• ÁRUFELTÖLTÉS A HAVEROKKAL

  Vecsés Itt a nyár és még nem melóztál semmit? Akkor itt a lehetőség, dolgozz egészen augusztus végéig és akár a haverokat is hívhatod Magyarország vezető barkácsáruházába. Feladataid lesznek: árupakolás; árufeltöltés; polcrendezés.
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • LELTÁROZÓ MUNKA BARKÁCSÁRUHÁZBAN

  Győr, Kaposvár, Pécs, Budapest I., Debrecen, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Zalaegerszeg, Budapest III., Budapest IX., Budapest XIII., Budapest XIX., Esztergom, Budapest ismeretlen kerület, Szeged, Békéscsaba, Vecsés Suli után sok időd lesz és ezt pénzkereséssel szeretnéd kitölteni? Jelentkezz szeptember végén induló leltárunkra! Országos leltározási munkára keresünk diákokat! Budapesti és vidéki barkácsáruházakban történő munkavégzés, vidékre biztosított lejutással. Ha haverral mennél és beajánlod, bónusz ütheti a markod!
  BÉREZÉS

  1300 Ft/óra - 1600 Ft/óra + adható bónusz

  • Leltározás
 • RUGALMAS DIÁKMUNKA, KÖZEL AZ OTTHONODHOZ

  Budapest XVIII., Biatorbágy, Budaörs, Budapest I., Érd, Solymár, Szentendre, Telki, Törökbálint, Zsámbék, Budapest II., Budapest III., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Vác, Dabas, Taksony, Vecsés, Verőce Szeretnél dolgozni, de minden diákmunka messze van a lakhelyedtől? Velünk megtalálhatod azt a munkát, ami biztosan közel lesz a lakhelyedhez és alkalmazkodik az órarendedhez! Akár baráttal is dolgozhatsz, hisz úgy gyorsabban szalad az idő! Feladatod: árufeltöltés és polcszervíz vagy kasszázás Magyarország egyik kiskereskedelmi üzletláncában
  BÉREZÉS

  1000 Ft/óra - 1650 Ft/óra

  • Bolti eladó