Hétvégi diákmunka a vendéglátásban is

Hétvégi diákmunka kimaxolva

Lassan kezdődik az új félév, ami nem jelent mást, mint a sűrűbb időbeosztást, és tengernyi tanulnivalót. Emellett persze a kiadásaidat is szeretnéd fizetni, új ruhatárra gyűjteni, és szórakozni a barátokkal. Az egyetlen megoldás erre sokaknak a hétvégi diákmunka. Évindító blogbejegyzésünkben összeszedtük, hogy az Y-nál milyen lehetőségeid vannak a hétvégi diákmunka terítékén, emellett pedig mire érdemes figyelned ha melóval töltenéd a pihenőnapjaidat.

Hétvégi diákmunka az Y-nál

Az Y Diáknál számításba vesszük, hogy a hétvégi munkavégzés több diák számára az egyetlen opció a suli melletti pénzszerzésre. Éppen ez okból igyekszünk Neked minél több lehetőséget nyújtani a hétvégi munkavégzésre.

Ha pihenőnapon szeretnél melózni, a legtöbb lehetőség a kisegítő munkák közül kerül ki. Ilyen például a leltárazás, címkézés, bolti kisegítés. Ezek remek lehetőségek a hétvégi munkavégzésre, hisz a tanulás után nem megerőltetők mentálisan, és remekül karbantartanak az átücsörgött napok után.

Jellemző munkalehetőségek még pihenőnapokon a host, hostess, illetve gyorséttermi melók. Ha téged a pörgés kapcsol ki igazán, akkor érdemes ezekbe belekóstolni hétvégi diákmunka gyanánt.

A legjobb hétvégi diákmunkák az Y-nál várnak.

A hétvégi munkavégzés – nem vakrandi!

Figyelj az időbeosztásra! Habár jól hangzik, hogy kimaxolod a hetedet, a hétvégi diákmunka akkor is munka. Emellett hétvégi napokon partnereinknél jellemzőbbek a hosszú műszakok. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ha hétvégi munkavégzésen gondolkodsz, tájékozódj az elvárásokról! Az oldalunkon minden munkánál részletes leírást találsz az feltételekről. Van, ahol elég egy hétvégi napot dolgozni, viszont előfordulhat, hogy partnereink mindkét nap várnák a segítséged. Ennek fényében tudod értékelni, hogy az hétvégi meló tényleg neked való-e, vagy inkább keresnél egy olyat, ami jobban illik az időbeosztásodhoz

Nem szégyen a szundi gomb!

Iskolába járni, diáknak lenni is munka – ezt ne feledd soha! Mi igyekszünk megkönnyíteni a dolgotokat: a hétvégi diákmunka intézése során is veletek vagyunk az adminisztráció, egyeztetés, és kapcsolattartás során. Emellett viszont fontos, hogy reálisan felmérd, mennyi meló fér el az idődben. Tök jól hangzik, hogy diákmunkával töltöd a pihenőnapokat, és produktívan töltöd a hét minden percét, de pihenés is fontos! Ha pedig túlterhelt vagy, az a munkád minőségén és a jegyeiden is meglátszik.

A hétvégi munkavégzés jó időmenedzsmentet kíván.

Közbejött valami hétvégi program? Szólj!

A kedvenc előadód bejelentette, hogy koncertje lesz a közeledben? A legjobb barátnőd egy nappal előrébb hozta a szülinapi buliját, de te pont melózol? Sajnos ha hétvégi munkát vállalsz, a rengeteg előny mellett történhetnek ilyen szituációk. A partnereink és koordinátoraink is azon vannak, hogy rugalmasan igazodjanak hozzátok: cserébe viszont fontos, hogy jóval előre (ne két-három nappal) jelezzétek, ha módosítást kértek a beosztásotokban!

Miért éri meg a hétvégi diákmunka?

Miért éri meg a hétvégi diákmunka azon kívül, hogy zsebpénzt gyűjthetsz a nyári fesztiválokra? Számtalan oka van még! Munkatapasztalatot szerzel, növekszik a tűrőképességed, és tágíthatod a perspektívádat! Aki hétvégén melózik, sokkal jobban értékeli ezután a szabad óráit, és okosabban osztja be az idejét. Kell ennél több?

Rengeteg tapasztalatot szerezhetsz a hétvégi diákmunkával.

Mi már csak rátok várunk a legjobb hétvégi melóinkkal! Tartsatok velünk a pihenőnapokon is, mi pedig segítünk nektek az ideális hétvégi diákmunka megtalálásában!

Keresésre fel!

Egyéb