DIY dísz

Kopogtat a karácsony? Last minute tippek az ünnepi készülődéshez

Vannak bizonyos személyiségtípusok, akik képesek mindent az utolsó pillanatra hagyni – legyen szó akár beadandó megírásról, ZH-ra és vizsgára tanulásról, határidős munka leadásról vagy az igencsak időszerű karácsonyi készülődésről. Kedves halogató, hozzád szól most rendhagyó blogbejegyzésünk: így öltöztesd ünnepi díszbe a lakást mindössze egy hétvége alatt az Y Generációs Diákszövetkezettel!

Adventi koszorú

Az a legjobb az adventi koszorúban, hogy ma már konkrét koszorúalap sem kell az elkészítéséhez: ehhez a verzióhoz csupán 4 gyertyára, 4 bögrére vagy pohárra és néhány termésre lesz szükséged. Töltsd meg a bögréket/poharakat homokkal vagy virágfölddel és állítsd bele a gyertyákat. A tetejét fedd le néhány tobozzal, dióhéjjal, makkal, fenyőággal és már várhatod is az ünnepi vasárnapokat!

adventi koszorú

Képek forrása: Pinterest

Adventi naptár

Van egy rejtett zug az univerzumban, ahová mosás közben a zoknik párjai kerülnek. Ideje, hogy értemet adj az árván maradt darabok életének, készíts adventi kalendáriumot belőlük! Szerezz be 24 csipeszt és egy vastag zsinórt vagy szalagot. Ha esetleg nem lenne 24 magányos zoknid, kérdezd meg a tesódat, a barátaidat, vagy akár a szüleidet – biztosan akad még néhány a fiókban. Válassz rikító színeseket, cuki feliratosokat, vagy ha van lehetőséged, karácsonyi mintásakat. Rejts beléjük édességet, apró ajándékokat vagy kedves üzeneteket, és már készen is vagy!

adventi naptár

Képek forrása: Pinterest

Karácsonyi kopogtató

A karácsonyi kopogtató ötleteknek se szeri, se száma: most egy olyan megoldást hoztunk neked, amelyhez mindössze ez üres képkeretre, néhány szalagra és pár karácsonyfadíszre van szükséged. Készíts egy masnit a szalagokból a keret egyik oldalára, majd ragasztópisztoly segítségével illeszd rá tetszőleges elrendezésben a karácsonyfadíszeket. Ha van kedved és még belefér az idődbe, akár új színre is befestheted a keretet.

karácsonyi kopogtató

Képek forrása: Pinterest

Bár ezek a díszek nem igazán jelentenek nagy költséget, ha a karácsonyi ajándékok beszerzéséhez némi plusz költőpénzre lenne szükséged, keresd fel iskolaszövetkezetünket!

Egy megbízható iskolaszövetkezetet keresel?

Kattints és nézz szét aktuális diákmunkáink között!

News