Spanyol nyelvű IT Helpdesk

* SZAKMAI KARRIER PROGRAM *

Régió

Budapest

Munkavégzés helye

Budapest XIII. kerület

Feladat

Vár rád a informatika világa, és egy nagy múltú cég. 1968-ban alapított multinacionális vállalathoz keresünk IT Helpdesk-es pozícióba diákokat. A cég jelen pillanatban 145 irodával rendelkezik, összesen 46 különböző országban, így te is betekintést nyerhetsz, hogy – hogy is tud egy ekkora cég precízen, és ilyen régóta a piacon megfelelni. Feladataid közé a következők tartoznak: bejövő hívások kezelése, chat és email-ek megválaszolása. Ami fontos Microsoft Office Suite, Windows 7, Win8 vagy Win10 operációs rendszerekben, interneten, víruskeresőben otthonosan mozogj.

Feltételek

Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok, nappalis vagy passzív tagozatos hallgatói jogviszony. Erős Spanyol nyelvtudás, precizitás, előny, de nem feltétel hasonló munkaterületen szerzett tapasztalat.

Munkaidő

Heti 25 óra (rugalmasan)

Bérezés

1129 Ft / óra

Egyéb információ

Jelentkezz önéletrajzzal oneletrajz@ydiak.hu e-mail címen vagy személyesen az irodánkban: Leveled tárgya SPA-TAT-001 legyen.
FONTOS: Csak a már regisztrált diákok számára tudjuk a megadott munkákat befoglalni! Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, úgy először kérjük menj végig a regisztrációs folyamaton és utána jelentkezz csak munkára.