• AJÁNDÉKBOLTI ELADÓ A BAZILIKÁNÁL

  Budapest I., Budapest V. Ha szeretnél részese lenni egy szuper csapatnak, ahol mindennap jó hangulatba telik, emellett kommunikatív nyitott és jó fej vagy, aki bátran segít türelemmel a beérkező érdeklődnek akár angolul is, akkor ne habozz jelentkezni! Budapest egyik legnagyobb Souvenir Shop-ja keresi hosszútávra új lelkes fiatal kollégáit! Feladataid lesznek: kasszázás, árufeltöltés, segítsék nyújtás a vásárlók részére
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • BEUGRÓS RECEPCIÓS MUNKA ELKÖTELEZŐDÉS NÉLKÜL

  Budapest V., Budapest VI., Budapest XI., Budapest XIII. Szívesen vállalnál munkát a suli mellett, de semmiképpen sem szeretnél fizikai munkát? Rendelkezel 1-2 szabad hétköznappal, de nem szeretnél hosszútávra elköteleződni? Mindig is irodai munkára vágytál, de eddig nem találtad meg az IGAZIT? Téged keresünk! Beugrós irodai munkáinkra keresünk lelkes, megbízható és igényes diákokat! Feladataid lesznek: centerek nyitási és zárási feladatainak ellátása; ügyfelek fogadása és kiemelkedő szintű tájékoztatása; tárgyalók ellenőrzése; adminisztrációs feladatok ellátása; postázási feladatokban való segédkezés
  BÉREZÉS

  1270 Ft/óra - 1470 Ft/óra

  • Irodai munka
 • BOLTI ELADÓ OPTIKÁBAN

  Budapest V. Belvárosi optika keresi kedves, vevőközpontú diákját, heti 1-2 napos ráéréssel. Ha szeretnél, egy kedves csapatban dolgozni, ahol megbecsülik a munkádat, és folyamatosan tanulhatsz, ne habozz, jelentkezz.
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • CUSTOMER SERVICE AGENT

  Budapest V. Fotózást, formatervezést és építészetet népszerűsítő nemzetközi szervezet keresi Ügyfélszolgálatos kollégáját. A feladatok a következők lesznek : e-mailes és chates üzenetek megválaszolása angol nyelven. Munkaidő fix : 06:00-10:00 vagy 18:00-22:00 között
  BÉREZÉS

  2218 Ft/óra

  • Irodai munka
 • CUSTOMER SERVICE GYAKORNOKI LEHETŐSÉG

  Budapest V., Budapest XIII. Álmaid szakmai gyakorlati helyét keresed, ahol tényleg számít a munkád? Szeretsz családias, támogató környezetben dolgozni, ahol valóban megbecsülnek? Nyitott vagy a fejlődésre és az újításokra? TÉGED keresünk! Irodaházakat üzemeltető megbízóink keresik leendő kollégáikat, akik hozzájárulnak az irodaházak mindennapi működéséhez! Feladataid lesznek: aktív részvétel a centerek mindennapi életében, rugalmas beosztásban; nyitási és zárási feladatok ellátása; állandós munkájának segítése ; változatos adminisztratív feladatok ellátása; tárgyalók ellenőrzése és időpontok egyeztetése Minden részfeladatot támogató környezetben, az állandósok mellett láttok el, így a betanulás gördülékenyen megy!
  BÉREZÉS

  1488 Ft/óra

  • Irodai munka
 • DOLGOZZ BORSZAKÜZLETBEN ÉV VÉGÉIG!

  Budapest II., Budapest V., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII. Exkluzív borok forgalmazásával foglalkozó partnerünk számára keresünk bolti eladói munkakörben diákokat azonnali kezdéssel! Ha szereted a borokat, gasztronómiát az eleganciát és szeretnél egy jól fizető biztos munkahelyet, akkor mindenképp jelentkezz! Borok kipakolása a polcokra, borok ajánlása a vásárlóknak, üzlet tisztán és rendben tartása. Sales feladatok ellátása.
  BÉREZÉS

  1647 Ft/óra

  • Bolti eladó
 • DOLGOZZ TE IS BUDAPEST LEGFELKAPOTTABB SZÓRAKOZÓHELYEIN

  Budapest V., Budapest VII. Bírod a pörgést, és az éjszakát, élvezed a fergeteges bulikat? Ismerd meg a szórakozóhelyek izgalmas világát! Pozíciók: - poharas (feladata: tálcával a poharak összeszedése) - mosogató (feladata: poharak géppel történő elmosása) - hostess (feladata: vendégek fogadása, irányítása) - ügyelő (feladata: tánctér, mosdó, dohányzó ügyelése) - takarító (feladata: dohányzó, mosdó tisztán tartása) Minden pozíció esetén feladat a buli előtti és utáni pakolás! Gyere akár haveroddal, páros helyek is elérhetők!
  BÉREZÉS

  1176 Ft/óra - 1529 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • LÉGY ÁRUFELTÖLTŐ EGY KULINÁRIS ÜZLETBEN!

  Budapest III., Budapest V. Szívesen lennél egy kulináris üzletben árufeltöltő? Akkor ez a munka csak rád vár! Az árufeltöltő feladatokon kívül, friss vágott zöldfűszerek csomagolása és zöldségek-gyümölcsök válogatása is része lesz munkádnak.
  BÉREZÉS

  1530 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • LÉGY RÉSZESE A CSOMAGKÜLDÉS INNOVÁCIÓJÁNAK FUTÁRKÉNT BUDAPESTEN!

