• CSOMAGSZORTÍROZÁS A 9. KERÜLETBEN SZEPTEMBERTŐL

  Budapest IX. Légy Magyarország egyik legnagyobb csomagküldő csapatának tagja!
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra - 1628 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • DOLGOZZ TE IS BUDAPESTI GYORSÉTTEREMBEN AKÁR A BARÁTAIDDAL EGYÜTT!

  Budapest VIII., Budapest IX., Budapest XI., Budapest XV., Budapest XXII., Budapest XXIII. Mindened a pörgés? Egész nap sürögsz-forogsz? Úgy gondolod jól jönne egy jól fizető biztos diákmunka az iskola mellett is egy szuper csapat tagjaként? Akkor ez a munka igazán neked való! Légy te az, aki az éhes vendégek szájára mosolyt csal, finom burgerek, vagy éppen fagylatok/shakek elkészítésével. Most az alábbi helyszínek közül választhatsz: 9. kerület (3 különböző helyszín); 11. kerület; 8. kerület; 22. kerület; 23. kerület; Ráadásul rugalmasan dolgozhatsz, délelőtt vagy délután, hétfő és vasárnap között, heti 15-20 órában. Feladataid lennének a vendégek kiszolgálása, ételek előkészítése és elkészítése, valamint a rendelés felvétel. 18:00-06:00 között 30 % műszakpótlék. Személyzeti fogyasztást és dolgozói kedvezménykártyát biztosítanak részedre.
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra - 1560 Ft/óra + adható bónusz

  • Vendéglátás
 • EGYSZERŰ TELEFONOS MUNKA, RUGALMAS BEOSZTÁSSAL A 9. KERÜLETBEN

  Budapest IX. Segítsd az ügyfélelégedettséget Magyarország egyik legnagyobb bankjánál! Feladatod kizárólag bejövő hívások kezelése és az ügyfelek tájékoztatása lesz. A későbbiekben a cégnél lehetőség van szakmai fejlődésre, előrelépésre!
  BÉREZÉS

  1176 Ft/óra - 1618 Ft/óra

  • Telefonos munka
 • ÉJSZAKAI BANKI TELEFONOS ÜGYINTÉZŐ ANGOL NYELVTUDÁSSAL

  Budapest IX. Telefonos ügyintézői munkakörre keresünk diákokat éjszakai munkavégzéssel (22:00-6:00). Feladatod a bankkártya elfogadással kapcsolatos problémák megoldása, kártyabirtokosok és elfogadóhelyek hívásainak kezelése lesz. Az angol nyelv ismerete elengedhetetlen, mivel külföldi ügyfelek hívása is beérkezik. A munkát fizetett betanítás előzi meg, ami a munka feltétele. A képzés még nappali rendben történik. A munka hosszútávra szól!
  BÉREZÉS

  1529 Ft/óra - 2524 Ft/óra + adható bónusz

  • Telefonos munka
 • HÁZVEZETŐ

  Budapest IX. Mindig is szeretted a házimunkát, és nem okoz számodra gondot a főzés sem? Ha munkádra és magadra igényes vagy, jelentkezz házvezetőnek, ahol pénzt is tudsz keresni ezekkel a hétköznapi dolgokkal! Feladataid: bevásárlás, főzés, mosás, takarítás, vasalás, szkennelés, postázás lesznek.
  BÉREZÉS

  2060 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • IRATPAKOLÁS SZEPTEMBERTŐL

  Budapest IX. Irattár költözése okán, iratos dobozok pakolására keresünk diákokat. Ha megfordult már a fejedben, hogy szeretnél egy kicsit formába jönni a tavalyi év után, itt az alkalom, hogy pénzt keresve tedd ezt meg! A munka helyszínére, Pátyra, és a műszak után vissza is, céges buszjárat Budapestről a Népligettől biztosított, így a kijutáson sem kell agyalnod! Bátran hozd a haverodat is, így a társaság is adott lesz! A cég kérése, hogy minimum heti 2-3 napon számíthassanak rád, hétköznapi napokon.
  BÉREZÉS

  1500 Ft/óra

  • Fizikai munka
 • LÉGY RÉSZESE A CSOMAGKÜLDÉS INNOVÁCIÓJÁNAK FUTÁRKÉNT BUDAPESTEN!

