• ÁRUFELTÖLTÉS

  Ha úgy érzed, hogy leterhlet vagy suli mellett, de jól jönne egy kis plusz pénz. Akkor ez a neked való meló. Fontos, hogy jó munkabírásod legyen. Kereskedelmi üzletláncba keresünk diákokat árufeltöltői pozícióra, rövid és hosszútávra Budapesten és vonzáskörzetében! Jelentkezz és egyeztessük a számodra megfelelő helyszínt!
  BÉREZÉS

  1400 Ft/óra - 2700 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • BOLTI ELADÓ BORSZAKÜZLETBEN - DECEMBER VÉGÉIG!

  Budapest II. Exkluzív borok forgalmazásával foglalkozó partnerünk számára keresünk bolti eladói munkakörben diákokat. Ha szereted a borokat, gasztronómiát az eleganciát és szeretnél egy jól fizető biztos munkahelyet, akkor mindenképp jelentkezz! Borok kipakolása a polcokra, borok ajánlása a vásárlóknak, üzlet tisztán és rendben tartása. Sales feladatok ellátása.
  BÉREZÉS

  1618 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • BOLTI KISEGÍTÉS PAPÍR-ÍRÓSZERBOLTBAN

  Budapest VI. Vonzanak a szépen rendben tartott papírboltok és szeretsz segíteni az embereknek? Ez a te munkád: papír-írószer boltokba keresünk bolti kisegítőket. Feladatod lesz: vásárlók segítése, üzlettér rendben tartása, árupakolás.
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • CSATLAKOZZ A DUTY FREE CSAPATÁHOZ ÉS LÉGY RÉSZESE A REPTÉRI FORGATAGNAK!

  Vecsés Több mint 600 Duty Free üzletet számláló nemzetközi vállalat, egyedülálló termékkínálatával, különleges élménnyé varázsolja az utazás alatti vásárlást. Ha szeretnél ennek részese lenni, akkor jelentkezz te is értékesítő/promóciós munkakörbe a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren található Duty Free üzletbe. A pénztárgépkezelés és a kóstoltatás mellett lehetőséged lesz betekintést nyerni hogyan is zajlanak a dolgot a reptér backstage-ben. Ha éppen nincsenek vásárlók, lehetőséged lesz termékkóstoltatásra, ezekre a munkaórákra pedig a magasabb órabérrel számolhatsz. Amiket elvárnak az magabiztos angol nyelvtudás, heti 20 órás ráérés (a hétvégéknek nagyon örülnek) 04:00-00:00 közötti műszakokban. Amennyiben kora reggeli/késő esti, tehát 04:00 előtt vagy este 22:00 után érne véget a műszakod, a partner biztosítja a hazajutásod.
  BÉREZÉS

  1600 Ft/óra - 2100 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • ELADÓ/PÉNZTÁROS POZÍCIÓ EGY SZUPER JÁTÉKBOLTBAN

  Budapest XIII. A kereskedelem területén keresel munkát, de nem tudsz hosszútávra elköteleződni? Szeretnél hétvégente iskola mellett dolgozni? Mindened a játékok és a hatalmas plüssmacik világa? Pénztáros diákot keresünk a XIII. kerületbe egy neves játékbolt lánc egyik üzletébe. Ha van már pénzkezelésben tapasztalatod, emellett nyitott, kedves és segítőkész személyiség vagy, aki lesi a vásárló minden kívánságát, és szívesen segítesz neki a tökéletes játék/ajándék megtalálásában, akkor itt a lehetőség számodra egy szuper munkára, egy jó fej fiatalos csapatban! A betanulást a cég biztosítja. Feladataid lesznek: • Vásárlóknak való segítségnyújtás • Kasszakezelés • Eladás • Időnként polcok rendezése Előny ha van kassza kezelési tapasztalatod és kereskedelmi tanulmányokat folytatsz.
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra - 1647 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • GYAKOROLD KÍNAI VAGY KOREAI NYELVTUDÁSOD ÉS ERŐSÍTSD A DUTY FREE CSAPATÁT!

