• BOLTI ELADÓ BUDAPEST PLAYERSROOM ÜZLETEIBEN

  Budapest III., Budapest VI., Budapest XXIII. Jól jönne egy olyan munka a nyárra, ahol te szabod meg a munkaidőt, de a suli mellett is tudod majd folytani és igazodik az órarendedhez? Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! Keressük azokat a diákokat, akik már most tudják, hogy szeptembertől is szívesen mennének dolgozni. A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, rugalmasan tudsz egyeztetni és még jól is keresel vele! Westend City, Arena, Soroksár Auchan, III. kerület
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • BOLTI ELADÓ SZADA, CEGLÉD, POLGÁR ÉS HÓDMEZŐVÁSÁRHELY PLAYERSROOM, SPORTFACTORY ÉS DORKO ÜZLETEKBEN

  Cegléd, Polgár, Hódmezővásárhely, Szada Jól jönne egy olyan munka suli mellett, ami rugalmasan igazodik az órarendedhez? Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! Keressük azokat a diákokat, akik már most tudják, hogy szeptembertől is szívesen mennének dolgozni. A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, rugalmasan tudsz egyeztetni és még jól is keresel vele!
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • DOLGOZZ A BORTÁRSASÁGNÁL ÉV VÉGÉIG!

  Budapest V., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII. Exkluzív borok forgalmazásával foglalkozó partnerünk számára keresünk bolti eladói munkakörben diákokat azonnali kezdéssel! Ha szereted a borokat, gasztronómiát az eleganciát és szeretnél egy jól fizető biztos munkahelyet, akkor mindenképp jelentkezz! Borok kipakolása a polcokra, borok ajánlása a vásárlóknak, üzlet tisztán és rendben tartása. Sales feladatok ellátása.
  BÉREZÉS

  2000 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • LÉGY PÉNZTÁROS VAGY ÁRUFELTÖLTŐ BUDAPEST AGGLOMERÁCIÓJÁBAN!

  Biatorbágy, Budakeszi, Budaörs, Érd Szeretnéd magad kipróbálni a CBA üzletláncnál a pénztárgép vagy árufeltöltőként? Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős feladatkörök közül választhatsz! Pénztárosként feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása, míg pultosként a vevők kiszolgálása lesz a főbb feladatod! Számítunk Rád hosszútávon!!!!
  BÉREZÉS

  1550 Ft/óra - 1720 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • LÉGY PÉNZTÁROS VAGY PULTOS BUDAPESTEN!

  Budapest I., Budapest XI., Budapest XII. Szeretnéd magad kipróbálni a CBA üzletláncnál a pénztárgép mögött, vagy szívesen lennél árufeltöltő? Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős feladatkörök közül választhatsz! Pénztárosként feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása, míg árufeltöltőként te felelsz majd a polcokra felhelyezett áruk elrendezéséért illetve a raktárból való kihozataláért is! Számítunk Rád hosszútávon!!!!
  BÉREZÉS

  1550 Ft/óra - 1720 Ft/óra + adható bónusz

  • Bolti eladó
 • NOSZTALGIKUS KASSZÁZÁS A SPAR-BAN

  Diósd Emlékszel még mikor gyerekkorodban játék kasszával játszottál? Ha te nem is, akkor a szüleid biztos tudnának mesélni róla. Szuper hírem van, egy játék ma valóra válhat és még a fizetésed is felveheted érte. Az INTERSPAR üzleteibe keretünk diák segítséget pénztáros (18+) s hosszútávra Diósdon! Jelentkezz bátran!
  BÉREZÉS

  1700 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • NOSZTALGIKUS KASSZÁZÁS A SPAR-BAN AZ ALLEEBAN

  Budapest XI. Emlékszel még mikor gyerekkorodban játék kasszával játszottál? Ha te nem is, akkor a szüleid biztos tudnának mesélni róla. Szuper hírem van, egy játék ma valóra válhat és még a fizetésed is felveheted érte. Az INTERSPAR üzleteibe keretünk diák segítséget pénztáros (18+) hosszútávra Budapesten az Alleeban! Jelentkezz bátran!
  BÉREZÉS

  1700 Ft/óra - 2550 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • SPORTBOLTI ELADÓ DUNAKESZIN PLAYERSROOM ÉS SPORTFACTORY ÜZLETEKBEN

  Dunakeszi Jól jönne egy olyan munka suli mellett, ami rugalmasan igazodik az órarendedhez? Szereted a sportot? Emellett még érdeklődsz a divat iránt is? Ennél a munkalehetőségnél összekötheted a kellemest a hasznossal! Keressük azokat a diákokat, akik már most tudják, hogy szeptembertől is szívesen mennének dolgozni. A világ legnépszerűbb sportmárkái mellett töltheted a napod és még jól is keresel vele! Magyarország egyik vezető cipő és sportfelszereléseket árusító üzleteibe keresünk eladókat, aki jó kedvű, nyitott, nem fél odamenni a vásárlókhoz segíteni, és érdeklődik a divat iránt. Jelentkezz, ha olyan helyen szeretnél dolgozni, ahol minden közel van hozzád, rugalmasan tudsz egyeztetni és még jól is keresel vele!
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra

  • Bolti eladó