Szakdolgozat Tanácsadás

Számos helyzetben nyújthatunk segítséget Neked, egy jó szakdolgozat elkészítéséhez.

A vázlat jó alapot ad a szakdolgozat-írás elkezdéséhez. Megadja a logikai vonalat, meghatározza a szakdolgozat alaptézisét. Egy jól átgondolt, alapos vázlat alapján kezdhetünk neki a dolgozat elkészítésének.

Fontos a munka folyamán a konzulens iránymutatásának megfelelően dolgozni, mivel ő tapasztalt szakemberként előre láthatja az esetleges problémákat, buktatókat. Segítünk ebben is! Szükség esetén végigkövetjük a dolgozat elkészítését és ötleteket adunk a munka elkészültéig. Rendszeresen ellenőrizünk és motiválunk.

Segítséget nyújthatunk a megfelelő szakirodalmak kiválasztásában, vagy a kutatás módszerének kiválasztásában, részleteinek kidolgozásában is (pl. interjú kérdések, vagy kérdőív összeállítás).

A felsőoktatási intézmények részéről egyre nagyobb az igény arra, hogy a statisztikai feldolgozás SPSS-ben történjen. Ez sok esetben gondot okoz a diákoknak, de mi igyekszünk megoldani ezen problémát.

Lektorálás: nyelvtani, stilisztikai, módszertani, formai hibák szűrése.. A módszertani hibák javítása a diák feladata, a nyelvtani, stilisztikai, formai hibákat javítjuk.

 

Szinte bármely témakörben vállalunk segítségnyújtást, legyen az szakdolgozat, vagy csak egy kisebb terjedelmű beadandó. Szükség esetén idegen nyelven is! Természetesen tanácsadásainkat megfelelő garanciák mellett biztosítjuk!

 

Kérjük, érdeklődj irodánkban, vagy az alábbi elérhetőségeken:

 

Telefon: +36 20 367 1179, email: szakdolgozat@ydiak.hu