  Budapest II., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XIV. Erősíts te is Budapest egyik fejlődő csomagküldő szolgálatának a csapatát futárként! Miért éri meg futárként dolgozni? -saját magad főnöke lehetsz -saját beosztásod szerint dolgozhatsz, az életedhez/tanulmányaidhoz alakíthatod a munkádat -ha jól/többet dolgozol - többet is kereshetsz -eldöntheted mivel szeretnéd szállítani a csomagokat (akár gyalogos futárként is dolgozhatsz, mert nem kell óriási távokat megtenned a munkád során) -szuper applikációt kapsz a kezedbe, amin mindent nyomon tudsz követni egyszerűen - EZÉRT IS ELENGEDHETETLEN A MUNKAVÉGZÉSHEZ, HOGY LEGYEN OKOSTELEFONOD Táskát és öltözetet biztosít majd számodra a cég! A bérezés sikeres, illetve sikertelen kiszállítás esetén eltérő módon kerül elszámolásra. Egy műszak kb. 3-4 óra alatt teljesíthető, mialatt kb. 20-30 cím teljesíthető. Műszakonként így kb. 3000 - 5000 Ft közötti bérrel lehet számolni.
  BÉREZÉS

  3530 Ft/óra - 5880 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • LEGYÉL TE IS RECEPCIÓS BUDAPEST LEGMENŐBB IRODÁIBAN!

  Budapest V., Budapest XIII. Innovatív, igényes környezetet keresel? Szívesen dolgozol akár suli mellett is heti 1-2 napot? Pörgős és szervezett vagy? Frissen induló, ügyfélszolgálati/recepciós munkánkra keressük az új csapattagokat!
  BÉREZÉS

  1488 Ft/óra

  • Irodai munka
 • PÉNZÜGYI GYAKORNOK BANKI SZEKTORBAN

  Budapest V. Magyar viszonylatban vezető pénzintézet keresi gyakornokát Refinanszírozási osztályára.Milyen feladataid lennének? ; részvétel a Bank refinanszírozási tevékenységében ; ügyfelekhez, refinanszírozási hitel ügyletekhez kapcsolódó adminisztráció és informatikai rendszerek naprakészen tartása ; menedzserek munkájának segítése. Az ideális jelentkező pénzügy-számvitel, gazdálkodás és menedzsment vagy alkalmazott közgazdaságtan szakos hallgató!
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • PULTOZZ SZÍNHÁZBAN!

  Budapest V. Rutinos vagy a pultozásban és szívesen dolgoznál színházban? Jelentkezz színházi pultos munkatársnak, ahol a vendégek kiszolgálása lesz feladatod. Kávékészítés, sörcsapolás, kasszázás, éttermi szoftverkezelés, takarítás és a pult feltöltése is a munkád része lesz.
  BÉREZÉS

  1470 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • RUNNER POZÍCIÓ BELVÁROSI OLASZ ÉTTEREMBEN

  Budapest V. A belváros egyik legfelkapottabb olasz helye keresi kollégáját. Jó hangulatban-laza csapatban szeretnéd megkeresni a nyaralásra valót? Olyan helyet keresel ahol hip-hop elröppen a munkaidő? Jelentkezz, még tapasztalat sem kell, csak angol magabiztos nyelvtudás. A szakma minden csínnyát bínnyát megtanítják. Feladatok nagyon egyszerűek: felszolgálás-ételkihordás-asztal leszedés.
  BÉREZÉS

  1294 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • SEGÉDFELSZOLGÁLÓ AZ V. KERÜLETBEN

  Budapest V. Ha szeretnéd erős alapokat szerezni a vendéglátásban, vagy már van tapasztalatod, és valami stabilra vágynál az iskola mellett, próbáld ki magad egy hangulatos Duna parti étterembe. Segédfelszolgálóként a fő feladatod a felszolgálók munkájának támogatása lesz, rendelések kivivése, üres poharak-tányérok beszedése, evőeszköz törölgetés, és hasonlóak lesznek.
  BÉREZÉS

  1471 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • SOCIAL MEDIA ASSZISZTENS

  Budapest V. Fotózást, formatervezést és építészetet népszerűsítő nemzetközi szervezet keresi Social Media asszisztensét. A feladataid a szervezet Social Media platformjainak managelése lesz. Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat nagy előnnyel indít a pályázás folyamán.
  BÉREZÉS

  2218 Ft/óra

  • Irodai munka