• DOLGOZZ AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB GYORSÉTTEREM LÁNCÁNÁL A BARÁTAIDDAL EGYÜTT AJKÁN

  Ajka Mindig is érdekelt, milyen lehet a gyorséttermi diákmunka? Mindened a pörgés? Egész nap sürögsz-forogsz? Úgy gondolod jól jönne egy jól fizető biztos diákmunka az iskola mellett is egy szuper csapat tagjaként? Tapasztald meg saját magad, Mosonmagyaróvár ! Most megtudhatod, hogy milyen az élet a pult mögött, és miért választják annyian a gyorséttermi diákmelókat az egész országban. Ez a munka legrugalmasabb lehetőségek egyike a diákok számára, iskola mellett is könnyen teljesíthető. Amikor csak ráérsz, az étteremnél nincs megállás! Hétfőtől vasárnapig rugalmasan tudsz dolgozni . Feladataid lennének a vendégek kiszolgálása, ételek előkészítése és elkészítése, valamint a rendelés felvétel .Személyzeti fogyasztást és dolgozói kedvezménykártyát biztosítanak részedre. Jelentkezz és legyél te is a csapat tagja !
  BÉREZÉS

  1357 Ft/óra - 2140 Ft/óra + adható bónusz

  • Mekis munkák
 • DOLGOZZ AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB GYORSÉTTEREM LÁNCÁNÁL A BARÁTAIDDAL EGYÜTT!

  Budapest összes kerülete Mindig is érdekelt, milyen lehet a gyorséttermi diákmunka? Mindened a pörgés? Egész nap sürögsz-forogsz? Úgy gondolod jól jönne egy jól fizető biztos diákmunka az iskola mellett is egy szuper csapat tagjaként? Tapasztald meg saját magad, Budapest összes kerületében! Most megtudhatod, hogy milyen az élet a pult mögött, és miért választják annyian a gyorséttermi diákmelókat az egész országban. Ez a munka legrugalmasabb lehetőségek egyike a diákok számára, iskola mellett is könnyen teljesíthető. Amikor csak ráérsz, az étteremnél nincs megállás! Hétfőtől vasárnapig rugalmasan tudsz dolgozni . Feladataid lennének a vendégek kiszolgálása, ételek előkészítése és elkészítése, valamint a rendelés felvétel .Személyzeti fogyasztást és dolgozói kedvezménykártyát biztosítanak részedre. Jelentkezz és legyél te is a csapat tagja !
  BÉREZÉS

  1400 Ft/óra - 2083 Ft/óra + adható bónusz

  • Mekis munkák
 • DOLGOZZ EGY GYORSÉTTEREM KÁVÉZÓJÁBAN AKÁR A BARÁTAIDDAL EGYÜTT !

  Szereted a kávé illatát és finom süteményeket ? Akkor ezt a pozíciót Neked találták ki! Gyere és dolgozz egy gyorsétterem kávézójában Ebben a pozícióban a kávézó hangulatáért leszel felelős. Te készíted el a kávét vagy éppen te szolgálod fel vendégeink kedvenc süteményét. Nyugi, megmutatunk mindent, hogy tökéletesen tudd elvégezni feladataidat. Szeretsz emberek között lenni, jól kommunikálsz ? Egy vidám csapat tagjaként, jó hangulatban töltenéd a munkanapjaidat ? nyitott vagy arra, hogy újdonságokat tanulj és elsajátítsd a kávékészítés szabályait. Ha kitartóan dolgozol akár minősítést is szerezhetsz. Van kedved belevágni a Barista életbe? Rendelhetjük tőled a következő cappucino-t? Jelentkezz!
  BÉREZÉS

  1400 Ft/óra - 2083 Ft/óra + adható bónusz

  • Mekis munkák
 • DOLGOZZ ÉJSZAKA EGY GYORSÉTTEREM LÁNCÁNÁL ZÁRÁS UTÁN !!!

  Budapest összes kerülete
  BÉREZÉS

  1960 Ft/óra - 2100 Ft/óra + adható bónusz

  • Mekis munkák
 • LEGYÉL VENDÉGÉLMÉNY MANAGER A LEGNAGYOBB GYORSÉTTEREM LÁNCNÁL BUDAPESTEN

  Budapest összes kerülete A baráti társaságodban te vagy a nagy dumás? Tudsz és szeretsz is kommunikálni, akár angol nyelven is? Akkor legyél a gyorsétterem arca és házigazdája, aki fogadja az étterembe látogató vendégeket, segít nekik a rendelésekben vagy kérdéseikre válaszol! Fontos számunkra vendégeink elégettsége, amelynek most te is részese lehetsz. Jelentkezz vendégélmény manager pozícióra és építsd nálunk karriered! Feladataid közé tartozik a termékekkel és a szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseik megválaszolása továbbá vendéglátói kultúra és a vendégek számára nyújtott élmény biztosítása lesz. További feladatok: Vendégtér felügyelete, ott dolgozó kollégák munkájának koordinálása. Aktív részvétel a vendégélményhez kapcsolódó dolgozói tréningtervek nyomon követésében, megvalósításában. Próbáld ki magad egy olyan munkakörben, ahol pörögnek a melóban töltött órák. és számít a véleményed ,mindemellett szuper bónuszokban részesülhetsz, akkor jelentkezz! :)
  BÉREZÉS

  1550 Ft/óra - 2100 Ft/óra + adható bónusz

  • Mekis munkák