Travel Admin student

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XI. kerület

Feladat

HR szakos hallgató vagy, és szeretnél bepillantást nyerni egy multi életébe, itt a megfelelő hely számodra! 1968-ban alapított multinacionális vállalathoz keresünk Travel admin pozícióba diákokat. A cég jelen pillanatban 145 irodával rendelkezik, összesen 46 különböző országban, így te is betekintést nyerhetsz, hogy – hogy is tud egy ekkora cég precízen, és ilyen régóta a piacon megfelelni. Feladataid közé a következők tartoznak: taxik megrendelés, e-mailek kezelése, nyomon követesé és azok lereagálása.

Feltételek

Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok, nappalis vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony. Kommunikációs szintű Angol nyelvtudás, precizitás, előny, de nem feltétel hasonló munkaterületen szerzett tapasztalat.

Munkaidő

Heti 20-25 óra

Bérezés

1129 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya ADM-TAT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.