• BOLTI ELADÓ OPTIKÁBAN

  Budapest V. Belvárosi optika keresi kedves, vevőközpontú diákját. Ha szeretnél, egy kedves csapatban dolgozni, ahol megbecsülik a munkádat, és folyamatosan tanulhatsz, ne habozz, jelentkezz.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • CSATLAKOZZ A DUTY FREE CSAPATÁHOZ ÉS LÉGY RÉSZESE A REPTÉRI FORGATAGNAK!

  Vecsés Több mint 600 Duty Free üzletet számláló nemzetközi vállalat, egyedülálló termékkínálatával, különleges élménnyé varázsolja az utazás alatti vásárlást. Ha szeretnél ennek részese lenni, akkor jelentkezz te is értékesítő/promóciós munkakörbe a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Duty Free üzletbe. A pénztárgépkezelés és a kóstoltatás mellett lehetőséged lesz betekintést nyerni hogyan is zajlanak a dolgot a reptér backstage-ben. Ha éppen nincsenek vásárlók, lehetőséged lesz termékkóstoltatásra, ezekre a munkaórákra pedig a magasabb órabérrel számolhatsz. Amiket elvárnak az magabiztos angol nyelvtudás, heti 20 órás ráérés (a hétvégéknek nagyon örülnek) 04:00-00:00 közötti műszakokban. Amennyiben kora reggeli/késő esti, tehát 04:00 előtt vagy este 22:00 után érne véget a műszakod, a partner biztosítja a hazajutásod.
  BÉREZÉS

  1600 Ft/óra - 2100 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • DOLGOZZ TE IS DRK ÜZLETBEN ELADÓKÉNT A BELVÁROSBAN!

  Budapest V. Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, és jól mutat az önéletrajzodban!
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • LÉGY PÉNZTÁROS VAGY ÁRUFELTÖLTŐ BUDAPESTEN ÉS AGGLOMERÁCIÓJÁBAN!

  Biatorbágy, Budapest I., Telki, Törökbálint, Budapest XII. Szeretnéd magad kipróbálni egy kereskedelmi üzletláncnál a pénztárgép mögött, vagy szívesen lennél árufeltöltő? Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős feladatkörök közül választhatsz! Pénztárosként feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása, míg árufeltöltőként te felelsz majd a polcokra felhelyezett áruk elrendezéséért illetve a raktárból való kihozataláért is! Számítunk Rád hosszútávon!!!!
  BÉREZÉS

  1250 Ft/óra - 2700 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • RUHABOLTI KISEGÍTÉS FAST FASHION BOLTBAN

  Budapest V., Budapest VI., Budapest VIII. Mindig is vonzott a divat világa? Akkor itt a helyed! Magyarország egyik vezető Fast Fashion márkájánál dolgozhatsz mint ruhabolt kisegítő. Rugalmas beosztásban, suli mellett is végezhető munka. Gyertek akár barátokkal együtt. Feladataid lesznek: a shopfloor rendben tartása, raktári pakolás illetve annak rendben tartása, árazás, áruszállítás feldolgozása valamint az áru töltése.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Bolti eladó