Fürdős munkák - Y Generáció Iskolaszövetkezet

A kulisszák mögött: miért szeretnél Te is fürdőben dolgozni a nyáron?

Élvezd a nyarat, és legyél a szabadban, vagy ha nem vagy oda a napsütésért, akkor benti zárt területen, mégis vízközelben! Budapest világhírű fürdői nem csak a turistáknak és pihenni vágyóknak nyújtanak szórakozást, hanem akár neked is – mint munkahely!

Szerezz iskolaszövetkezetünk segítségével egy új szakmát és szélesítsd a látóköröd csúszdaőrként vagy úszómesterként egy szuper nyári diákmunka pozícióban!

Mi az előfeltétele a munkába állásnak?

Mielőtt munkába állsz, el kell végezned a csúszdaőri vagy az úszómesteri képzést, majd a vizsga után rögtön munkába is állhatsz! Ezt a képzést mi álljuk neked, cserébe vállalnod kell, hogy fél éven keresztül (összesen 450 órát) ledolgozol rajtunk keresztül valamelyik budapesti fürdőben.

Úszás - Y Generáció Iskolaszövetkezet

A képzés alapfeltétele, hogy tudj úszni, hiszen itt már nem ezt tanulod meg, hanem a munkádhoz elengedhetetlen technikákat: a képzés után például képes leszel kihúzni egy 100 kg-os embert a vízből függetlenül attól, hogy te magad milyen nehéz vagy.

Milyen skillekkel rendelkezned ezekhez a munkákhoz?

Mint már említettük, fontos, hogy jól tudj úszni, hiszen erre épül a képzésed és a munkád is. A megbízhatóság, odafigyelés, talpraesettség és felelősségvállalás mind elengedhetetlen ahhoz, hogy jól végezd a munkádat. Hogy könnyen beilleszkedj a csapatba és könnyen megtaláld a közös hangot a vendégekkel, jó ha barátságos, kedves jellemed van. Mivel sok külföldi turista érkezik a fürdőkbe, a jó angoltudás is jól fog jönni a munkád során.

Fürdős munka - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Melyik fürdőkben dolgozhatsz rajtunk keresztül?

Tulajdonképpen Budapest összes nagy fürdője és strandja a partnerünk: Széchenyi Fürdő, Rudas Gyógyfürdő, Palatinus Strandfürdő, Szent Lukács Gyógyfürdő, Gellért fürdő, Paskál Strandfürdő, Csillaghegyi Strandfürdő, Pünkösdfürdői Strand, Római Fürdő, Dandár Fürdő. A munkába állás előtt Te választhatod ki, hogy melyik strandon vagy fürdőben dolgoznál szívesen.

Széchenyi Fürdő - Y Generáció Iskolaszövetkezet

Miért a fürdős munka a legjobb választás nyárra?

Ha imádod a nyarat és a napsütést, dolgozhatsz a szabadban, vízközelben, de ha inkább menekülnél, erre is megvan a lehetőség a fürdők zárt területén. Színes, impulzussal teli környezetben töltheted az időd, napozhatsz, barnulhatsz – és mindezért még pénzt is kapsz.

Csúszdaőr - Y Generáció Iskolaszövetkezet

A jófej kollégák, a szuper, összetartó csapat és a rengeteg vendég gondoskodik, hogy minden nap vidám hangulatban teljen a munka. 😉 Mindeközben érezheted, hogy fontos, felelősségteljes munkát végzel, az emberek figyelnek és hallgatnak rád. Jelentkezz te is fürdős csapatunkba, és töltsd vízközelben a nyarat!

Szeretnéd magad Te is kipróbálni egy fürdős pozícióban diákszövetkezetünk segítségével?

Nézd meg aktuális állásainkat és jelentkezz!

News