Vevőszolgálati munkatárs gépjárműkölcsönzőnél

Irodai munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XIII. kerület

Feladat

Telefonon illetve e-mailben érkező ajánlatkérések; foglalások; igények vállalati sztenderd szerinti kezelése. A telefonon kért információk megadása ügyfeleinknek, magyar, illetve angol nyelven. A foglalásokkal kapcsolatos teljeskörű ügyintézés. Kapcsolattartás a cég egyéb osztályaival: értékesítés, ügyfélirodák, pénzügy, beszerzés, illetve partnereikkel. Külföldi foglalások készítése. Igény esetén kommunikálás a külföldi kollégákkal. Az egyedi illetve kis darabszámú kategóriák foglaltságának nyilvántartása és ellenőrzése. Eseti reklamációkezelés a cég Standard folyamatának megfelelően. Ellenőrzési, monitorozási feladatok ellátása

Feltételek

18 év felett, nappali tagozatos hallgatói jogviszony, Kommunikációs szintű angolnyelv-tudás, Ms Office ismeretek és gyakorlat, Kiváló kommunikációs készség, Ügyfélközpontúság, Precizitás, Lendületes, rátermett személyiség. ELŐNY: Végzős évben lévők.

Munkaidő

Heti 20-25 órában, hosszú távon rugalmasan

Bérezés

1177 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz fényképes önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya VEVŐ-WS-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.