  Budapest II., Budapest V., Budapest VI., Budapest VII., Budapest VIII., Budapest IX., Budapest X., Budapest XI., Budapest XIV. Erősíts te is Budapest egyik fejlődő csomagküldő szolgálatának a csapatát futárként! Miért éri meg futárként dolgozni? -saját magad főnöke lehetsz -saját beosztásod szerint dolgozhatsz, az életedhez/tanulmányaidhoz alakíthatod a munkádat -ha jól/többet dolgozol - többet is kereshetsz -eldöntheted mivel szeretnéd szállítani a csomagokat (akár gyalogos futárként is dolgozhatsz, mert nem kell óriási távokat megtenned a munkád során) -szuper applikációt kapsz a kezedbe, amin mindent nyomon tudsz követni egyszerűen - EZÉRT IS ELENGEDHETETLEN A MUNKAVÉGZÉSHEZ, HOGY LEGYEN OKOSTELEFONOD Táskát és öltözetet biztosít majd számodra a cég! A bérezés sikeres, illetve sikertelen kiszállítás esetén eltérő módon kerül elszámolásra. Egy műszak kb. 3-4 óra alatt teljesíthető, mialatt kb. 20-30 cím teljesíthető. Műszakonként így kb. 3000 - 5000 Ft közötti bérrel lehet számolni.
  BÉREZÉS

  3530 Ft/óra - 5880 Ft/óra + adható bónusz

  • Fizikai munka
 • LELTÁROZÁS ÉS LELTÁRELŐKÉSZÍTŐ MUNKA

  Budapest IX. Sűrű az órarended,de szeretnél egy jól fizető lehetőséget? Szeretsz előre tervezni? Nincs más teendőd, csak jelentkezz! Leltár előkészítői és betárazó munkára keresünk lelkes,precíz munkavállalókat! Ha szereted az autókat, itt a helyed! Rendszeresen vehetsz részt csapatépítőkön. :) Ugye nem rossz? Jelentkezz!!!
  BÉREZÉS

  1249 Ft/óra

  • Leltározás
 • LELTÁROZÁS ORSZÁGOSAN - BARÁTOKKAL!

  Budapest IX. Kiszámítható munkaidőre vágysz, és nem riadsz meg az éjszakai munkavégzéstől? Leltározásra keresünk diákokat budapesti és közeli vidéki nagy áruházakba! Leltározás; árukészlet számlálása a feladat. Busz járat biztosítva oda és vissza is, illetve a busz utazás fizetve !
  BÉREZÉS

  1200 Ft/óra - 1380 Ft/óra

  • Leltározás
 • LELTÁROZÓ MUNKA BARKÁCSÁRUHÁZBAN !OKTÓBERI INDULÁS!

  Győr, Kaposvár, Pécs, Budaörs, Debrecen, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szolnok, Szombathely, Zalaegerszeg, Budapest IX., Esztergom, Szeged, Békéscsaba Suli után sok időd lesz és ezt pénzkereséssel szeretnéd kitölteni? Jelentkezz szeptember végén induló leltársorozatunkra! Országos leltározási munkára keresünk diákokat! Budapesti és vidéki barkácsáruházakban történő munkavégzés, vidékre biztosított és térített lejutással. Ha haverral mennél és beajánlod, bónusz ütheti a markod! A leltáridőpontok általában péntek és kedd között vannak, napi 8-10 órás munkavégzéssel.
  BÉREZÉS

  1350 Ft/óra - 1600 Ft/óra

  • Leltározás
 • TELEFONOS IDŐPONTEGYEZTETŐ MUNKATÁRS

  Budapest IX. Irodai munkalehetőség a nyárra Magyarország egyik legnagyobb cégénél, ha kipróbálnád magad egy ilyen környezetben, itt a remek lehetőség. Feladatok: bejövő telefonhívások fogadása, időpont-egyeztetés. Ezek rögzítése az erre szolgáló programban, az illetékes leolvasó részére történő továbbítása. Együttműködés a csoportban dolgozó többi munkatárssal az egyéb feladatokhoz. Betanítás alatt a bérezés br. 1177 ft/óra, utána ha már tudsz önállóan hívást indítani, fogadni br. 1353 ft/óra
  BÉREZÉS

  1177 Ft/óra - 1353 Ft/óra

  • Irodai munka
 • TELEFONOS OPERÁTOR A 9. KERÜLETBEN

  Budapest IX. Csatlakozz egy vidám csapathoz, ahol minden nap tanulhatsz valami újat.
  BÉREZÉS

  1411 Ft/óra

  • Telefonos munka