Supervisor ( autó használattal )

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest, Pest megye

Munkavégzés helye

Feladat

Nemzetközi piacon elismert prémium kategoriás mélyhűtött desszerttel foglalkozó partnerünk számára keresünk területi képviselőt/supervisort. Ha úgy gondolod kiválóan kommunikálsz, jó problémamegoldó képességgel rendelkezel és szereted a pörgést, akkor jelentkezz!! A munkád során a következő feladatokra kell számítanod: fényképes és szöveges dokumentáció készítése, az áru igazgatása, átrendezése, kevés áru esetén a boltvezető figyelmének felhívása rendelésre, az esetleges selejtes áru elkülönítése, az esetlegesen a hűtő belsejére rakódott jég jégkaparóval történő lekaparása,a hűtőről az esetleges szennyeződések eltávolítása egyéb ad-hoc feladatok ellátása. A munkavégzéshez céges autót és telefont biztosítanak!

Feltételek

20 év felett, hasonló munkakörben szerzett tapasztalat, jó kommunikációs készség, megbízhatóság, precizitás, B kategóriás jogosítvány ( minimum 2 éves vezetői tapasztalat ), jó problémamegoldó készség

Munkaidő

Heti 25 óra ( minimum 3 munkanap ) ( Hétfő és Péntek között )

Bérezés

1176-1294 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal az oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen, vagy személyesen az irodánkban. TÁRGY: SUP-IE-001 legyen
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.