ÁTTEKINTÉS

MUNKAVÉGZÉS HELYE

Budapest III., Budapest VI.

FELADAT

A baráti társaságodban te vagy a nagy dumás? Tudsz és szeretsz is kommunikálni, akár angol nyelven is? Amennyiben szeretnéd ezt kamatoztatni, akkor jó helyen jársz. Vendégélmény managereket keresünk gyorséttermekbe, ahol fő feladatod a vendéglátói kultúra és a vendégek számára nyújtott élmény biztosítása lesz. További feladatok: Az étterembe érkező vendégek fogadása, elirányítása, termékekkel illetve szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseik megválaszolása. Vendégtér felügyelete, ott dolgozó kollégák munkájának koordinálása. Aktív részvétel a vendégélményhez kapcsolódó dolgozói tréningtervek nyomon követésében, megvalósításában. Ha szeretnél egy jó csapatban dolgozni, úgy, hogy számít a véleményed és mindemellett szuper bónuszokban részesülhetsz, akkor jelentkezz! :)

FELTÉTELEK

16 év felett; Aktív nappali vagy passzív hallgatói jogviszony; Angol nyelvtudás (középfok); EÜ kiskönyv (elkészítésében segítünk); Kedves személyiség; Magabiztos fellépés; Megbízhatóság; Önállóság; Pontosság; Precizitás; Talpraesettség

MUNKAIDŐ

Hétfő és vasárnap között rugalmas beosztás szerint, heti minimum 20 óra vállalásával

BÉREZÉS (bruttó)

1357 Ft/óra - 1765 Ft/óra

JELENTKEZÉS FORMÁJA

A munkára való jelentkezéshez regisztrálj az ydiak.hu weboldalon (vagy jelentkezz be meglévő fiókodba), valamint töltsd fel az önéletrajzod a saját profilodba. Ezt követően a munkánál kattints a jelentkezés gombra. Bővebben információért a munkával kapcsolatban keresd Kövér Leila kollégánkat a +36-30/160-2004 vagy a kover.leila@ydiak.hu email címen.

A Helyszínről: Budapest III., Budapest VI.

1357 Ft/óra - 1765 Ft/óra