ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest XIII.

FELADAT

Szeretnél Te is irodai munkát? Viszont a személyes kontakt annyira nem jön be, de kíváncsi Fáncsinak tartod magad és minden érdekel? Hazai piac- , média és vélemény kutató cégéhez keresünk telefonos kérdezőbiztosokat. Itt csak telefonálni kell és adatokat rögzíteni. Heti két nap munka, irodai nyitva tartásban és jó kereseti lehetőség. Kizárólag olyan diákok jelentkezését várjuk akik ráérnek HÉTFŐN, KEDDEN, SZERDÁN, VAGY CSÜTÖRTÖKÖK! Akár jövőhéttől!

FELTÉTELEK

18 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat előny; Jó kommunikációs készség; Jó problémamegoldó készség; Kedves személyiség; Kiváló monotónia tűrés; Magabiztos fellépés; Megbízhatóság; Önállóság; Pontosság; Precizitás; Talpraesettség; Jó csapatszellem; Passzív hallgatói jogviszony; Nyitott személyiség

MUNKAIDŐ

Hétfő, kedd, szerda, vagy csütörtöki ráérés 6-8 órás műszakokban

BÉREZÉS (bruttó)

1471 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Kövér Leila kollégánkat a kover.leila@ydiak.hu e-mail címen.

A Helyszínről: Budapest XIII.

1471 Ft/óra