• ADMINISZTRÁCIÓS MUNKA - BETANULÁS UTÁN AKÁR TÁVMUNKÁBAN

  Budapest IX. Kisegítő diákokat keresünk adminisztrációs feladatok ellátására (Excel táblázat adatainak kiigazítása). A munkához csupán alapszintű Excel tudásra van szükség. A betanulás időszakában a munkavégzés helyszíne IX. kerületi iroda, utána távmunkára is van lehetőség. A munkaidőd a betanulás ideje alatt napi 6 óra lenne (8:00-17:00 között), utána rugalmas.
  BÉREZÉS

  1552 Ft/óra

  • Irodai munka
 • DOLGOZZ TE IS HUMMUSZOSKÉNT ÉS LÉGY OTT A LEGMENŐBB KONCERTEKEN A SZEZONBAN!

  Budapest IX., Budapest XI. Gyere és legyél pultos a hummus streetfoodos kis helyén a Budapest Parkban! Így akár a nyár legmenőbb koncerjeit is végig tudod hallgatni munka közben elég jó kis béren. Rugalmas munkát keresel suli mellé és imádod a vendéglátást? Lételemed az egészséges és különleges ételek fogyasztása és szeretnéd, ha a munkahelyed is ezt a filozófiát követné? Akkor itt a remek lehetőség! Budapest egyik modern ételbárja keresi diákjait éttermi dolgozó pozícióra, szezonálisan kitelepült standjukba a Budapest Parkban. Ha nyitott, pörgős, kommunikatív, rugalmas személy vagy, akkor ne habozz jelentkezni! Tegyél hasznos tapasztalatra szert egy jó fej csapatban, egy szuper ételbárban, ahol mindenbe beleláthatsz, ami a vendéglátást illeti. Biztosítják a betanítást, ami a Bartók Béla úton levő üzletben történik, utána lehet menni a Parkba! Akár azonnal tudsz kezdeni!
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra - 2000 Ft/óra + adható bónusz

  • Vendéglátás
 • ÉJSZAKAI BANKI TELEFONOS ÜGYINTÉZŐ ANGOL NYELVTUDÁSSAL

  Budapest IX. Telefonos ügyintézői munkakörre keresünk diákokat éjszakai munkavégzéssel (22:00-6:00). Feladatod a bankkártya elfogadással kapcsolatos problémák megoldása, kártyabirtokosok és elfogadóhelyek hívásainak kezelése lesz. Az angol nyelv ismerete elengedhetetlen, mivel külföldi ügyfelek hívása is beérkezik. A munkát fizetett betanítás előzi meg, ami a munka feltétele. A képzés még nappali rendben történik. A munka hosszútávra szól!
  BÉREZÉS

  1529 Ft/óra - 2524 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka
 • HETI KIFIZETÉSSEL, DÉLUTÁNI MŰSZAKBAN, HOSSZÚTÁVÚ KÖNNYEN VÉGEZHETŐ LELTÁRI MUNKA

  Budapest IX. Magyarország egyik vezető autóalkatrész-vállalatának a raktárába keresünk olyan diákokat, akik hétköznapokon délutáni ráéréssel szeretnének dolgozni. Egy műszakban többen is tudtok menni, ezért akár haverokkal is tudtok egyszerre vállalni. A kitartó, hosszútávú dolgozókat magasabb bérezéssel jutalmazzák. Minél több műszakot vállalsz, annál jobban jársz.
  BÉREZÉS

  1400 Ft/óra - 1890 Ft/óra + adható bónusz

  • Leltározás
 • HR GYAKORNOK BICSKÉN

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Budapest összes kerülete Ha érdekel a Hr világa és szeretnél betekintést nyerni, hogy működik egy nagyvállalat Hr osztálya akkor ez a lehetőség Neked szól! A szuper tapasztalatszerzési lehetőség mellett széles juttatási rendszerrel és bónuszokkal is számolhatsz!
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra + adható bónusz

  • Szakmai karrier program
 • IT GYAKORNOK -DUNAVARSÁNYBAN

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Budapest összes kerülete Mindig is kíváncsi voltál egy nemzetközi cég működésére?! Szeretnél egy olyan helyen dolgozni, ahol már előre megalapozhatod a jövőbeli karriered?! Akkor dolgozz IT GYAKORNOKKÉNT DUNAVARSÁNYBAN!
  BÉREZÉS

  1800 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • LÉGY RÉSZESE A CSOMAGKÜLDÉS INNOVÁCIÓJÁNAK FUTÁRKÉNT BUDAPESTEN!

