• DOLGOZZ TE IS BUDAPEST LEGFELKAPOTTABB SZÓRAKOZÓHELYEIN

  Budapest V., Budapest VII. Bírod a pörgést, és az éjszakát, élvezed a fergeteges bulikat? Ismerd meg a szórakozóhelyek izgalmas világát! Pozíciók: - poharas (feladata: tálcával a poharak összeszedése) - mosogató (feladata: poharak géppel történő elmosása) - hostess (feladata: vendégek fogadása, irányítása) - ügyelő (feladata: tánctér, mosdó, dohányzó ügyelése) - takarító (feladata: dohányzó, mosdó tisztán tartása) Minden pozíció esetén feladat a buli előtti és utáni pakolás! Gyere akár haveroddal, páros helyek is elérhetők!
  BÉREZÉS

  1176 Ft/óra - 1529 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • KONYHAI KISEGÍTŐ EGY MENŐ BELVÁROSI ÉTTEREMBEN

  Budapest VII. Legyél konyhai kisegítő egy menő, felkapott belvárosi étteremben egy szuper csapat tagjaként. Ha érdekel a vendéglátás világa, megbízható kedves, nyitott személy vagy és egy rugalmas munkahelyet keresel a suli mellé, ne habozz jelentkezni! Előny, ha van már tapasztalatod illetve a vendéglátáshoz kapcsolódó tanulmányokat folytatsz. Feladataid lesznek: • áru elpakolása, a főzéshez való előkészületek
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • LÉGY RÉSZESE A CSOMAGKÜLDÉS INNOVÁCIÓJÁNAK FUTÁRKÉNT BUDAPESTEN!

  Budapest II., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XIV. Erősíts te is Budapest egyik fejlődő csomagküldő szolgálatának a csapatát futárként! Miért éri meg futárként dolgozni? -saját magad főnöke lehetsz -saját beosztásod szerint dolgozhatsz, az életedhez/tanulmányaidhoz alakíthatod a munkádat -ha jól/többet dolgozol - többet is kereshetsz -eldöntheted mivel szeretnéd szállítani a csomagokat (akár gyalogos futárként is dolgozhatsz, mert nem kell óriási távokat megtenned a munkád során) -szuper applikációt kapsz a kezedbe, amin mindent nyomon tudsz követni egyszerűen - EZÉRT IS ELENGEDHETETLEN A MUNKAVÉGZÉSHEZ, HOGY LEGYEN OKOSTELEFONOD Táskát és öltözetet biztosít majd számodra a cég! A bérezés sikeres, illetve sikertelen kiszállítás esetén eltérő módon kerül elszámolásra. Egy műszak kb. 3-4 óra alatt teljesíthető, mialatt kb. 20-30 cím teljesíthető. Műszakonként így kb. 3000 - 5000 Ft közötti bérrel lehet számolni.
  BÉREZÉS

  3530 Ft/óra - 5880 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • PÉNZTÁROZZ BUDAPEST BELVÁROSÁBAN!

  Budapest III., Budapest VI., Budapest VII., Budapest XIII. Szeretnéd magad kipróbálni egy kereskedelmi üzletláncnál a pénztárgép mögött? Légy nálunk pénztáros! Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős munkakör! Feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása.
  BÉREZÉS

  1300 Ft/óra - 1450 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • PULTOS MUNKA CUKRÁSZDÁBAN

  Budapest VII., Budapest XIII. Mindig is szeretted volna kipróbálni magadat a vendéglátásban, de valami egyszerűbbel kezdenél? Jelentkezz pultosnak cukrászdába, ahol stabil alapokat szerezhetsz! Feladataid betanítás után: szendvicsek, saláták, tésztaételek, kávék, limonádék készítése, sütemények, fagylaltok pultba helyezése, üzlet tisztántartása, vendégek kedves kiszolgálása lesz.
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • RAKTÁRI WEBSHOP MANAGER

  Budapest VII. Kizárólag online bolttal rendelkező cég keresi az új besegítő kollégáját! Online rendelések kezelése, összekészítése, termékek csomagolása. Raktár rendezése és rendbentartása. Heti 2-3 napban végezhető, amiből a hétfő fix munka nap, a többi választható, 6-8 órás műszakokban 09:00-16:00 óra között a nyitvatartás alatt. Hosszútávú munkalehetőség.
  BÉREZÉS

  1352 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • SEGÉDFELSZOLGÁLÓ ÉS BARBACK POZÍCIÓ EGY BELVÁROSI ÉTTEREMBEN

  Budapest VII. Segédfelszolgálókat és barbackeket keresünk egy menő belvárosi, pörgős étterembe. Ha szereted a nyüzsgést, kommunikatív, megbízható és élettel teli személy vagy, akit érdekel a vendéglátás világa, és szeretné annak minden fortélyát elsajátítani, akkor ne habozz jelentkezni! Legyél részese, egy szuper csapatnak, ahol rugalmasan suli mellett is dolgozhatsz és hasznos tapasztalatra tehetsz szert. Előny ha olyan tanulmányokat folytatsz, amely kapcsolódik a vendéglátáshoz. Feladataid lesznek: • Barback: árú pakolás, feltölteni a bárt az esti szervízre: gyümölcsök vágása, szirupok készítése, poharak mosogatása • Segédfelszolágló: ételek, italok szervírozása az asztalra, asztalok rendben tartása, minimális takarítása feladatok
  BÉREZÉS

  1530 Ft/óra

  • Vendéglátás