  Budapest XVIII. A több, mint 600 Duty Free üzletet számláló nemzetközi vállalat, egyedülálló termékkínálatával, különleges élménnyé varázsolja az utazás alatti vásárlást. Ha szeretnél ennek részese lenni, itt az alkalom! A cég ezúttal olyan diákokat keres, akik beszélnek kínai vagy koreai nyelven és nem áll tőlük távol az értékesítés és az üzletek világa. Feladatod a vevők kiszolgálásából, eladói tevékenységből állna, de alkalmanként termékpromóciós feladatokat is ellátnál. Ezek mellett pedig lehetőséged lenne betekintést nyerni hogyan is zajlanak a dolgot a reptér backstage-ben. A műszakok a hét szinte bármely napján, délutánonként érhetők el, így az iskola mellé könnyen igazítható.
  BÉREZÉS

  1600 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • JÁTÉKBOLTI KISEGÍTŐ A KARÁCSONYI IDŐSZAKBAN

  Budapest II., Budapest VI. Imádod a társasjátékokat? Minden játék szabályzatát könnyedén megérted? Ha szeretnéd munkaközben is érdekesebbél érdekesebb játékokkal körbe venni magad, egy szuper, laza jó fej csapatban, akkor neked itt a helyed
  BÉREZÉS

  1253 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • KIEMELT BÉREZÉS NOVEMBERTŐL DECEMBER VÉGÉIG! BOLTI ELADÓ BUDAPEST PLAYERSROOM ÜZLETEIBEN

  Budapest III., Budapest VI., Budapest XXIII. Jól jönne egy olyan munka a nyárra, ahol te szabod meg a munkaidőt, de a suli mellett is tudod majd folytani és igazodik az órarendedhez? Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! Keressük azokat a diákokat, akik már most tudják, hogy szeptembertől is szívesen mennének dolgozni. A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, rugalmasan tudsz egyeztetni és még jól is keresel vele! Westend City, Arena, Soroksár Auchan, III. kerület Kiemelt időszak November 1-től December 31-ig! Havi 40 óra alatt br. 1800 ft/óra, 40 óra felett br. 2100 ft/óra
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • LÉGY PÉNZTÁROS VAGY ÁRUFELTÖLTŐ BUDAPEST AGGLOMERÁCIÓJÁBAN!

  Biatorbágy, Érd, Etyek, Páty, Zsámbék Szeretnéd magad kipróbálni a CBA üzletláncnál a pénztárgép mögött, vagy szívesen lennél árufeltöltő? Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős feladatkörök közül választhatsz! Pénztárosként feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása, míg árufeltöltőként te felelsz majd a polcokra felhelyezett áruk elrendezéséért illetve a raktárból való kihozataláért is! Számítunk Rád hosszútávon!!!!
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra - 3000 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • LÉGY PÉNZTÁROS VAGY ÁRUFELTÖLTŐ BUDAPESTEN!

  Budaörs, Budapest I., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XXII. Szeretnéd magad kipróbálni a CBA üzletláncnál a pénztárgép mögött, vagy szívesen lennél árufeltöltő? Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős feladatkörök közül választhatsz! Pénztárosként feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása, míg árufeltöltőként te felelsz majd a polcokra felhelyezett áruk elrendezéséért illetve a raktárból való kihozataláért is! Számítunk Rád hosszútávon!!!!
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra - 3000 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • NOSZTALGIKUS KASSZÁZÁS A SPAR-BAN

  Emlékszel még mikor gyerekkorodban játék kasszával játszottál? Ha te nem is, akkor a szüleid biztos tudnának mesélni róla. Szuper hírem van, egy játék ma valóra válhat és még a fizetésed is felveheted érte. Az INTERSPAR üzleteibe keretünk diák segítséget pénztáros pozícióba rövid és hosszútávra Budapesten és vonzáskörzetében! Jelentkezz és egyeztessük a számodra megfelelő helyszínt! Dolgozz játszva.
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra - 3000 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • RUHABOLTI KISEGÍTÉS FAST FASHION BOLTBAN

  Budapest V., Budapest VI., Budapest VIII. Mindig is vonzott a divat világa? Akkor itt a helyed! Magyarország egyik vezető Fast Fashion márkájánál dolgozhatsz mint ruhabolt kisegítő. Rugalmas beosztásban, suli mellett is végezhető munka. Gyertek akár barátokkal együtt. Feladataid lesznek: a shopfloor rendben tartása, raktári pakolás illetve annak rendben tartása, árazás, áruszállítás feldolgozása valamint az áru töltése.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • SZERETNÉL SZOMBATONKÉNT DOLGOZNI? JELENTKEZZ BOLTI ELADÓNAK EGY OPTIKÁBA!

  Budapest V. Kommunikatív, vevőközpontú diák kerestetik egy belvárosi optikába. Lásd másképp a világot, szemüveglencsén át!
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Bolti eladó