd vagy vacsora erejéig másik országba csöppenne. Keress bátran, ha eltudod magadat képzelni egy ilyen laza, de mégis stílusos, olaszos helyen! Segédfelszolgáló: szervízállások folyamatos töltése (tiszta evőeszközök és pohár), vendég távozása után az asztalok letörlése majd újra terítése. Food runner: az elkészült ételek, vendég asztalához vitele, felszolgálása.
  BÉREZÉS

  1850 Ft/óra

  • Vendéglátás