  Budapest II., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XIV. Erősíts te is Budapest egyik fejlődő csomagküldő szolgálatának a csapatát futárként! Miért éri meg futárként dolgozni? -saját magad főnöke lehetsz -saját beosztásod szerint dolgozhatsz, az életedhez/tanulmányaidhoz alakíthatod a munkádat -ha jól/többet dolgozol - többet is kereshetsz -eldöntheted mivel szeretnéd szállítani a csomagokat (akár gyalogos futárként is dolgozhatsz, mert nem kell óriási távokat megtenned a munkád során) -szuper applikációt kapsz a kezedbe, amin mindent nyomon tudsz követni egyszerűen - EZÉRT IS ELENGEDHETETLEN A MUNKAVÉGZÉSHEZ, HOGY LEGYEN OKOSTELEFONOD Táskát és öltözetet biztosít majd számodra a cég! A bérezés sikeres, illetve sikertelen kiszállítás esetén eltérő módon kerül elszámolásra. Egy műszak kb. 3-4 óra alatt teljesíthető, mialatt kb. 20-30 cím teljesíthető. Minden sikeres kézbesítés bére bruttó 217 Ft/csomag. Műszakonként így kb. 3000 - 5000 Ft közötti bérrel lehet számolni.
  BÉREZÉS

  3530 Ft/óra - 5880 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • PASSZÍV FÉLÉVES VAGY? KATTINTS!

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Budapest összes kerülete Passziváltattál a következő félévben és szeretnéd hasznosan, munkával tölteni ezt az időszakot, kihasználva a sok felszabadult idődet?
  BÉREZÉS

  1435 Ft/óra - 2524 Ft/óra

  • Irodai munka
 • PULTOS, FELSZOLGÁLÓ MUNKA A SZUPER CORVINUSOS TÖRZS SÖRÖZŐBEN!

  Budapest IX. Corvinusos vagy? Szereted a pörgést és a diákoktól nyüzsgő helyeket? Érdekel a vendéglátás vagy van is tapasztalatod a pultban? Gyere és dolgozz az egyik közkedvelt egyetemi sörözőben! Feladatok a pult nyitása, rendben tartása, italok kiadása és felszolgálása, fizetettés és a pult zárása, a hely tisztántartása. Sok tapasztalot nem igényel a munka, de nem árt ha csapoltál már sört és ismered a fröccs fajtákat. Főbb munkanapok: csütörtök, péntek, szombat, de előre egyzetetve máskor is igényt tarthatnak a munkádra.
  BÉREZÉS

  1588 Ft/óra

  • Vendéglátás
 • VILLAMOSMÉRNÖK GYAKORNOK

  Budapest IX. Ha mindened az elektronika és jelenleg is villamosmérnökként tanulsz, akkor itt a remek lehetőség, hogy elméleti tudásod megtámogasd egy kis gyakorlattal is. Magyarország egyik vezető telekommunikációs cége keresi legújabb villamosmérnök tagját a gyakornoki programjukba. Ha szeretnéd tudásod bővíteni és egy olyan lehetőséget szerezni, ami a későbbiekben is a hasznodra válhat, akkor jelentkezz! Feladataid közé tartozna a a projektekben való adatmozgatás követése, illetve azok rögzítése; állomleszerelésekkel kapcsolatos különféle feladatok.
  BÉREZÉS

  1700 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • VILLAMOSMÉRNÖK GYAKORNOK (ERŐSÁRAMÚ SZAKIRÁNY)

  Budapest IX. Magyarország vezető telekommunikációs cége keresi leendő leendő villamosmérnök gyakornokát. Ha rendelkezel erősáramú szakiránnyal és szeretnél egy nemzetközi cég gyakornoki programjába bekerülni, akkor ne keresgélj tovább. Feladataid főként gyakorlati jellegűek lesznek hiszen karbantartási és javítási munkákat kell végezned, illetve a területi átadások szakmai támogatásába is bevonnának.
  BÉREZÉS

  1700 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • VILLAMOSMÉRNÖK GYAKORNOK (VÉGZŐS/SZAKDOLGOZAT)

  Budapest IX. Magyarország egyik vezető telekommunikációs cége keres végzős villamosmérnök hallgatót, aki a szakdolgozatához keres témát és szeretne témájának nem csak elméleti de gyakorlati szakértőjévé is válni. Remek lehetőséget kinál az egyik legismertebb telekommunikációs megoldásokkal foglalkozó vállalat, hiszen több téma közül is tudsz választani mobil- és vezetékes szolgáltatásokat kiszolgáló megoldásokon belül. Gyakorlati időd alatt megismerkedhetsz a gyártók fizikai, méréseken alapuló szolgáltatásaival is. Az így elsajátított tudást felhasználva részt vehetsz egy mérőrendszer kiépítésében is! Feladataid a projekten való elméleti és gyakorlati részvétel.
  BÉREZÉS

  1700 Ft/óra

  • Szakmai karrier program
 • WOLT KREATÍV ASSZISZTENS

  Budapest XVIII., Budapest I., Budapest II., Budapest III., Budapest IV., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XII., Budapest XIII., Budapest XIV., Budapest XV., Budapest XVI., Budapest XVII., Budapest XIX., Budapest XX., Budapest XXI., Budapest XXII., Budapest XXIII., Budapest összes kerülete Ha lelkes, ambiciózus és kreatív vagy, akkor ezt a munkát neked találták ki. Ha szeretnél a WOLT-nál dolgozni, szeretsz emberekkel kommunikálni és szívesen készítenél szebbnél szebb képeket különböző éttermekben, akkor ne habozz jelentkezni. Feladataid közé fog tartozni az éttermi partnerekkel való egyeztetés a termékfotózásokat illetően valamint a fotó eszközök üzemeltetése. Fotós tapasztalat nem szükséges hiszen az eszköz végtelenül felhasználóbarát.
  BÉREZÉS

  1738 Ft/óra

  • Wolt-os munkák