UTASBIZTONSÁGI KOORDINÁTOR

REPTÉRI HOST/HOSTESS

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XVIII. kerület

Feladat

Érdekelne hosszútávon egy nemzetközi és teljesen egyedi munkakörnyezetben végezhető pörgős munka? Jól beszélsz angolul, és szívesen használnád a nyelvtudásod? Nemzetközi repteret üzemeltető partnercégünkhöz keresünk utasbiztonsági koordinátorokat. Feladatait közé tartozik majd: beszállókártyák ellenőrzése, az utasok felkészítése az utasbiztonsági ellenőrzésre, sorban álló utasok koordinálása, utas információ biztosítása és az utas-visszaáramlás megakadályozása. Egy nyitott, nemzetközi munkahelyi légkör és sokszínű, összetartó, izgalmas csapatat tagja lehetsz, ahol első az ügyfélközpontúság, precizitás, és a fejlődés. A munkát egy kötelező 4 napos ( egymást követő) fizetett betanulás előzi meg, rugalmas időbeosztásban.

Feltételek

18 év felett, nappali vagy passzív hallgatói jogviszony, érettségivel rendelkező, középfokú aktív angol nyelvtudású, (másik nyelv ismerete előny) kiváló kommunkációs készség, önállóan és csapatban felelős munkavégzés, szabálykövető, precíz ügyfél-orientált viselkedés

Munkaidő

Heti 20 órában, rugalmasan, többféle műszakban és napokon ( 6 vagy 12 órában is )

Bérezés

1256 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu email címen, vagy személyesen az irodánkban. Önéletrajz küldésénél a tárgy mezőbe az REP-BA-001 tárgykódot tüntesd fel!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.