DOLGOZZ ÚSZÓMESTERKÉNT EGÉSZ ÉVBEN!!

Strand/Fürdő munka

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest IV. kerület

Feladat

Itt a jó idő és sokat lógsz a strandon, de szeretnél pénzt is keresni vele? Mi ezt a lehetőséget megadjuk és még egy menő szakmát is a magadénak tudhatsz! Emellett egy rugalmas beosztású munkát biztosítunk neked Budapest Gyógyfürdőiben. Feladataid: ~medencék felügyelete ~vendégek testi épségének védelme ~elsősegélynyújtás Az úszómesteri képzésedről mi gondoskodunk! Neked csak annyi a teendőd, hogy jelentkezel!! Időpontok: 2018.október 04-től (4-5-6-7 és 12-13-14) október 4.-éig (ezeken a napokon kell ott lenni) Jelentkezési határidők: 2018. Október 02. Amennyiben már rendelkezel az említett képesítéssel, jelentkezésed során kérlek, csatold az igazoló dokumentumot is!

Feltételek

Aktív nappali vagy passzív jogviszonnyal rendelkező, 18. életévét betöltött diákok jelentkezését várjuk, akiknek már megvan az érettségiük. Aki megbízható, precíz és pontos. Előny, de nem feltétel: Vizi sportokban való jártasság, esetleges egyéb sportolói múlt.

Munkaidő

Hétfőtől Vasárnapig, 6:00-22:00 között, 4-6-8-10-12 órás műszakokban. Folyamatos munka akár egész évben.

Bérezés

1200 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezni önéletrajzzal és heti ráérésed megadásával az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban tudsz. Leveled tárgya „ÚSZÓMESTER LESZEK!” legyen.








FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.