• ADMINISZTRÁCIÓS MUNKA BANKI KÖRNYEZETBEN

  Budapest VI. VI. kerületi irodába keresünk talpraesett diákot adminisztratív feladatok ellátására!! Főbb feladatok: Adminisztrációs tevékenység: beérkező személyi kölcsön igényeket kell előszűrni meghatározott feltételek szerint (nem bírálat, csak előszűrés!); Ügyintéző keze alá dolgozás és egyéb adminisztratív feladatok. Amennyiben kipróbálnád magad Magyarország egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójánál, és releváns tapasztalatot szereznél, akkor várjuk a jelentkezésedet!
  BÉREZÉS

  1100 Ft/óra

  • Irodai munka
 • ADMINISZTRATÍV MUNKAKÖR-DOKUMENTUMMENEDZSMENT

  Budapest VI. VI. kerületi irodába keresünk talpraesett diákot ügyintézési feladatok ellátására!
  BÉREZÉS

  1100 Ft/óra

  • Irodai munka
 • BEUGRÓS MUNKALEHETŐSÉG EGÉSZ ÉVBEN- SPORTBOLTI KISEGÍTÉS, CÍMKÉZÉS SZEPTEMBERTŐL

  Budakalász, Budapest VI., Budapest VIII., Budapest X., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XIX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Dunaharaszti, Maglód, Vecsés Partnerünk célja, létrehozni üzletcsoportonként (egymáshoz közel eső üzletek), 5-10 fős csapatokat, akik a beugrós lehetőségekről azonnal értesülnének, és, ha éppen az adott napon, műszakban ráérnek, segíteni tudnák a boltok munkáját.
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • ÉTTERMI VENDÉGÉLMÉNY MANAGER

  Budapest VI., Budapest XI. A baráti társaságodban te vagy a nagy dumás? Tudsz és szeretsz is kommunikálni, akár angol nyelven is? Amennyiben szeretnéd ezt kamatoztatni, akkor jó helyen jársz. Vendégélmény managereket keresünk gyorséttermekbe, ahol fő feladatod a vendéglátói kultúra és a vendégek számára nyújtott élmény biztosítása lesz. További feladatok: Az étterembe érkező vendégek fogadása, elirányítása, termékekkel illetve szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseik megválaszolása. Vendégtér felügyelete, ott dolgozó kollégák munkájának koordinálása. Aktív részvétel a vendégélményhez kapcsolódó dolgozói tréningtervek nyomon követésében, megvalósításában. Ha szeretnél egy jó csapatban dolgozni, úgy, hogy számít a véleményed és mindemellett szuper bónuszokban részesülhetsz, akkor jelentkezz! :)
  BÉREZÉS

  1357 Ft/óra - 1765 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • FAGYIPULTOS A BELVÁROSBAN SZEPTEMBER VÉGÉIG

  Budapest VI. Nem szeretnél hosszútávra elköteleződni? Szeptember végéig keresünk két bájos fagyizóba diákot. Feladataid közé a fagylalt szervírozása, az üzlet és fagylaltpult tisztántartása, a vendégek utca kedves kiszolgálása, és fizettetés lesz.
  BÉREZÉS

  1235 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • JÁTÉKBOLTI KISEGÍTŐ-A TÁRSASJÁTÉKOK MESTERE

  Budapest VI. Imádod a társasjátékokat? Minden játék szabályzatát könnyedén megérted? Ha szeretnéd munka közben is érdekesebbnél érdekesebb játékokkal körbe venni magad, egy szuper, laza jó fej csapatban, akkor neked itt a helyed! Ha jól kommunikálsz, nyitott vagy és kedves, nem esik nehezedre türelmesen segíteni a beérkező vásárlóknak, akkor ne habozz jelentkezni! Dolgozz rugalmasan suli mellett, Magyarország egyik legfelkapottabb játékboltjában, ahol mindennapjaid szórakozással és nevetéssel fognak telni munka közben. Feladataid lesznek: • Társasjáték szabálymagyarázat, • értékesítés, • árufeltöltés
  BÉREZÉS

  1177 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • LÉGY RÉSZESE A CSOMAGKÜLDÉS INNOVÁCIÓJÁNAK FUTÁRKÉNT BUDAPESTEN!

  Budapest II., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XIV. Erősíts te is Budapest egyik fejlődő csomagküldő szolgálatának a csapatát futárként! Miért éri meg futárként dolgozni? -saját magad főnöke lehetsz -saját beosztásod szerint dolgozhatsz, az életedhez/tanulmányaidhoz alakíthatod a munkádat -ha jól/többet dolgozol - többet is kereshetsz -eldöntheted mivel szeretnéd szállítani a csomagokat (akár gyalogos futárként is dolgozhatsz, mert nem kell óriási távokat megtenned a munkád során) -szuper applikációt kapsz a kezedbe, amin mindent nyomon tudsz követni egyszerűen - EZÉRT IS ELENGEDHETETLEN A MUNKAVÉGZÉSHEZ, HOGY LEGYEN OKOSTELEFONOD Táskát és öltözetet biztosít majd számodra a cég! A bérezés sikeres, illetve sikertelen kiszállítás esetén eltérő módon kerül elszámolásra. Egy műszak kb. 3-4 óra alatt teljesíthető, mialatt kb. 20-30 cím teljesíthető. Műszakonként így kb. 3000 - 5000 Ft közötti bérrel lehet számolni.
  BÉREZÉS

  3530 Ft/óra - 5880 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • PÉNZTÁROZZ BUDAPEST BELVÁROSÁBAN!

  Budapest III., Budapest VI., Budapest VII., Budapest XIII. Szeretnéd magad kipróbálni egy kereskedelmi üzletláncnál a pénztárgép mögött? Légy nálunk pénztáros! Suli mellett is rugalmas beosztással végezhető, ám mégis pörgős munkakör! Feladataid lesznek a kasszakezelés és a vevők udvarias kiszolgálása.
  BÉREZÉS

  1300 Ft/óra - 1450 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • RUNNER POZÍCIÓ EGY MEXIKÓI ÉTTEREMBEN

  Budapest VI. Ha jól bírod a pörgést, és érdekel a vendéglátás világa, jelentkezz! Ha nem ijedsz meg a tálcától jelentkezz segédfelszolgálónak. Feladataid az ételek szervírozása, üres poharak-tányérok leszedése, evőeszközök törölgetése, és a felszolgálók munkájának támogatása lesz. Amennyiben a pult érdekel jobban, jelentkezz barbacknek! Feladataid a pult tisztán tartása, poharak és italok töltése, poharak elmosogatása, és a pultos munkájának segítése lesz.
  BÉREZÉS

  1471 Ft/óra

  • Vendéglátás