UTASBIZTONSÁGI SORMENEDZSER

REPTÉRI HOST/HOSTESS

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XVIII. kerület

Feladat

Érdekelne hosszútávon egy nemzetközi és teljesen egyedi munkakörnyezetben végezhető pörgős munka? Jól beszélsz angolul, és szívesen használnád a nyelvtudásod? Nemzetközi repteret üzemeltető partnercégünkhöz keresünk utasbiztonsági sormenedzsereket. Feladatait közé tartozik majd: A személy és kézipoggyász átvizsgálás előkészítése az utasbiztonsági ellenőrzésre, illetve az utasok tájékoztatása a vizsgálat menetéről. Illetve a kommunikációs illetve tájékoztató anyagok osztása illetve átadása az utasok részére. ( ezekről még részletesebben a személyes megbeszéléskor tudunk beszélni ) Egy lendületes csapatat tagja lehetsz, ahol első az ügyfél-központúság, precizitás, és a fejlődés. A munkát egy kötelező 4 napos ( egymást követő napok) fizetett betanulás előzi meg rugalmas időbeosztásban.

Feltételek

18 év felett, nappali vagy passzív hallgatói jogviszony, érettségivel rendelkező, középfokú aktív angol nyelvtudású, (másik nyelv ismerete előny) kiváló kommunikációs készség, önállóan és csapatban felelős munkavégzés, szabálykövető, precíz ügyfél-orientált viselkedés. Egészségügyi kiskönyv - ennek elkészíttetésében tudunk segíteni.

Munkaidő

Hosszútávon, ( szeptembertől is ) Minimum heti 20 órában, rugalmasan, többféle műszakban és napokon ( 6 vagy 12 órában )

Bérezés

1256 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu email címen, vagy személyesen az irodánkban. Önéletrajz küldésénél a tárgy mezőbe az REP-BA-001 tárgykódot tüntesd fel!
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.