• BIZTONSÁGI ASSZISZTENS

  Budapest II. Dolgozz Biztonsági asszisztensként! Szeptemberi kezdéssel! - Adatbázis rendszerek kezelése, adminisztrálása. - Beléptetőrendszer kezelése, kártyakiadás. - Videórendszerek alapszintű kezelése. - Szerződések, szabályzatok előkészítése. - A Biztonsági osztály adminisztrációval kapcsolatos feladatainak támogatása. - Kapcsolattartás a holdinghoz tartozó partner osztályokkal. Elvárás: IT tanulmány vagy Biztonság technikai tanulmányok
  BÉREZÉS

  1653 Ft/óra

  • Irodai munka
 • DOLGOZZ A WOLT LEGÚJABB PROJEKTJÉN! WOLT DRIVE SALES ASSOCIATE

  Budapest VIII. A Wolt Drive egy platformon kívüli logisztikai (delivery-as-a-service) szolgáltatás, ami azonnali kiszállítást biztosít, amit bármelyik, saját márkával és webshoppal rendelkező kereskedő igénybe vehet. A Wolt Drive célja, hogy a vevők olyan üzletektől is rendelhessenek, amik a Wolt felületén nincsenek jelen, hanem saját webshopjuk van, illetve, hogy a csomag minél hamarabb eljusson az üzletből a vásárlóhoz. Ha szeretsz kommunikálni és a véredben van az értékesítés, nem okoz gondot néha egy-két kreatív feladat elvégzése sem, és alapszinten, de rendelkezel programozási ismeretekkel, akkor jelentkezz a Wolthoz sales pozícióba! A legfőbb feladatod az online webshopok megkeresése lesz, nekik kell majd teljeskörűen bemutatnod a Drive szolgáltatást, ezért is jó, ha valamennyire értesz a programozáshoz, hiszen egy IT terméket kell majd felajánlanod a jövendőbeli partnereknek. Emellett még a piackutatásba való segédkezés is a feladatod lesz, és a B2B marketing is, hiszen te leszel az, aki az egyik legjobban ismeri a Drive szolgáltatást és partnerkörét! Home Office lehetőség, amihez biztosítanak laptopot és céges telefont.. Hétfőtől vasárnapig bármikor vállalhatsz műszakot, ahogy ráérsz, akár heti 7 napban, de részmunkaidőben is dolgozhatsz, mert a munkaidővel kapcsolatban konkrét elvárás nincs! Alapvetően a munkavégzés nappal történik, hiszen elsősorban a partnerekkel való kapcsolatfelvétel lesz a fő foglalatosságod, ezért számíts arra, hogy délelőtt már izzani fog a telefonvonalad! Az első hetedben minden nap irodai jelenlét szükséges, hogy a feladatköröddel kapcsolatban felmerülő kérdéseidet fel tudd tenni a munkatársaidnak, de ezután heti 2-3 napra számítanak majd rád az irodában napi 4, 6 vagy 8 órában megbeszélés szerint, a többi napod home office-ban töltheted.
  BÉREZÉS

  2000 Ft/óra

  • Irodai munka
 • IRODAI ADATRÖGZÍTÉS HETI 8 ÓRÁBAN

  Budapest XIII. Gyógyszeripari céghez keresünk irodai asszisztenst mindössze heti 8 órában. Feladataid közé tartozna: adatrögzítés, hatósági jelentés, irodai készletek feltöltése, telefonok kezelése, postai anyagok kezelése. Ha nincs sok időd a héten, de azért jól jönne egy kis kiegészítő kereset, ne habozz jelentkezni!
  BÉREZÉS

  1704 Ft/óra

  • Irodai munka
 • IT GOVERNANCE TRAINEE

  Budapest VI. VI. kerületi irodába, banki környezetbe keresünk talpraesett diákot az elkövetkezendő 3 hónapra, májustól július végéig. Ha szeretnél releváns gyakornoki tapasztalatot szerezni, amit büszkén írhatsz vele az önéletrajzodba, ez egy kiváló lehetőség számodra!
  BÉREZÉS

  1704 Ft/óra

  • Irodai munka
 • KÉPZÉS-FEJLESZTÉSI ADMINISZTRÁCIÓS GYAKORNOKI LEHETŐSÉG A XVIII. KERÜLETBEN

  Budapest XVIII. Dolgozz a Liszt Ferenc Repülőtéren! Jól beszélsz angolul és ezt egy stabil munkahelyen szeretnéd kamatoztatni? Jelentkezz, ha aktív, legalább középfokú tudással rendelkezel, és az alábbi területek egyikén tanulsz: HR/ képzés fejlesztési szakirány, Kommunikáció/ Pedagógia tanulmányok és olyan munkát keresel, ahol betekinthetsz egy nagy cég mindennapi működésébe. Feladataid lesznek: Képzési dokumentáció, képzési anyagok kezelése, nyomtatása. Kapcsolattartás kollégákkal, külső partnerekkel (képző intézményekkel).
  BÉREZÉS

  1800 Ft/óra

  • Irodai munka
 • KOMMUNIKÁCIÓS GYAKORNOK

  Budapest XVIII. Ha szeretnél egy fix munkahelyet a következő félévre és szívesen betekintést nyernél egy nemzetközi cég HR osztályának működésébe, akkor ez a te lehetőséged!
  BÉREZÉS

  1900 Ft/óra

  • Irodai munka
 • PASSZÍV FÉLÉVES VAGY? KATTINTS!

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Budapest összes kerülete Passziváltattál a következő félévben és szeretnéd hasznosan, munkával tölteni ezt az időszakot, kihasználva a sok felszabadult idődet?
  BÉREZÉS

  1435 Ft/óra - 2524 Ft/óra

  • Irodai munka
 • SALES AGENT - BUDAPEST LISZT FERENC REPÜLŐTÉR

  Budapest XVIII. Ha szívesen dolgoznál a reptér különleges, pörgős világában, akkor itt a lehetőség, hiszen irodai adminisztrációra diákokat keresünk egy a reptéren működő transzfer szolgáltató cég sales csapatába! A feladatok közé tartozik a transzferjegyek értékesítése, pénzkezelés, sofőrök érkeztetése a terminálon, továbbá az érkező utasok számára információszolgáltatás a szolgáltatásokról, eligazításuk a minibuszok felé.
  BÉREZÉS

  2000 Ft/óra + adható bónusz

  • Irodai munka
 • SZÁMVITELI GYAKORNOK

  Budapest II. Dolgozz Magyarország egyik vezető befektető cégénél. Heti 20 órában hosszútávon Feladatok: • két rendszerben való könyvelés (SAP tesz- Zlog, SAP-ZIM, Sherpa) egyeztetése, adatrögzítés
  BÉREZÉS

  1800 Ft/óra

  • Irodai munka
 • TELEFONOS KÉRDEZŐBIZTOS

  Budapest XIII. Szeretnél Te is irodai munkát, viszont a személyes kontakt annyira nem jön be? Kíváncsi Fáncsinak tartod magad és minden érdekel? Hazai piac-, média és vélemény kutató céghez keresünk telefonos kérdezőbiztosokat.
  BÉREZÉS

  1704 Ft/óra

  • Irodai munka