• BOLTI ELADÓ BALATONBOGLÁR SPORTFACTORY ÜZLETÉBEN

  Balatonboglár Jól jönne egy olyan munka a nyárra, ahol te szabod meg a munkaidőt, de a suli mellett is tudod majd folytani és igazodik az órarendedhez? Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, rugalmasan tudsz egyeztetni és még jól is keresel vele! Helyi diákok jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy fix munkát a nyári szezonra.
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • BOLTI ELADÓ BALATONFÜRED ÉS SIÓFOK PLAYERSROOM BEACH ÜZLETEIBEN

  Balatonfüred, Siófok Jól jönne egy olyan munka a nyárra, ahol te szabod meg a munkaidőt, de a suli mellett is tudod majd folytani és igazodik az órarendedhez? Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, rugalmasan tudsz egyeztetni és még jól is keresel vele! Helyi diákok jelentkezését várjuk, akik szeretnének egy fix munkát a nyári szezonra. Kezdés ideje április. Főszezon alatt (06.01-08.31) emelt órabérrel: bruttó 1800 ft/óra
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • CSATLAKOZZ A DUTY FREE CSAPATÁHOZ ÉS LÉGY RÉSZESE A REPTÉRI FORGATAGNAK!

  Vecsés Több mint 600 Duty Free üzletet számláló nemzetközi vállalat, egyedülálló termékkínálatával, különleges élménnyé varázsolja az utazás alatti vásárlást. Ha szeretnél ennek részese lenni, akkor jelentkezz te is értékesítő/promóciós munkakörbe a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Duty Free üzletbe. A pénztárgépkezelés és a kóstoltatás mellett lehetőséged lesz betekintést nyerni hogyan is zajlanak a dolgot a reptér backstage-ben. Ha éppen nincsenek vásárlók, lehetőséged lesz termékkóstoltatásra, ezekre a munkaórákra pedig a magasabb órabérrel számolhatsz. Amiket elvárnak az magabiztos angol nyelvtudás, heti 20 órás ráérés (a hétvégéknek nagyon örülnek) 04:00-00:00 közötti műszakokban. Amennyiben kora reggeli/késő esti, tehát 04:00 előtt vagy este 22:00 után érne véget a műszakod, a partner biztosítja a hazajutásod.
  BÉREZÉS

  1600 Ft/óra - 2100 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • DOLGOZZ FAGYÍZÓBAN A PÓLUSBAN

  Budapest összes kerülete Ha te is úgy gondolod, mikor édesség van a közeledben akkor már nagy baj már nem lehet, -ez egy hatalmas igazság és- ebben az esetben ezt a munkát most neked hoztam! Azt biztosan garantálhatom, hogy ezen a helyen sosem fogsz unatkozni, nem lesz rossz kedved és mindig lesz a motivációd, munkába indulni még egy esős napon is. A fagyizóban pultosként a feladatait közé a vásárlók kedves köszöntése, pultból való kiszolgálása, fagylat kiszolgálása, a kassza kezelése és a bolt nyitása-zarása fog tartozni. Látod? Én mondtam. Semmi unalom, semmi egyhangúság. Színes sütik, színes fagylaltok és színes feladatok.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • GYAKOROLD KÍNAI VAGY KOREAI NYELVTUDÁSOD ÉS ERŐSÍTSD A DUTY FREE CSAPATÁT!

  Budapest összes kerülete A több, mint 600 Duty Free üzletet számláló nemzetközi vállalat, egyedülálló termékkínálatával, különleges élménnyé varázsolja az utazás alatti vásárlást. Ha szeretnél ennek részese lenni, itt az alkalom! A cég ezúttal olyan diákokat keres, akik beszélnek kínai vagy koreai nyelven és nem áll tőlük távol az értékesítés és az üzletek világa. Feladatod a vevők kiszolgálásából, eladói tevékenységből állna, de alkalmanként termékpromóciós feladatokat is ellátnál. Ezek mellett pedig lehetőséged lenne betekintést nyerni hogyan is zajlanak a dolgot a reptér backstage-ben. A műszakok a hét szinte bármely napján, délutánonként érhetők el, így az iskola mellé könnyen igazítható.
  BÉREZÉS

  1600 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • LÉGY PÉNZTÁROS VAGY PULTOS BUDAPEST AGGLOMERÁCIÓJÁBAN!

  Budakeszi, Budaörs, Zsámbék Szeretnéd magad kipróbálni a CBA üzletláncnál a pénztárgép vagy pult mögött? Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős feladatkörök közül választhatsz! Pénztárosként feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása, míg pultosként a vevők kiszolgálása lesz a főbb feladatod! Számítunk Rád hosszútávon!!!!
  BÉREZÉS

  1550 Ft/óra - 1720 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó